erucalavera Mesaj tarihi: Nisan 5, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 5, 2010 ahah atdhe.neti bi açtım golü gördüm asdsad Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rewendor Mesaj tarihi: Nisan 5, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 5, 2010 Bi Mehmet Yıldız vardı Sivas'ta süper forvetti gol krallığına gidiyodu öyleydi böyleydi falan noldu o? Bi ara çok kötü sakatlanmıştı geçen sezon sonuna doğru sonra bi daha ismini duymadım şimdi Fistan düzgün forvet yok sivasta diyince aklıma geldi. Futbolu mu bıraktı naptı? Derken oyundaymış şimdi gördüm (izlemiyorum da...) anaa gol attı adam Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Disappear Mesaj tarihi: Nisan 5, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 5, 2010 FRANCO'NUN AHI TUTTU. ZAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esnaf Mesaj tarihi: Nisan 5, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 5, 2010 biliyodum abi ne mal herifler ya offf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esnaf Mesaj tarihi: Nisan 5, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 5, 2010 Rewendor said: Bi Mehmet Yıldız vardı Sivas'ta süper forvetti gol krallığına gidiyodu öyleydi böyleydi falan noldu o? Bi ara çok kötü sakatlanmıştı geçen sezon sonuna doğru sonra bi daha ismini duymadım şimdi Fistan düzgün forvet yok sivasta diyince aklıma geldi. Futbolu mu bıraktı naptıgol attı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
erucalavera Mesaj tarihi: Nisan 5, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 5, 2010 @ rewendor adam gol attı az önce sdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Nisan 5, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 5, 2010 zaaa gg bye yani iyi oldu.yiceğimiz golu beklemekten sıkılmıstım.o kadar emindimki.öyle böyle yiyoruz işte.sivasın net pozisyonları vardı.onları kaçırdılar.geldiler abidik gol attılar bravo yani.reykardla falanda alakası yok bunun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esnaf Mesaj tarihi: Nisan 5, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 5, 2010 Rewendor said: Bi Mehmet Yıldız vardı Sivas'ta süper forvetti gol krallığına gidiyodu öyleydi böyleydi falan noldu o? Bi ara çok kötü sakatlanmıştı geçen sezon sonuna doğru sonra bi daha ismini duymadım şimdi Fistan düzgün forvet yok sivasta diyince aklıma geldi. Futbolu mu bıraktı naptı? Derken oyundaymış şimdi gördüm (izlemiyorum da...) anaa golgol yedik lan senin yüzünden nazarın değdi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
erucalavera Mesaj tarihi: Nisan 5, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 5, 2010 OHA KAVGA VAR Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Nisan 5, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 5, 2010 GS Sezonun sinirini atıyo HAHAHAHA Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Estel_Anorien Mesaj tarihi: Nisan 5, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 5, 2010 barış kırmızı kart gördü Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dartanian Mesaj tarihi: Nisan 5, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 5, 2010 zaaaaaaaaaaaaaaayız lan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kojiroh Mesaj tarihi: Nisan 5, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 5, 2010 OOO Barış kırmızı kart. Bi de savaş çıktı, Rijkard'a falan saldırıyolar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esnaf Mesaj tarihi: Nisan 5, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 5, 2010 minik bir umudum vardı ama oda gitti ne yazık ki.bu saatten 2. olursak mucize olur Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Nisan 5, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 5, 2010 yani yapacak birşey yok.muhtemelen bursayı yenip feneri yada beşiktaşı şampiyon yaparız Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fizban Mesaj tarihi: Nisan 5, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 5, 2010 kapattım gol + kırmızı kart. süperim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MrLevie Mesaj tarihi: Nisan 5, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 5, 2010 rijkaarda naptılar getirtmesinler beni oraya! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Disappear Mesaj tarihi: Nisan 5, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 5, 2010 baris abartmis yalniz isi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nileppezdel Mesaj tarihi: Nisan 5, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 5, 2010 Yine 5. oluruz Rijkaard gider takım mal bi adama kalır seneye de rezil oluruz. Zor toparlanır bu takım bu futbolcularla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fizban Mesaj tarihi: Nisan 5, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 5, 2010 aha jo şu golü atsaydı nolurdu acaba. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Nisan 5, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 5, 2010 iyiki seyrantepe koltuk almamısım yani.peşinatı ödeseydim kredi cıksaydı nasıl pişman olurdum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rewendor Mesaj tarihi: Nisan 5, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 5, 2010 lan sorduğuma soracağıma pişman oldum, ayıp lan! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Estel_Anorien Mesaj tarihi: Nisan 5, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 5, 2010 ZAAAAAAAAA Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Nisan 5, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 5, 2010 abiii mehmet yıldız nasıl kızdı lan kaleciye? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Nisan 5, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 5, 2010 Esnaf said: son dk da yemeyelim genede lol Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar