denwa Mesaj tarihi: Nisan 3, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 3, 2010 Gercekten gorusleriniz benim icin onemli PSPGO almayi dusunuyorum siz ne dusunuyorsunuz bu alet konusunda Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mokoko Mesaj tarihi: Nisan 3, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 3, 2010 alma Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Nisan 3, 2010 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 3, 2010 alma, 3000 al. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BabacumMostors Mesaj tarihi: Nisan 3, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 3, 2010 bence hemen almalısın! bir kere psp den çok daha ufak ve kaydırılaiblir kapak var ;) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Nisan 3, 2010 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 3, 2010 pspgo internetten oyun satın alıp indirilerek kullanılıyor. UMD sürücüsü yok. ayrıca korsan oyun çalıştırmıyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Nisan 3, 2010 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 3, 2010 Eğer bu son günlerde kırıldıysa bilmem ama... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
denwa Mesaj tarihi: Nisan 3, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 3, 2010 peki ben giddip normal bir shoptan psp cdsi aldigimda go ya koyup oynayamiyormuyum illah download mi etmem lazim? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Nisan 3, 2010 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 3, 2010 gonun cd sürücüsü yok. koyabileceğin bir yeri yok yane Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
razzRaziel Mesaj tarihi: Nisan 3, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 3, 2010 go ile UMD kaldırıldı tamamen Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laurelin Mesaj tarihi: Nisan 3, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 3, 2010 psp go asrin faili olucak potansiyeldeydi ama sitiv abi sagolsun ipad ile kurtardi sonyi pspgo away http://albotas.com/wp-content/uploads/2009/10/sony-psp-go_1.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Nisan 4, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 4, 2010 psp geçmiş olsun 3000 al, çok daha iyi ve çok daha ucuz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
denwa Mesaj tarihi: Nisan 4, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 4, 2010 tamam ben gidip sorayim bugun ellerinde psp 3000/3004 varmi diye tekrar cok tesekkur ederim yardimlariniz icin.:) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
denwa Mesaj tarihi: Nisan 5, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 5, 2010 psp 3000 kbp psp 3000 bw simdi bu ilk i 17 780 yen ikincisi 14 750 yen bu nedemek oluyor ? bir fikriniz varmi yoksa direk Turk mantigi fiyat yuksek buna mi yukleneyim ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
denwa Mesaj tarihi: Nisan 7, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 7, 2010 up? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kendercik Mesaj tarihi: Nisan 7, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 7, 2010 renk farklılığı falan olabilir mi acaba? Psplerin kodları bölgeye göre değişir (300x, gibi). Onun sonuna gelen şeylerin de özelliği nedir bilemedim. Sorunlu olup da farklı seri çıkmışlığı da yok (en azından 3000lerde bilgim dahilinde) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar