balon Mesaj tarihi: Kasım 30, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 30, 2011 Aa o ayıp olmuş, karın doyurmak için de yenebilir bazen. Lütfen. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mithat Mesaj tarihi: Kasım 30, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 30, 2011 Yok tripple whopper falan yıyorum normalde hatta yanında baya götürüyorum fakat doymak için degil tat için yersem kızılkayalar derim. Gerçi en son yedıgımde teee ne zamandı belki aklımda öyle kalmış çok abartıyorumdur iddialı bir şekilde konuşmak istemem. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Holy Mesaj tarihi: Kasım 30, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 30, 2011 Triple whooper gerçekten çok butik bir hamburger. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MADBOY Mesaj tarihi: Kasım 30, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 30, 2011 http://imageshack.us/photo/my-images/21/dscn0096ia.jpg/sr=1 HEHEHE Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mithat Mesaj tarihi: Kasım 30, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 30, 2011 Yahu butik diye kızılkayaları söyledim ben, doymak için onu soyledım butik diye degil. Yoksa seçeneklerde o olsa tartışmaya bile girmem o derim butiklerden kızılkaya dedim. Anladın trolleme bari. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tyrannus Mesaj tarihi: Kasım 30, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 30, 2011 Mithat said: Yok tripple whopper falan yıyorum normalde hatta yanında baya götürüyorum fakat doymak için degil tat için yersem kızılkayalar derim. Gerçi en son yedıgımde teee ne zamandı belki aklımda öyle kalmış çok abartıyorumdur iddialı bir şekilde konuşmak istemem. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mithat Mesaj tarihi: Kasım 30, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 30, 2011 Sana cevap vermeyecegim kılıcın falan var nolur nolmaz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BiTcH_oFBaT Mesaj tarihi: Aralık 5, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 5, 2011 Dükkan'da kampanya vardı. hamburger alana pattes ve iççek bedava diye. ateşehirdeki yeri efsane ama. gitmeye tırsar bir moddaydık haha. ayrıca ateşehirdekinde yediğimiz daha küçüktü, acıbadem'deki daha büyük garip. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BiTcH_oFBaT Mesaj tarihi: Aralık 5, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 5, 2011 Dükkan'da kampanya vardı. hamburger alana pattes ve iççek bedava diye. ateşehirdeki yeri efsane ama. gitmeye tırsar bir moddaydık haha. ayrıca ateşehirdekinde yediğimiz daha küçüktü, acıbadem'deki daha büyük garip. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mokoko Mesaj tarihi: Aralık 5, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 5, 2011 tmm abi kampanya var. sen yeterki sakin ol. şimdi derin bi nefes al ve o mouse'u yere bırak. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Aralık 5, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 5, 2011 BiTcH_oFBaT said: Dükkan'da kampanya vardı. hamburger alana pattes ve iççek bedava diye. ateşehirdeki yeri efsane ama. gitmeye tırsar bir moddaydık haha. ayrıca ateşehirdekinde yediğimiz daha küçüktü, acıbadem'deki daha büyük garip. viral spam!!!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
photographer Mesaj tarihi: Aralık 5, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 5, 2011 numnum'un patateslerini hiçbişeye değişmem ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Aralık 5, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 5, 2011 annene mesela.. dediler ki ya anneni kesicez ya da numnum un papatesleri? ne dersin böyle bi durumda! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kaspar Mesaj tarihi: Aralık 5, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 5, 2011 manyak mısın abicim, anne kesilir mi? sert olur eti bi kere. tabi ki patates o yüzden. yeğen falan olsa bi yere kadar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
photographer Mesaj tarihi: Aralık 5, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 5, 2011 anneme derimki yapabiliyomusun aynısından yapabilirse kurtulur yoksa yapıcak bişey yok Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Aralık 5, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 5, 2011 numnum pattizi derken.numnum bildiğin mcdonalds patatesi yolluyor entesan birşeyi yok Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Aralık 5, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 5, 2011 Kaspar said: manyak mısın abicim, anne kesilir mi? sert olur eti bi kere. tabi ki patates o yüzden. yeğen falan olsa bi yere kadar. yeğen genç mi? oh nom nom nom Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BiTcH_oFBaT Mesaj tarihi: Aralık 8, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 8, 2011 Red said: numnum pattizi derken.numnum bildiğin mcdonalds patatesi yolluyor entesan birşeyi yok yuuh. baya güzel patatesleri Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Konn Mesaj tarihi: Mart 5, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 5, 2012 hamburgeri sadece fastfood olarak taniyan ulkemizde HD kalite burger yapan dukkanlarin tureyebilmesi de guzel bi durum bence numnum'in hamburgerlerini begenmiyorum, listede olmasina bile karsiyim. zira restoran olarak basarili buluyorum. bir arkadasimiz butcha icin yorum yapmis, hamburger mi yiyecez orda marine et varken diyerekten. katiliyorum numnum'a burger yemek icin gidilmez bence. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lopeth Mesaj tarihi: Mart 5, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 5, 2012 Şunun şubesinden açmayı düşünüyorum http://www.youtube.com/watch?v=zbKRSYAuSNg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lopeth Mesaj tarihi: Mart 5, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 5, 2012 biowareden de hamburger helper ı alcam ortak olarak Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wolas Mesaj tarihi: Mart 7, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 7, 2012 numnumın hıcbırseyını begenmıyorum veya standartları yok her sube farklıysa bılemem benım gıttıklerım gercekten ıckılerı olsun yemeklerı olsun rezalet Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Konn Mesaj tarihi: Mart 8, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 8, 2012 Wolas said: numnumın hıcbırseyını begenmıyorum veya standartları yok her sube farklıysa bılemem benım gıttıklerım gercekten ıckılerı olsun yemeklerı olsun rezalet acikcasi ben belli basli 2-3 sey disinda secimimi degistirmiyorum. buffalo wings'leri guzel, zaten et yiyorum gittigim zamancok buyuk problem olmuyor az pismissevdigim icin. Sos konusunda basarililar onun disinda. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar