Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Butik Hamburger En iyi 10 yer

Masticore

Öne çıkan mesajlar

2 hafta içinde hem numnumda hem de dükkan da hamburger yedim , kırıntı ve jumbo da zaten fırsat oldukça hamburger yerim. bu 4ü arasında en lezzetlisi bence
j burger.
sonra dükkan
sonra (dükkanın hemen altında) numnum
en sonra da kırıntı gelir. zaten kırıntının hamburgerine iyi diyenin aklına şaşarım. happy moons hamburgerinden çok bir farkı yok kırıntının.
şimdi gelelim eksi ve artı yönlerine.

j burger de doymak için 2 katlı hamburger (new york tercihtir) yerseniz sadece burgere 17 lira +-2 lira gibi bir para veriyorsunuz. bence burgere o kadar para kolay kolay verilmez ama j burgerin atmosferi yanına bira patates ve sosları (öyle mayonez mi olur len? ) sayesinde kurtarıyorlar.

dükkan burger , cadde gençliğine geçirmek için kurulmuş gibi bir imaj çizdi bende. "masa koymam , dekorasyonu minimumda tutarım ulan tabak bile vermem" konseptine o kadar kılım ki anlatamam. 14.5 tl cheeseburger , 19.5 tl dükkan burger. bir cheese ile karın doyar göz doymaz. ha eti güzel mi ? hayatınızda yediğiniz en güzel et değil tabiki ama dolgun dolgun , idare eder yani.

num num , uzun zamandır gidip de burger yemmeiştim , 17-18 liraya burger yiyebilirsiniz , inanın bana dükkandan çok çok az farkı var. bu paraya yanında garnitür ve patates kızartması da veriyorlar dükkana artı olarak. zaten sıralarken de yazmıştım dükkandan çok farkı yok diye. al birini vur ötekine.

kırıntının burgerini ilk 10'a koymak için süper şaşırmış olmak lazım. moda daki burgerleri daha lezzetli ve daha ucuz olmakla birlikte ahım şahım bir tadı yoktur. fiyatlar 14-23 arası burgerlerde değişiyordu diye hatırlıyorum. 23 liralık olanı bitirmek zaten zordur. sonuç olarak kırıntının burgerini önermem.

son olarak kozyatağında oturanlar veya yolu üzerinde olanlar için: geçen haftalardan birinde cuma gecesi rakı kebap yapıcaz o yuzden yemek yemedim , işten eve dönerken abi dayanamıcam dedim ve kozyatağı starbucks'ın yanında otobüs durağının arkasında bir büfe var , bildiğin adamlar tavuk döner yapıp satıyor. eskiden bi yengen filan yiyiim diye girmiştim de begenmemiştim. herneyse eve donucem ordan geçiyorum bari bi hamburger yiyiim dedim. vitrinden görülebiliyor hamburger tezgahı gıbı bırsey var hanı ıslaklar ıcın konulandan. ıslak hamburger zannettım bi tane alayım dedim 2tl zaten. abi ben uzun zamandır o kadar güzel hamburger yemedim. ekmeği , sosu filan çok ciddiyim jumbonunkiyle aynı neredeyse. ilgilenenlere duyurulur. ama sakın dükkan sahibini uyandırmayın abi ne güzel hamburger var diye =)

yeto
kadıköyden bildirdi.
Sosyal ağlarda paylaş

"kesin dükkan burger ilk 3 dedir" diye girdim ki öyle

halbuki değil.. hani bir ekre yedim bir daha da yemem yiyecek olamnlara da "yeme, ıslak hamburger ye daha iyi" diyorum

sunum kötü
fiyat/performans kötü
porsiyon kötü

tam böyle "salaş yer konsepti yapayım fiyatı da 2 ye katlayayım" diyen çakal esnaf lokantası.. adından belli zaten "dükkan"

tek lokmalık köfteye o kadar para istiyorsun bari yanında garnitür bir şeyler ver yani insaf.. zaten tabak çanak yok öyle hayvana yemek veriri gibi servis ediliyor..

ben bağdat caddesinde az ilerisindeki happy moons ya da suadiyedeki bi'buçuk'a gitmeyi tercih ediyorum, aynı paraya dolu tabak geliyor önce gözüm sonra karnım doyuyor

"ama organik onun eti" bok organik.. adam müşteri kitlesini bildiğin manipule ediyor sen de manipule ediliyorsun, çok para verdin diye güzel bir şey yediğini sanıyorsun

"biz böyle doğal olsun diye kağıtta şey ettik" yedik biz onu.. iki masa daha koyacağım diye ya da iki kuruş daha verip daha büyük mekan tutmak yerine mutfak kısmına lavabo koyma, komi kullanma ihtiyacını da ortadan kaldır..

ne kadar iyi işmiş ya
Sosyal ağlarda paylaş

Geçen hafta 2 sefer Levent'te Dogmania diye bi yerden sosisli sandviç yedim, sosisleri özel olarak yaptırıyolarmış Günaydın'a. Hayatımda yediğim en lezzetli fast food yiyeceğiydi sanırım ya. Bi barbekü sos var, evlere şenlik. Patatesler ona keza.

Yemeksepeti'nde özel kampanyaları var, sosisli alana patatesi bedavaya veriyolar. Normalde sosisli 14 lira, patatesler 3.5 lira. Zamanında khalad'la beraber kişi başı 27 lira bayılıp da beğnemdiğimiz Dükkan Burger'e nazaran çok daha hesaplı duruyo.

Hamburger de yapıyolar ama ben yemedim, bi gün onu da yer (belki yarın belki yarından da yakın), yazarım buraya. Hamburgerin de kampanyası var bu arada, bi hamburger alana ikincisi bedava. 200gr'lik et kullanılan burgerin fiyatı 21 lira Yemeksepeti'nde.
Sosyal ağlarda paylaş

Kojiroh said:

Geçen hafta 2 sefer Levent'te Dogmania diye bi yerden sosisli sandviç yedim, sosisleri özel olarak yaptırıyolarmış Günaydın'a. Hayatımda yediğim en lezzetli fast food yiyeceğiydi sanırım ya. Bi barbekü sos var, evlere şenlik. Patatesler ona keza.

Yemeksepeti'nde özel kampanyaları var, sosisli alana patatesi bedavaya veriyolar. Normalde sosisli 14 lira, patatesler 3.5 lira. Zamanında khalad'la beraber kişi başı 27 lira bayılıp da beğnemdiğimiz Dükkan Burger'e nazaran çok daha hesaplı duruyo.

Hamburger de yapıyolar ama ben yemedim, bi gün onu da yer (belki yarın belki yarından da yakın), yazarım buraya. Hamburgerin de kampanyası var bu arada, bi hamburger alana ikincisi bedava. 200gr'lik et kullanılan burgerin fiyatı 21 lira Yemeksepeti'nde.

Bensiz nası YERSİN LAN SOSLİYİ ??????????????????????????????????????? asljdobnfdagdsghs
Sosyal ağlarda paylaş

dogmaniaya gittim, işte hayalimdeki burger budur diyemicem. sosislisi de bana hitap etmiyo, ben malesef ordaki calısanların kotuledigi tarz market sosisini seviyorum :) yumusak yumusak.
bunlarınki çok tıkış tıkış etten imal gibi, çok sert.
hamburger guzeldi ama fazla malzeme oldugu icin çok alamadım etin tadını. bidaha gidip boş yemeyi dusunuyorum.

gecen gun de bebekte nusretin yeni acılan burgercisine gittik, nusret brgr+lokum

fena degildi oranın da eti ve ekmegi. denenebilir. ama tabi fiyatlar biraz yuksek
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...