Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Butik Hamburger En iyi 10 yer

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
Yok tripple whopper falan yıyorum normalde hatta yanında baya götürüyorum fakat doymak için degil tat için yersem kızılkayalar derim. Gerçi en son yedıgımde teee ne zamandı belki aklımda öyle kalmış çok abartıyorumdur iddialı bir şekilde konuşmak istemem.
Mesaj tarihi:
Yahu butik diye kızılkayaları söyledim ben, doymak için onu soyledım butik diye degil. Yoksa seçeneklerde o olsa tartışmaya bile girmem o derim butiklerden kızılkaya dedim. Anladın trolleme bari.
Mesaj tarihi:
Mithat said:

Yok tripple whopper falan yıyorum normalde hatta yanında baya götürüyorum fakat doymak için degil tat için yersem kızılkayalar derim. Gerçi en son yedıgımde teee ne zamandı belki aklımda öyle kalmış çok abartıyorumdur iddialı bir şekilde konuşmak istemem.

Mesaj tarihi:
Dükkan'da kampanya vardı. hamburger alana pattes ve iççek bedava diye.

ateşehirdeki yeri efsane ama. gitmeye tırsar bir moddaydık haha.

ayrıca ateşehirdekinde yediğimiz daha küçüktü, acıbadem'deki daha büyük garip.
Mesaj tarihi:

Mesaj tarihi:

Mesaj tarihi:

Mesaj tarihi:
BiTcH_oFBaT said:

viral spam!!!!
Mesaj tarihi:
Kaspar said:

manyak mısın abicim, anne kesilir mi?

sert olur eti bi kere. tabi ki patates o yüzden. yeğen falan olsa bi yere kadar.

yeğen genç mi?

oh nom nom nom
  • 2 ay sonra ...
Mesaj tarihi:
hamburgeri sadece fastfood olarak taniyan ulkemizde HD kalite burger yapan dukkanlarin tureyebilmesi de guzel bi durum bence

numnum'in hamburgerlerini begenmiyorum, listede olmasina bile karsiyim. zira restoran olarak basarili buluyorum. bir arkadasimiz butcha icin yorum yapmis, hamburger mi yiyecez orda marine et varken diyerekten. katiliyorum numnum'a burger yemek icin gidilmez bence.
Mesaj tarihi:
numnumın hıcbırseyını begenmıyorum veya standartları yok her sube farklıysa bılemem benım gıttıklerım gercekten ıckılerı olsun yemeklerı olsun rezalet
Mesaj tarihi:
Wolas said:

numnumın hıcbırseyını begenmıyorum veya standartları yok her sube farklıysa bılemem benım gıttıklerım gercekten ıckılerı olsun yemeklerı olsun rezalet

acikcasi ben belli basli 2-3 sey disinda secimimi degistirmiyorum. buffalo wings'leri guzel, zaten et yiyorum gittigim zamancok buyuk problem olmuyor az pismissevdigim icin. Sos konusunda basarililar onun disinda.
  • Yeni Oluştur...