reyou Mesaj tarihi: Nisan 4, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 4, 2010 genel olarak baktiginizda evcil birimisiniz, yada her firsatta kendinizi sokagami atarsiniz? sahsen bende ev olayi daha agir basiyo yani cidden vaktim ve disardaki havanin guzel olmasi lazim disari cikmam icin genelde. yada arkadaslarin gazina gelmem lazim. kis aylarinda ozellikle cok seyreklesiyo disari cikmam fln. ama yok yok degistircem bu durumu, 2. sikki isaretlemeyi cok isterdim ama malesef 1. sizlerde durum nedir? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Coder Mesaj tarihi: Nisan 4, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 4, 2010 evim krallığım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laorx Mesaj tarihi: Nisan 4, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 4, 2010 fifti fifti Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Nisan 4, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 4, 2010 60 60 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
shipitducy Mesaj tarihi: Nisan 4, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 4, 2010 sorduun yer yanlis Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
forgiver Mesaj tarihi: Nisan 4, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 4, 2010 forum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Czentovic Mesaj tarihi: Nisan 4, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 4, 2010 hayat sokakta tiner falan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Nisan 4, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 4, 2010 girecek bi evin yatacak yatagın varsa yeterli :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xaty Mesaj tarihi: Nisan 4, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 4, 2010 sokak tabi ki. iki gün evden çıkmasam kimyam bozulur. bi gün çıkmasam bile kötü hissediyorum kendimi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Coder Mesaj tarihi: Nisan 4, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 4, 2010 bişey soracam ama sakın yanlış anlama evde böyle büyük bi tv ne biliyim uydu, ps3, sağlam bi pc, mini bar, jakuzi,balkon, bahçe vb.. var mı ? yani evde kalsan sıkılırmısın yoksa herşey var yapı meselesi mi ? ben 1 ay çıkmasam da olur mesela türkiyede ama thailandda aynı senin gibiyim, kız arkadaşım buradaydı 2 gün çıkmadım bi yere bu gün gitti gece olsun diye iple çekiyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Czentovic Mesaj tarihi: Nisan 4, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 4, 2010 hadi ya. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SNA1L Mesaj tarihi: Nisan 4, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 4, 2010 başkasının evi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Deacon Mesaj tarihi: Nisan 4, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 4, 2010 ev gibisi yok ya. yurtta kalınca daha da iyi bir şekilde anlıyor insan. dışarısı yorucu ayrıca. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Nisan 4, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 4, 2010 Coder said: büyük bi tv ne biliyim uydu, ps3, sağlam bi pc, mini bar, jakuzi,balkon bunlar var, ayrıcana yüksek hızlı internet(?!?) wii, xbox, tüm kanalları açık digitürk var. evden çıkasım gelmiyor hakikaten. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dynun Mesaj tarihi: Nisan 4, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 4, 2010 Nerd forumundan ne bekliyosun olm bu ankette sdfd Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aluriel Mesaj tarihi: Nisan 4, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 4, 2010 ev Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yav Mesaj tarihi: Nisan 4, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 4, 2010 ev gibisi mi var ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Nisan 4, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 4, 2010 Dynun said: Nerd forumundan ne bekliyosun olm bu ankette sdfd ehue wowmarketim... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dartanian Mesaj tarihi: Nisan 4, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 4, 2010 Yazın evde uyku dışında 3 maksimum 4 saat geçiriyorum da kışın çıkasım gelmiyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Farinal Mesaj tarihi: Nisan 4, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 4, 2010 Coder said: evim krallığım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Anelor Mesaj tarihi: Nisan 4, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 4, 2010 disarda kiminle olucagima bagli Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nileppezdel Mesaj tarihi: Nisan 4, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 4, 2010 Çıkacak kafa dengi insan varsa kesinlikle dışarısı. Ama ev de candır yani. Tek başımaysam kesinlikle ev (tu) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barbu Mesaj tarihi: Nisan 4, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 4, 2010 yorgunken ev, değilken dışarısı. tabi yakın 1 arkadaşın da olacak birlikte. arada tek de gidilir aslinda. onun dışında bazen de ev. o da güzel oluyor fakat sürekli evde kalmak bayar. istediği kadar şey olsun evde Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dynun Mesaj tarihi: Nisan 4, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 4, 2010 senko said: Dynun said: Nerd forumundan ne bekliyosun olm bu ankette sdfd ehue wowmarketim... ahah laf mı soktun şimdi :D ben dışında olduğumu iddaa etmedim ki Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Nisan 4, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 4, 2010 2 saatten fazla dışarda kalamıyorum daral geliyo eve geliyorum. nerdlikten değil ama onu biliyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar