deadwoll Mesaj tarihi: Nisan 12, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 12, 2010 Ahah Aluriel +1 Pakedi önümde boş yatıyor şu an, adamların hedef kitlesi bendim heralde bunu üretirlerken. Bu arada brownie'nin o ilk kare hali de çok güzeldi, ben topkek yerine onu tercih ediyordum. Esasen şu vişneli vs. serisini pek sememiştim ben ötekine kıyasla ama onlar bile topkenleri falan yargılayabilecek güzellikteydi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Deacon Mesaj tarihi: Nisan 12, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 12, 2010 ahh aynen ya o kare hali favorimdir. intense bile yarisamaz heralde onunla. ama o kare olanini bulmak pek zor artik. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Farinal Mesaj tarihi: Nisan 12, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 12, 2010 başlıkta her zaman ki 2 şıklı anketlerin eşit derecede oy alması sendromu yaşanmış Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bella Mesaj tarihi: Nisan 12, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 12, 2010 şu topiğe yazamıyorum diye çatlıyodum sdfg inanılmaz güzel birşey bu.beğenmeyenler pırasa insanı falan herhalde. zaten geçen hafta falan bulamıyodum hiçbir yerde, bu hafta koli koli görüyorum hatta migros kasa yanlarına koymuş sdfgh Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Coder Mesaj tarihi: Nisan 12, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 12, 2010 arkadaş kaç gündür şunu mu konuşuyorsunuz hala :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Holy Mesaj tarihi: Nisan 12, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 12, 2010 ülker çubuk kraker mi konuşacaktık TABİ Kİ BUNU KONUŞUCAZ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sparkcaster Mesaj tarihi: Nisan 12, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 12, 2010 9 sayfa browni denmiş, eksik kalmasın http://img.photobucket.com/albums/v114/ildeniz/brownie_bok_kiz.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darko2 Mesaj tarihi: Nisan 12, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 12, 2010 Güzelde tek başına bayıyo,çay yada kahveyle süfer oluyo ama,3'lü paketler halinde almak mantıklı,bizim burda heryerde var :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Nisan 12, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 12, 2010 kötü. net. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pascalnouman Mesaj tarihi: Nisan 12, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 12, 2010 visneli browni disinda yemedim,yemem. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cons Mesaj tarihi: Nisan 12, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 12, 2010 of ne kadar çok lesser insan var ya. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darko2 Mesaj tarihi: Nisan 15, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 15, 2010 yemiyom artık intense felan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SeaGle Mesaj tarihi: Nisan 15, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 15, 2010 Mütemadiyen okuyorum bu topikteki postları, 21. yy'da hala intense gibi harika birşeyi kötüleyenler olduğunu görüp üzülüyorum. bi bu bi de intense (tu)(tu)(tu)(tu)(tu) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bloodjackal Mesaj tarihi: Nisan 17, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 17, 2010 günde minumum 10 adet tüketiyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Vargath Mesaj tarihi: Nisan 17, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 17, 2010 Tövbe ettiğim abur cuburlara geri döndürdü beni :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fin Mesaj tarihi: Nisan 17, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 17, 2010 10 sayfa kekmi tartisilmis ahah Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Myshkin Mesaj tarihi: Nisan 17, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 17, 2010 moda işte naparsın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
irin Mesaj tarihi: Nisan 19, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 19, 2010 sensin moda! of çok populer oldu ben gideyim şundan bi yiyeyim dfgh Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
blazkowicz Mesaj tarihi: Nisan 19, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 19, 2010 bugun migrosda çikolata reyonundan çıkan 2 hatun kişi birer kutu kucaklayıp çıkıyordu bunlarla. sözlüktensiniz di mi? diyecektim de vazgeçtim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
irin Mesaj tarihi: Nisan 19, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 19, 2010 abi insanların bi' şeyi sevmesini niye bu kadar sorguluyorsunuz lan! sözlüğünde ... yani. sevmiyoruz diyin geçin gidin alle alle Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
blazkowicz Mesaj tarihi: Nisan 19, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 19, 2010 overrated işte. yoksa güzel bir üründe, öyle bir hava yaratılıyor ki 'hanım kızımız intense yemezse ölecek' hastalığı var sanki. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ShadowFury Mesaj tarihi: Nisan 19, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 19, 2010 eheh çok merak etmiştim, bulunca aldım 5-6 tane bayağı güzel. ama evet, yine de overrated. böyle İNTENSEEEEE diye kıyametler koparılınca, millet kantinde markette bulamadıkça bunalımdan bunalımlara koşunca daha güzel bişeyler bekliyodum. bi tek çok aşırı tatlı olması kısmı kötü. şerbet gibi çok aşırı şekerli ya, bi tane yiyince bile içini bayıyo insanın. ama pazarlama başarısındanmıdır, sürü psikolojisindenmidir, gerçekten efsanevi bir ürün mü, yoksa içine bişey mi kattılar bilmiyorum ama yedikçe yiyesim geliyo. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
throine Mesaj tarihi: Nisan 19, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 19, 2010 %40 cikolataymis zaten bayar adami fazlasi. Bir de yerken magnum yermis hissi yaratiyor katur kutur boyle. ohhss Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
rouquine Mesaj tarihi: Nisan 20, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 20, 2010 mükemmel bir şey ki! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Vidar Mesaj tarihi: Nisan 20, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 20, 2010 10 sayfa ne konuşuldu ya. uyduruk kek. ye gitsin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar