Laorx Mesaj tarihi: Nisan 4, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 4, 2010 nasıl kayıcağın önemlidir, 2 seçeneğin var: 1 2 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Yuco Mesaj tarihi: Nisan 4, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 4, 2010 Copry Ulaşım için değil amacım hobi olarak zaten. Ayrıca en ciddi yorum senden geldi. Farinal Ben istanbulda bırak motoru, arabaya binip bir yere gitmekten hoşlanan adam değilim. Yeterince motor sıkıştırması, kazası da gördüm üstüne. Hem kullanmayı da bilmem. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SNA1L Mesaj tarihi: Nisan 4, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 4, 2010 budur. bunu al. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Yuco Mesaj tarihi: Nisan 4, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 4, 2010 Laorx said: nasıl kayıcağın önemlidir, 2 seçeneğin var: Ben 3.yü seçiyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Law Mesaj tarihi: Nisan 4, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 4, 2010 http://www.alto.org.tr/images/news/adnan-saka-egegaz.jpg Al sana gaz amcada gösteriyor. En iyisi bir grup bulup onlarla takılman en güzel gazı öyle alırsın. Senden tecrübeli olsunlar ama. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reyou Mesaj tarihi: Nisan 4, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 4, 2010 ayaginin altina micir gelir bisi olur, kafan gozun yarilir, tr de yapabilecegin paten anca buz pateni olur. bisiklet ftw! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Helcaraxe Mesaj tarihi: Nisan 4, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 4, 2010 tr de hiç bişi yapılmaz. dfssd Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
adamınbiri Mesaj tarihi: Nisan 4, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 4, 2010 120 kiloya çıktım haftaya pazartesi spor'a başlıycam haziran başına kadar 100 kiloya düşmem için haftada kaç kez gitmem lazım spor'a? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
7thBreath Mesaj tarihi: Nisan 4, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 4, 2010 2 ayda 20 kilo.. Çok gitmen lazım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Helcaraxe Mesaj tarihi: Nisan 4, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 4, 2010 sıkı diyet + spor 100 olmaya bakma bence ağırlık çalış ve fiziğini geliştir. 100 olup bişiye benzememektense 110 ana kadar in ama biraz şekile sok vücudu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
adamınbiri Mesaj tarihi: Nisan 4, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 4, 2010 bu vücut 90 olmadan şekil alırsa arnolddan farkım kalmaz:D öylede olsun istemiyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Helcaraxe Mesaj tarihi: Nisan 4, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 4, 2010 inan bana 5 yıl da kassan arnold gibi olamassın. edit : o yüzden hocalara gidip fazla ağır çalışıp badici gibi şişmek istemiyorum demeyin. Zaten öle olamassınız. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Yuco Mesaj tarihi: Nisan 5, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 5, 2010 Paten kay zayıflarsın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bella Mesaj tarihi: Nisan 5, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 5, 2010 hobi olarak kay tabi, ne güzel fikir. sahillerde falan gerçi sana uzak olur ama caddebostan sahilinde falan baya zevkle kayardın arada yap istersen öyle. senin tarafta da bebek,arnavutköy civarlarında kayabilirsin aslında. güzel olur bence dene tabi mis gibi=) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reyou Mesaj tarihi: Nisan 6, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 6, 2010 adamınbiri said: bu vücut 90 olmadan şekil alırsa arnolddan farkım kalmaz:D öylede olsun istemiyorum haftada 2 hali saha maci yap, salata tavuk ye. bira ic. bu seni ideal sekle sokacaktir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gangren Mesaj tarihi: Nisan 6, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 6, 2010 YÜRRÜ BE Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sparkcaster Mesaj tarihi: Nisan 6, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 6, 2010 yalçın yapma demiyorum yine yap ama hobi olarak yap Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Yuco Mesaj tarihi: Nisan 6, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 6, 2010 Abi hobi olarak yaparım zaten. Avcılara kadar paten kaymayı düşünmüyorum. Ayrıca konu başlığını mecazi anlamda gaz verin diye açtıydım, kimse benim ilk mesajı okumamış bariz. 2 tane soru sorduydum varsa bilgisi olan cevap verir diye ama über trollük oldu arada. Bu yüzden bu konuya troll sealımı koyuyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bella Mesaj tarihi: Nisan 6, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 6, 2010 ben ciddi cevap verdim. mis gibi cevap. BEĞENEMEDİN Mİ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Yuco Mesaj tarihi: Nisan 7, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 7, 2010 Benim gözüm üstteki vücut muhabbetine takılmış ondan şey ettim. O değilde para lazım esas. Bir yerden para aksın alacam direk. Acımayacam. Sonra satar motor alırım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Nisan 23, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 23, 2010 paten mi hahah daha da kötüleşmişin yalço Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BabacumMostors Mesaj tarihi: Nisan 23, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 23, 2010 roces iyi ya bende var caddebostanda arada kayıyotrum da çok cemiyim acaip dikkat eçkiyorum o yüzden 30 dakika binip hemen eve kaçıyorum ehe geçen yıl haziranda mı ne almıitım işte ağustosa kadar haftada 1-2 ya özgürlük parkına ya da caddebostana gittim kaymaya bir ara cidd ciddi patenle ilgili forumlara fln baktım da.. böyle kafadar adam bulamadım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar