yav Mesaj tarihi: Nisan 4, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 4, 2010 3 kişiden 2sinde görüyorum der ama insan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoruK Mesaj tarihi: Nisan 4, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 4, 2010 matematiksel olarak aynı gibi gözükse de 9da 6 daha tutarlı olduğunu gösteriyo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Nisan 4, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 4, 2010 utopia said: ben bunun hepsini yiyemem deyip 5 saniye içinde boş paketini teslim ettim başağa ben bunun. gerçekten iyi. gerçekten. bella da böyle düşünüyor; ama banlı yazamıyormuş dfg. bella nası banlı ya biton mesaj attı bugün Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yav Mesaj tarihi: Nisan 4, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 4, 2010 yoo 9 kişi gördüm 6 sı yiyordu demiyo ki gördüğüm her 9 kişiden 6sı yiyordu diyor o da eşittir gördüğüm her 3 kişiden 2'si yiyordu demek Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoruK Mesaj tarihi: Nisan 4, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 4, 2010 her 3 kişiden biri olmayabilir. mesela ilk önce 3 kişi görmüştür hiç biri yemiyodur ama sonra 6 kişi daha görmüştür hepsi de yiyodur o zaman gördüğüm 9 kişiden 6sı yiyordu diyebilir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoruK Mesaj tarihi: Nisan 4, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 4, 2010 her dememiş bi kere sen haksızsın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
blazkowicz Mesaj tarihi: Nisan 4, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 4, 2010 Resim istenmiş; Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
utopia Mesaj tarihi: Nisan 4, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 4, 2010 senko said: utopia said: ben bunun hepsini yiyemem deyip 5 saniye içinde boş paketini teslim ettim başağa ben bunun. gerçekten iyi. gerçekten. bella da böyle düşünüyor; ama banlı yazamıyormuş dfg. bella nası banlı ya biton mesaj attı bugün kişiselden banlı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Desqpio Mesaj tarihi: Nisan 4, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 4, 2010 oraya gidiyorum yok, buraya gidiyorum bitmiş. deli ettiler. arkadaş bi yeterin ya. bizim mustafa abiye sordum kuruyemişçi, ne ayak yau bu diye. az veriyorlar bi iki kutu sadece, o da hemen bitiyor dedi. vay canına dedim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reyou Mesaj tarihi: Nisan 4, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 4, 2010 http://www.krttemizlik.com/images/upload/eti_browni_klasik.gif tartisma bitmistir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kaede Mesaj tarihi: Nisan 4, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 4, 2010 etinin meyveli kekleri destansıda çikolatası fason olduğu için default kaybediyor browniede Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PrudenT Mesaj tarihi: Nisan 4, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 4, 2010 abi önyargı yapmayın yiyin bi deneyin harbi güzel lan. browni falan seven bi insan da değilim hani. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
benjani Mesaj tarihi: Nisan 4, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 4, 2010 sevmedim ben Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bittus Mesaj tarihi: Nisan 4, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 4, 2010 peki diye bişe vardı ona benzemiş. ki o daha güzel Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Saeros Mesaj tarihi: Nisan 4, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 4, 2010 fazla tatlı ya bu, keki biraz daha fazla olsaymış belki olabilirmiş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
burtonesk Mesaj tarihi: Nisan 4, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 4, 2010 peki'nin upgrade edilmişi bu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Estel_Anorien Mesaj tarihi: Nisan 4, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 4, 2010 çokoletadır neticede yeauv Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
abvblizzard Mesaj tarihi: Nisan 5, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 5, 2010 vaniLLe said: hamaaan. tazesini yaparsin evde brownie'nin, sicak sicak yersin. en güzeli. gayet de basit bir tarifi var. haklı kız. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenocide Mesaj tarihi: Nisan 5, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 5, 2010 abur cubur ürünlerine tanrı muamelesi yapıp tapınan organizmaları sevmiyorum. Güzeldir, değildir. Abur cuburun trend olması ney bikere? yiyosun bitiyo lan işte? hasta etmeyin lan adamı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vaniLLe Mesaj tarihi: Nisan 5, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 5, 2010 ahaha adam hakli. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
rcknrll Mesaj tarihi: Nisan 5, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 5, 2010 Fişneli browni döver. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoruK Mesaj tarihi: Nisan 5, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 5, 2010 Kaede said: etinin meyveli kekleri destansıda çikolatası fason olduğu için default kaybediyor browniedeetinin portakallı bitteri çok başarılı bence Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ehunekel Mesaj tarihi: Nisan 5, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 5, 2010 Bende sevmedim dışının çukulatını falan. Ülkerin pekisinin biraz daha düzgün hali işte. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tellos Mesaj tarihi: Nisan 5, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 5, 2010 Xenocide said: abur cubur ürünlerine tanrı muamelesi yapıp tapınan organizmaları sevmiyorum. Güzeldir, değildir. Abur cuburun trend olması ney bikere? yiyosun bitiyo lan işte? hasta etmeyin lan adamı oha olurmu ya öle bi an gelirki çikolatanın verdiği hazzı paris hitonda bulamassın(sanki paris hiltonla yattıkta anasını satıyım karşılaştırma yapıyorum hem çok ince ya bilmiyorum) ayrıca o abur cubur kategorisi içki miçki içtikten sonra tapınılacak şeyler oluyo kırmızı laysler topkekler damaklar . . ayrıca 90lı yıllarda pringles bir inançtı mesela Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esnaf Mesaj tarihi: Nisan 5, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 5, 2010 ben yattım çikolata daha güzel Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar