Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

TSL: Sivasspor - Galatasaray @ 05.04.10 @ 20.00

mokoko

Öne çıkan mesajlar

Bi Mehmet Yıldız vardı Sivas'ta süper forvetti gol krallığına gidiyodu öyleydi böyleydi falan noldu o? Bi ara çok kötü sakatlanmıştı geçen sezon sonuna doğru sonra bi daha ismini duymadım şimdi Fistan düzgün forvet yok sivasta diyince aklıma geldi. Futbolu mu bıraktı naptı? Derken oyundaymış şimdi gördüm (izlemiyorum da...)

anaa gol attı adam
Sosyal ağlarda paylaş

Rewendor said:

Bi Mehmet Yıldız vardı Sivas'ta süper forvetti gol krallığına gidiyodu öyleydi böyleydi falan noldu o? Bi ara çok kötü sakatlanmıştı geçen sezon sonuna doğru sonra bi daha ismini duymadım şimdi Fistan düzgün forvet yok sivasta diyince aklıma geldi. Futbolu mu bıraktı naptı
gol attı
Sosyal ağlarda paylaş

zaaa gg bye

yani iyi oldu.yiceğimiz golu beklemekten sıkılmıstım.o kadar emindimki.öyle böyle yiyoruz işte.sivasın net pozisyonları vardı.onları kaçırdılar.geldiler abidik gol attılar

bravo yani.reykardla falanda alakası yok bunun.
Sosyal ağlarda paylaş

Rewendor said:

Bi Mehmet Yıldız vardı Sivas'ta süper forvetti gol krallığına gidiyodu öyleydi böyleydi falan noldu o? Bi ara çok kötü sakatlanmıştı geçen sezon sonuna doğru sonra bi daha ismini duymadım şimdi Fistan düzgün forvet yok sivasta diyince aklıma geldi. Futbolu mu bıraktı naptı? Derken oyundaymış şimdi gördüm (izlemiyorum da...)

anaa gol
gol yedik lan senin yüzünden nazarın değdi
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...