niggaknow Mesaj tarihi: Nisan 5, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 5, 2010 selamlar arama yaptım bulamadım herhangi böyle bir başlık. dizi önerileri bekliyorum. şuanda spartacus ve flashforward ı takip ediyorum. önermenizi rica ediceğim dizilerin genel içeriğinde; bulmacalar, aksiyon, hafif komedi vs olabilir. izlerken çüş, yok artık, oha falan diyebileceğim bir dizi olsun mümkünse. yeri geldiğinde de tüyleri ürpertsin yani. flashforward ın son episode undaki sahne örnek olarak gösterilebilir. teşekkürler. sahne d.gibbons ın 91 senesinden 2010 da demetreye selam çakması Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sleepingdeath Mesaj tarihi: Nisan 5, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 5, 2010 Spartacus Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mokoko Mesaj tarihi: Nisan 5, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 5, 2010 fringe, house(pek dediklerine girmesede her bolum oha nası lan diosun) bide eğlenceli dizi istiosan %100 entourage. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
burtonesk Mesaj tarihi: Nisan 5, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 5, 2010 supernatural Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sparkcaster Mesaj tarihi: Nisan 5, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 5, 2010 bizimkiler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bella Mesaj tarihi: Nisan 5, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 5, 2010 supernatural ve fringe öneriyorum. çok öneriyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Quel-Thul Mesaj tarihi: Nisan 5, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 5, 2010 OZ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoruK Mesaj tarihi: Nisan 5, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 5, 2010 aşkı memnu ben izlemiyorum ama okulda herkes ertesi gün "oha çüş nası ya" diye tepkiler veriyo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
FromTheHell Mesaj tarihi: Nisan 5, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 5, 2010 the it crowd Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
copry Mesaj tarihi: Nisan 5, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 5, 2010 house m.d Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Nisan 5, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 5, 2010 Arka Sokaklar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barbu Mesaj tarihi: Nisan 5, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 5, 2010 kaygısızlar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
burtonesk Mesaj tarihi: Nisan 5, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 5, 2010 office uk de öneriyorum da şaka maka aşk-ı memnu izlenir yutubdan. her bok var neticede. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bella Mesaj tarihi: Nisan 5, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 5, 2010 hafif komedi demişsin gerçi ama yine de önereyim. coupling de çok iyidir (tu) ama önce supernatural ve fringe ile başla onlar tam istediklerine uyuyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
copry Mesaj tarihi: Nisan 5, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 5, 2010 scrubs ağır komedi ama'oha hadi bee' lik değil Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esnaf Mesaj tarihi: Nisan 5, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 5, 2010 Quel-Thul said: OZpek istediğin gibi değil ama harika bir dizi izlemeyeni dövüyorlarmış Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Werewolf Mesaj tarihi: Nisan 5, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 5, 2010 the wire Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sparkcaster Mesaj tarihi: Nisan 5, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 5, 2010 arka sıradakiler, her hafta heyecanla izliyorum nefes kesen bir senaryosu var Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Werewolf Mesaj tarihi: Nisan 5, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 5, 2010 liseli de var mm Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
msuuut Mesaj tarihi: Nisan 5, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 5, 2010 fringe : bilim-kurgu tarzında house m.d : binde bir olan gibi hastalıklarla ilgili ( kesinlikle önerilir ) two and a half men : komedi tarzında ve kesinlikle eğlenirsin. Prison Break : hapishaneden kaçma olayları falan.aksiyon Dexter : aksiyon-macera. başrol oyuncusu seri katil Dexter Lost : anlatmaya zaten gerek yok.. 24 : polisiye-aksiyon. kahramanımız jack bauer toplam olarak 30 sezon falan eder zaten hepsi . izle izle bitmez Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esnaf Mesaj tarihi: Nisan 5, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 5, 2010 abi o arka sıralar efsane dizi ya :D.böyle bir dizi sadece hamdi alkan dan çıkar zaten.tamam 40 yaşında herifi liseli yapıyorsun ama konu acayip kötü ya:D annem yüzünden her pazar izliyorum ne yazık ki :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Nisan 5, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 5, 2010 chuck Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
blazkowicz Mesaj tarihi: Nisan 5, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 5, 2010 enturaj ama moral bozabiliyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cons Mesaj tarihi: Nisan 5, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 5, 2010 beni dağa kaldırın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
adamınbiri Mesaj tarihi: Nisan 5, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 5, 2010 ENTOURAGE sakın izleme bitirmek zorunda kalıyosun sonra :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar