fede Mesaj tarihi: Nisan 2, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 2, 2010 vermicem artık. msni de kapattım. çok üzülüyorum sonra Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rewendor Mesaj tarihi: Nisan 2, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 2, 2010 napae said: Selam ben patiden napae diye yaklaşıcak halim yok heralde tanımadığım insana. Garip oluyo haliyle. e öylesi garip de, "aa selam sen de patide takılıyodun di mi tanıdık geldin de..." falan gibi yaklaşırsan kimse garipsemez Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
balon Mesaj tarihi: Nisan 2, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 2, 2010 bazıları paticik konseptini tam algılayamamış Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vaniLLe Mesaj tarihi: Nisan 2, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 2, 2010 eed nicki capsle yazilmis patilere de direkt bagirarak yaklascan zaten. THAAAAAAAAARKAAAAS gibi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lexius Mesaj tarihi: Nisan 2, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 2, 2010 vanil korkutuyosun beni Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Saeros Mesaj tarihi: Nisan 2, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 2, 2010 artık yeter okudum topici ve derdinizi anladım siz dağılmışsınız ben sizi toplayacağım çözüm buldum sunuyorum buyrun..... arkadaşlar bence paticikler olarak karşılaştığımızda birbirimizi tanıyabilmemiz için bize has bi tanışma yaklaşma biçimi bulmalıyız mesela enseye hafifçe üflemek gibi dirseğini iki parmakla ovalamak gibi şeyler böylece hem topluluk içinde dikkat çekmeyiz hem de üflemeli dokunmalı şeyler hoşumuza gider tüylerimiz diken diken olur, zaten bahar aylarındayız hormonlar tavan aniden sevişmeye başlarız belli mi olur saygılar iyi akşamlar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vaniLLe Mesaj tarihi: Nisan 2, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 2, 2010 Lexius said: vanil korkutuyosun beni yine nabdim ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
abvblizzard Mesaj tarihi: Nisan 2, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 2, 2010 Saeros said: artık yeter okudum topici ve derdinizi anladım siz dağılmışsınız ben sizi toplayacağım çözüm buldum sunuyorum buyrun..... arkadaşlar bence paticikler olarak karşılaştığımızda birbirimizi tanıyabilmemiz için bize has bi tanışma yaklaşma biçimi bulmalıyız mesela enseye hafifçe üflemek gibi dirseğini iki parmakla ovalamak gibi şeyler böylece hem topluluk içinde dikkat çekmeyiz hem de üflemeli dokunmalı şeyler hoşumuza gider tüylerimiz diken diken olur, zaten bahar aylarındayız hormonlar tavan aniden sevişmeye başlarız belli mi olur saygılar iyi akşamlar boldu lu kısma katılıyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Nisan 2, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 2, 2010 Ben yolda nili gorsem omzuma atar kaciririm. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Werewolf Mesaj tarihi: Nisan 2, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 2, 2010 dasaaa bitti derken sen başladın tebrikler yavuz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
burtonesk Mesaj tarihi: Nisan 2, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 2, 2010 bence kulağa pıt yapalım tanımak ve tanınmak için. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cons Mesaj tarihi: Nisan 2, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 2, 2010 bana küçük sürprizler yapın görünce Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ferrero Mesaj tarihi: Nisan 2, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 2, 2010 Bendim o, sen miydin paticik diyen :) denmiş miydi ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vaniLLe Mesaj tarihi: Nisan 2, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 2, 2010 aquila said: Ben yolda nili gorsem omzuma atar kaciririm. ben yolda sükrüyü görsem kacarim sdfjk Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Saeros Mesaj tarihi: Nisan 2, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 2, 2010 Werewolf said: dasaaa bitti derken sen başladın tebrikler yavuz peşine adam takarım lan senin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
burtonesk Mesaj tarihi: Nisan 2, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 2, 2010 ben topuklarına sıktırıcam onun sen merak etme yavuz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Werewolf Mesaj tarihi: Nisan 2, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 2, 2010 fikirtepe minibüsleriyle kabuslarına girerim akıllı ol çocuk Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Saeros Mesaj tarihi: Nisan 2, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 2, 2010 eyvallah nihan senin gibi düzgün insan çok az kaldı bu devirde...... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Nisan 2, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 2, 2010 Topuklarini opturucem. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
adamınbiri Mesaj tarihi: Nisan 2, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 2, 2010 BENİM Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sparkcaster Mesaj tarihi: Nisan 2, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 2, 2010 ömer bi gün hiç üşenmeyecem sınav çıkışı felan yakalayacam okulda Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Werewolf Mesaj tarihi: Nisan 2, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 2, 2010 ee sonra? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sparkcaster Mesaj tarihi: Nisan 2, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 2, 2010 sonra babylon a felan gideriz, senin yaratıcılığına bırakıyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sparkcaster Mesaj tarihi: Nisan 2, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 2, 2010 korktun dimi sosyalleşirsin diye Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sparkcaster Mesaj tarihi: Nisan 2, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 2, 2010 ya da okulun önüne gelip paladinikibin diye bağırayım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar