erucalavera Mesaj tarihi: Nisan 5, 2010 Mesaj tarihi: Nisan 5, 2010 ahah atdhe.neti bi açtım golü gördüm asdsad
Rewendor Mesaj tarihi: Nisan 5, 2010 Mesaj tarihi: Nisan 5, 2010 Bi Mehmet Yıldız vardı Sivas'ta süper forvetti gol krallığına gidiyodu öyleydi böyleydi falan noldu o? Bi ara çok kötü sakatlanmıştı geçen sezon sonuna doğru sonra bi daha ismini duymadım şimdi Fistan düzgün forvet yok sivasta diyince aklıma geldi. Futbolu mu bıraktı naptı? Derken oyundaymış şimdi gördüm (izlemiyorum da...) anaa gol attı adam
Disappear Mesaj tarihi: Nisan 5, 2010 Mesaj tarihi: Nisan 5, 2010 FRANCO'NUN AHI TUTTU. ZAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA
Esnaf Mesaj tarihi: Nisan 5, 2010 Mesaj tarihi: Nisan 5, 2010 Rewendor said: Bi Mehmet Yıldız vardı Sivas'ta süper forvetti gol krallığına gidiyodu öyleydi böyleydi falan noldu o? Bi ara çok kötü sakatlanmıştı geçen sezon sonuna doğru sonra bi daha ismini duymadım şimdi Fistan düzgün forvet yok sivasta diyince aklıma geldi. Futbolu mu bıraktı naptıgol attı
erucalavera Mesaj tarihi: Nisan 5, 2010 Mesaj tarihi: Nisan 5, 2010 @ rewendor adam gol attı az önce sdf
Red Mesaj tarihi: Nisan 5, 2010 Mesaj tarihi: Nisan 5, 2010 zaaa gg bye yani iyi oldu.yiceğimiz golu beklemekten sıkılmıstım.o kadar emindimki.öyle böyle yiyoruz işte.sivasın net pozisyonları vardı.onları kaçırdılar.geldiler abidik gol attılar bravo yani.reykardla falanda alakası yok bunun.
Esnaf Mesaj tarihi: Nisan 5, 2010 Mesaj tarihi: Nisan 5, 2010 Rewendor said: Bi Mehmet Yıldız vardı Sivas'ta süper forvetti gol krallığına gidiyodu öyleydi böyleydi falan noldu o? Bi ara çok kötü sakatlanmıştı geçen sezon sonuna doğru sonra bi daha ismini duymadım şimdi Fistan düzgün forvet yok sivasta diyince aklıma geldi. Futbolu mu bıraktı naptı? Derken oyundaymış şimdi gördüm (izlemiyorum da...) anaa golgol yedik lan senin yüzünden nazarın değdi
Kojiroh Mesaj tarihi: Nisan 5, 2010 Mesaj tarihi: Nisan 5, 2010 OOO Barış kırmızı kart. Bi de savaş çıktı, Rijkard'a falan saldırıyolar.
Esnaf Mesaj tarihi: Nisan 5, 2010 Mesaj tarihi: Nisan 5, 2010 minik bir umudum vardı ama oda gitti ne yazık ki.bu saatten 2. olursak mucize olur
Red Mesaj tarihi: Nisan 5, 2010 Mesaj tarihi: Nisan 5, 2010 yani yapacak birşey yok.muhtemelen bursayı yenip feneri yada beşiktaşı şampiyon yaparız
MrLevie Mesaj tarihi: Nisan 5, 2010 Mesaj tarihi: Nisan 5, 2010 rijkaarda naptılar getirtmesinler beni oraya!
nileppezdel Mesaj tarihi: Nisan 5, 2010 Mesaj tarihi: Nisan 5, 2010 Yine 5. oluruz Rijkaard gider takım mal bi adama kalır seneye de rezil oluruz. Zor toparlanır bu takım bu futbolcularla
Red Mesaj tarihi: Nisan 5, 2010 Mesaj tarihi: Nisan 5, 2010 iyiki seyrantepe koltuk almamısım yani.peşinatı ödeseydim kredi cıksaydı nasıl pişman olurdum
Rewendor Mesaj tarihi: Nisan 5, 2010 Mesaj tarihi: Nisan 5, 2010 lan sorduğuma soracağıma pişman oldum, ayıp lan!
Fistan Mesaj tarihi: Nisan 5, 2010 Mesaj tarihi: Nisan 5, 2010 abiii mehmet yıldız nasıl kızdı lan kaleciye?
Esh Mesaj tarihi: Nisan 5, 2010 Mesaj tarihi: Nisan 5, 2010 Esnaf said: son dk da yemeyelim genede lol
Öne çıkan mesajlar