Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Söz verdi!!1!eleven!


Rikkie

Öne çıkan mesajlar


http://foto.gazetevatan.com/newpics/news/050420100150170063016.jpg




said:
İtalyan model ve aktris Sabrina Ferilli, tutkulu hayranı olduğu Roma takımının şampiyon olması durumunda taraftarların gözü önünde soyunacağını açıkladı. 90’lı yılların en seksi İtalyan kadınlarından biri olan ve 40’a yakın filmde rol alan Sabrina’nın bu açıklaması İtalyan futbolseverler tarafından coşkuyla karşılandı. 42 yaşında olmasına rağmen Sabrina geçen yıl ülke çapında yapılan bir ankette İtalya’nın en sevilen kadını seçilmişti.


http://www.gazetevatan.com/
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

In 1998, Ferilli promised to publicly strip should AS Rome once become Italian soccer champion. In 2001, the team finally won and Sabrina at least partially fulfilled her promise during the official victory celebration - partially referring to her decision not to strip beyond her lingerie. The Vatican’s previous criticism of her intention may well have influenced this decision.
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

MILFMILFMILFMILFMILFMILFMILFMILFMILFMILFMILFMILFMILFMILFMILFMILFMILFMILFMILFMILFMILFMILFMILFMILFMILFMILFMILFMILFMILFMILFMILFMILFMILFMILFMILFMILFMILFMILFMILFMILFMILFMILFMILFMILFMILFMILFMILFMILFMILFMILFMILFMILFMILFMILFMILFMILFMILFMILFMILFMILFMILFMILFMILFMILFMILFMILFMILFMILFMILFMILFMILFMILFMILFMILFMILFMILFMILFMILFMILFMILFMILFMILFMILFMILFMILFMILFMILFMILFMILFMILFMILFMILFMILFMILFMILFMILFMILFMILFMILFMILFMILFMILFMILFMILFMILFMILFMILFMILFMILFMILFMILFMILFMILFMILFMILFMILFMILFMILFMILFMILFMILFMILFMILFMILFMILFMILF
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

×
×
  • Yeni Oluştur...