sinad Mesaj tarihi: Nisan 5, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 5, 2010 1999 yıllarında gerçekleşen bir olayı geriye dönük olarak anlatmış olan yönetmen 1974 yıllarına kadar gitmektedir.1974 Haziran ayında hükümete bağlı bir görevli olan Benjamin Esposito, Buenes Aires'teki bir tecavüz vakasını araştırmak üzere görev alır ve suç mahaline vardığında bu vahşet karşısında dona kalmıştır.Esposito katili bulacağına ve adalet karşısına çıkaracağına yemin etmiştir. Hayran olduğum Arjantin sinemasından çıkan bir başyapıt daha. En iyi yabancı film oscarını aldığını bilmiyordum şimdi öğrendim ve gerçektente hak ettiğini söyleyebilirim. Yönetmenliğini law & order house md, 30 rock ve six degrees gibi dizilerdede yönetmenlik yapmış olan Juan José Campanella yapıyor. Sinema-Tarih festivalinde gösterilmiş ülkemizde. Film için ne diyebilirim bilmiyorum gerçekten mükemmel. 2 Saat ağır bir tempo ile ilerliyor ama nasıl geçtiğini anlamıyorsunuz ve bitmesin istiyorsunuz. kesinlikle izleyin =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Horrible Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2010 güzel film ama ben abartıldığı kadar beğenmedim. Bazı insanlar hayatımda izlediğim en iyi film falan diyorlar ama benim için 10 üzerinde 7,5luk bir filmdi... Çekimler vs. çok güzel ama konu sıradan, bu sıradan konu güzel işlenmiş ama bazı yerler çok bayıyor bence. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
goldbären Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2010 evet konudan çok işlenişi güçlü, yönetmenin becerisi de burada ortaya çıkıyor, 8/10 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
OMGClayAiken Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2010 bildigin uyuya kaldim ki jfk veya schindlers list gibi filmleri goz kirpmadan seyretmis adamim not good. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Quel-Thul Mesaj tarihi: Ocak 19, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 19, 2014 bu filmi izledikten beri film begenemiyorum ben aynı ayar var mı film başka? the chaser, chinatown var bi bildigim böyle karanlık detektiflik filmi true detective başladı şimdi o da umut veriyor.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
knox Mesaj tarihi: Ocak 19, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 19, 2014 seven? zodiac? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dusuncelihayvan Mesaj tarihi: Ocak 19, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 19, 2014 El Cuerpo yu tavsiye ederim ispanyol sineması güzel bir polisiye Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar