Farinal Mesaj tarihi: Nisan 5, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 5, 2010 bazen telefonum kendi kendine mesaj gelmiş gibi titriyor ve ekranda Bitti yazıyor yanında kutu içinde tik işareti. sonra duruyor. nokia telefonum. bu nedir? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sipeyskeyk Mesaj tarihi: Nisan 5, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 5, 2010 telefon senden ayrılmak istiyor sanırım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DadashNik0F Mesaj tarihi: Nisan 5, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 5, 2010 mail ayarı yaptıysan mail geldiğinde titriyordur. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Buyse Mesaj tarihi: Nisan 5, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 5, 2010 markasının nokia olması hiç yardımcı olmadı. model versen. benim telefonum da şarj aletine takılı olmadan sarja başlamıştı geçen. telefonunla aynı anda gelebilmek önemli. titremesi fena. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Farinal Mesaj tarihi: Nisan 5, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 5, 2010 nokia 3600 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BabacumMostors Mesaj tarihi: Nisan 5, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 5, 2010 vahiy geliyordur http://www.youtube.com/watch?v=B9X2ZSXvJXQ&feature=related Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
burtonesk Mesaj tarihi: Nisan 5, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 5, 2010 asdghjgas çılgınca kahkaha attım farinal. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Nisan 5, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 5, 2010 Parkinsonun tedavisi yok hala Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laorx Mesaj tarihi: Nisan 6, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 6, 2010 arada telefonların vücudu atar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mokoko Mesaj tarihi: Nisan 6, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 6, 2010 hal gelmiştir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
gecko Mesaj tarihi: Nisan 6, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 6, 2010 Bitti yazıp titremesi mi ? yok artık Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Farinal Mesaj tarihi: Nisan 8, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 8, 2010 burtonesk said: asdghjgas çılgınca kahkaha attım farinal. niye abi? ciddiyim şaka yada benzetme falan yapmadım yani :D telefoncuya sorcam artık merak ettim bide dinleniyor falan çıkmayalım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kojiroh Mesaj tarihi: Nisan 8, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 8, 2010 Abi mi? http://4.bp.blogspot.com/_40xzahqBVOg/SMy-hxQq4GI/AAAAAAAABJs/KXPwYZPsGaU/s400/etli-maklube.jpg Canın sağolsun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Werewolf Mesaj tarihi: Nisan 8, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 8, 2010 sarsılarak boşalma esprisi yapılmamış, aah ah pati ne hallere düştün Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esnaf Mesaj tarihi: Nisan 8, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 8, 2010 üşüyordur.reis Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sintisyzer Mesaj tarihi: Nisan 8, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 8, 2010 sara krizi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
razzRaziel Mesaj tarihi: Nisan 8, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 8, 2010 Kojiroh said: Abi mi? http://4.bp.blogspot.com/_40xzahqBVOg/SMy-hxQq4GI/AAAAAAAABJs/KXPwYZPsGaU/s400/etli-maklube.jpg Canın sağolsun ne girerim var ya. kumdan kale gibi bozmak istiyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esnaf Mesaj tarihi: Nisan 8, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 8, 2010 oohhhhhhhhş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hunty Mesaj tarihi: Nisan 9, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 9, 2010 Elinde cok oynuyorsan oyle olabilir. Telefonla yani! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MrLevie Mesaj tarihi: Nisan 9, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 9, 2010 biraz daha cozutun valla bak. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dworgian Mesaj tarihi: Nisan 12, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 12, 2010 vakti zamanında 386 bilgisayarıma sanskritçe tercüme programı ve sanskritçe font yüklediydim. aletin içine ne kaçtıysa, format sorası windows kurarken bile sanskritçe fonlar çıkmaya başladı. bilgisayar hastanesine götürürken unplugged olduğu halde cd ışığı yandı hdd çalıştı durdu fln. attım ben bilgisayarı valla. seninkinde de benzer bişey kaçmış bence :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xwhiplashx Mesaj tarihi: Nisan 12, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 12, 2010 benim eski nokia da kendi kendine mesaj sesi verip durduk yere alarm çaldırıyordu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mike Mesaj tarihi: Nisan 12, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 12, 2010 sipeyskeyk said: telefon senden ayrılmak istiyor sanırım. AHAHA Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar