BonePART Mesaj tarihi: Nisan 2, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 2, 2010 konu basliginda yaziyo dikkat edin patch 3.31 sanirim zaten onceden soruyor bak arkadas other OS olayini kapatiyorum diye ben patchlemedim mecbur kalmadikcada patchlemicem piracy olayina karsi yapilan bi adim ama sacma slimlerde zaten disableddi bende 2nd generation 60 gb var hardware ps2 emulation disinda hersey var. yavas yavas herseyi kaldirmalari ps3den sacma. ha sole bi durum var. bi konsol ne kadar kapali ne kadar sikintiliysa o kadar insan hacklemeye calisicak. oda olabilir. yane ps3de other os opsiyonu sebebiyle zaten cogu opsiyon acik diye insannar cok hack urasmamisti simdi belki ilgi artar bilemice, Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Nisan 2, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 2, 2010 1-2 gün önce bi update vardı ama bu değil sanırım update etmeden online oynanıyor mu ki ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BonePART Mesaj tarihi: Nisan 2, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 2, 2010 hayir oynanmiyor yane hatta ps3 store ada girilmiyor ama genede ben simdilik yuklemicem hele bi aciklama gelsin bi kac yerden nedir ne deildir Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gangren Mesaj tarihi: Nisan 2, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 2, 2010 Yükledim valla, olası bir kırılma durumunda, etkisi olacağını sanmıyorum :p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wispy Mesaj tarihi: Nisan 2, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 2, 2010 Ben çok cahilim bu konulıarda. Ayrı OS kurunca ne oluyor ki ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BonePART Mesaj tarihi: Nisan 2, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 2, 2010 ya su anda sole bisi war wispy bu geohackin kirdim dedigi ps3 security olayinda bi hardware olayi war bide software software kismi icin other os den linux yuklenmesi gerekiyo hatta slimler kirilmaz bole demisti geohack yane kirilir mi bilmiyorumda firmware geri donusu olmayabilir o sebeble ben bi sure daha no dicem ayrica os kurunca noluyo dersen oda iste linux kuruyosun ps3 e yane ps3 menusu yerine linux kullaniyosun ne ise yarar dersen mesela ps3 u render farm olarak kullananlar war yane mesela cpu gucunu kulaniyolar bole hatta aerikada bi polis bilmemnesi 8 tae ps3u birlestirip sifre kirmak icin kullanyodu felan yane ise kullaniyosun program kurabiliyosun felan denemedim ama mesela buyuk ihtimalle linux kurup internete zaten girebiliyosun bilgisayar gibi kullanabilirsin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aldueren Mesaj tarihi: Nisan 2, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 2, 2010 İlk başta yüklemek istemedim ama oyunlarda ses yoktu nedense. Yükledikten sonra ses sorunu da çözüldü. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Anelor Mesaj tarihi: Nisan 2, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 2, 2010 sony kalbimi kırdı yanlız su patchle ayip ettiler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laurelin Mesaj tarihi: Nisan 2, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 2, 2010 ayip ettilerde cok akillica bi is degil yani su yaptiklari alet tam kirilinca %100 firmware downgrader cikar filan, hic takmadan yukleyin degmez yani psn den lockout olmaya zaten linux yukleyincede ekran akrtini disable ediyordu alet, o yuzden bastan gelecegi yoktu other os un oyun icin degildi cluster computing icin kullanan adamalr yuklemez zaten, oyun icin kullanan adamida cok baglamiyro other os kisaca Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BonePART Mesaj tarihi: Nisan 3, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 3, 2010 walla ben guvenemedim simdilik zaten multi oynsmiyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
blazkowicz Mesaj tarihi: Nisan 13, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 13, 2010 Sony'nin ısrarla sürdürdüğü politika, hem kendisinin hem de dağıtımcı Amazon'un başını yakacak gibi. Peki böylesi sorun yaratan politika ne? Sony PS3 3.21 güncellemesi, hem Amazon'un hem de konsol üreticisinin başını ağrıtıyor. 3.21'in ikinci işletimi ortadan kaldırması nedeniyle, Avrupalı bir kullanıcı, Sony'e PS3'e ödediğin ücretin 130 dolarlık kısmının iade edilmesini talep etti. Bu talep, Avrupa yetkililerce de kabul edildi. Çoğu otorite de kullanıcıyı haklı buluyor, hatta "Sony'nin yaptığı bilgisayar satıp, 1 ay sonra sabit diskini geri almayabenzer." ifadelerine rastlanıyor. Eğer iş inatlaşmaya giderse, Sony ve Amazon, büyük bir meblağ ödemek zorunda kalabilirler. http://shiftdelete.net/sonynin-basi-buyuk-dertte-19791.html Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
razzRaziel Mesaj tarihi: Nisan 13, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 13, 2010 3.21 ile otherOS seçeneğini aktif etmiş zaten geohot(ki kendisi bu update'in sorumlusu olarak görülüyordu). sonra da update yapan insanların kendi sistemlerini hacklemesine neden olacaksınız falan dedi sony'e. sony de gitti sistemin güvenliği için böyle bir update yapmak zorunda kaldıklarını ve kullanıcılardan özür dilediklerini söyledi. e kullanıcı haklı, sen gidiyorsun ps3 alıyorsun. bakıyorsun özelliklerinde psn bağlantısı online oyunlar ve farklı os kurma bulunuyor. satın alıyorsun sonra bir bakıyorsun şirket bu özelliklerden 1 tanesini kaldırıyor(ya o ya bu misali). Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fizban Mesaj tarihi: Nisan 13, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 13, 2010 slim kullanıcıları parayı geri almak için hiç heveslenmesinler. onların özelliklerinde zaten başka işletim sistemi kurulamayacağı belirtiliyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Nisan 13, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 13, 2010 http://techdirt.com/articles/20100409/0913548950.shtml ahaha Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Anelor Mesaj tarihi: Nisan 15, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 15, 2010 bidakka lan 130 dolar demek 2 oyun demek mmmm :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Nisan 15, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 15, 2010 ya bunun yalan olduğu üzerine de haberler çıkmıştı vs. sony'nin kullanıcı sözleşmesinde bu tip durumlar için maddesi var vs. deniyordu. Olayın iç yüzünü bilmiyorum ama bir iki verir üçüncüyü vermez Sony bir şekilde, gerekirse adam tutar Collateral'daki Tom Cruise gibi gezdirir Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BonePART Mesaj tarihi: Nisan 16, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 16, 2010 sony veriyo zaten amazon veriyo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Anelor Mesaj tarihi: Nisan 16, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 16, 2010 paticik ps3 kullanicilari olarak magduruz diye acak dava iste Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laurelin Mesaj tarihi: Nisan 16, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 16, 2010 turkiyede yokki oyle yasa baska biyerde acsalar gene birsey alamazlar, ingilzi tuketici haklari sayesinde amazondan almislar parayi amazon burda gercek magdur :p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar