Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Bu Adamı Gördünüz Mü? -Çok Ciddi-

Estel_Anorien

Öne çıkan mesajlar

abi ne hani en son ortaköyde levent'te balmumcu'da görülse tmm hani bi yere takılmıştır kafa dinliyodur tmm da ümraniye ters yani kötü şeyler geliyor insanın aklına.

iyi bi avukatlık bürosuna gidip yardım isteseniz? malum her ortalama avukatın öyle yada böyle dostluk kurduğu savcıdır şudur budur vardır illaki yardımı dokunur.
Sosyal ağlarda paylaş

şimdi eve geldim.

arkadaşlar ilgilenen herkese teşekkür ederim. arkadaşımız hala daha bulunamadı fakat bugün yoğun uğraşlar sonucunda savcılıktan cep telefonu kayıtlarının çıkartılması ve telefondan teknik takip için izin çıkarttırabildik. savcıdan çıkartmak yetmiyormuş, mahkemeye de onaylatılması lazımmış. onu da hallettik. umuyorum ki yarın emniyet çıkan karar doğrultusunda gerekli bilgileri bulmak için harekete geçer.
Sosyal ağlarda paylaş

Estel_Anorien said:

şimdi eve geldim.

arkadaşlar ilgilenen herkese teşekkür ederim. arkadaşımız hala daha bulunamadı fakat bugün yoğun uğraşlar sonucunda savcılıktan cep telefonu kayıtlarının çıkartılması ve telefondan teknik takip için izin çıkarttırabildik. savcıdan çıkartmak yetmiyormuş, mahkemeye de onaylatılması lazımmış. onu da hallettik. umuyorum ki yarın emniyet çıkan karar doğrultusunda gerekli bilgileri bulmak için harekete geçer.

bu nasi istir ya kayip birini bulana kadar 1 ton izin zirvasi,
kardesim cok mu cok o aletleri calistirip adamin yerini bulmak,
gorenden adamlardan nukleer santral calistirmani isticek sanir.

hayat meselesi bu ya, ayip cidden.
Sosyal ağlarda paylaş

yer tespit etmek, konuşma kayıtlarını elde etmek zor olan kısmı değil. izin çıkarttırmak zor olan kısım. bürokrasi böyle birşey. yarın öbür gün yeri tespit edilen kişi böyle böyle telefon kayıtlarım incelenmiş dese ve karşı dava açsa işler kılıfına uydurulmadan yapıldıysa savcısından tut polisine, telefon şirketi çalışanlarına kadar dava açılır. bu olaylar nekadar acı olsada böyle bir durum söz konusu olduğu için sistemin kendi kendini koruması ve çalışmayı optimize etmesi durumu ortaya çıkıyor.

tabi burda nöbetçi savcının olayı savsaklaması, ağırdan alması vs bu tamamen bizim devlete ve millete özgün bir olay. iş yaptırmak için tanıdık bulmak lazım.

bu arada arkadaşınızın varsa bilgisayarını, diğer elektronik eşyalarını vs polise verdiniz mi ? ya da sizden istediler mi ?

umarım sadece iletişim sorunudur yaşananlar arkadaşınızın başına birşey gelmeden iyi haberlerini alırsınız.
Sosyal ağlarda paylaş

Bizim mahallede bir adam da böyle kaybolmuştu. Boğazına kadar borca batmış,arabasını köprünün ortasına parkedip intihar etmiş süsü vermişti. Vermişti diyorum çünkü ne ceset bulundu ne de kamera kayıtlarında atladığı gözüküyor. Adam 10 yıldır ortalarda yok kaçış o kaçış.
Sosyal ağlarda paylaş

reyou said:

bu nasi istir ya kayip birini bulana kadar 1 ton izin zirvasi,
kardesim cok mu cok o aletleri calistirip adamin yerini bulmak,
gorenden adamlardan nukleer santral calistirmani isticek sanir.

hayat meselesi bu ya, ayip cidden.

Şu anda anormal gibi gözüküyor olaya tek taraflı baktığımız için ama aslında bence olması gereken prosedür bu. Herkesin kendi kişisel özgürlğüüne ve kişisel alanına saygılı olmak zorunda devlet. Hani pratikte çok zor olmayabilir alet çalıştırıp bulmak ama bu kadar prosedürü olmasa çok rahat abuse edilebilir, insanlar kendisine borcu olanı, kendisiyle görüşmek istemeyeni vs sürekli olarak aratır durur. Hani bi de sen birini arattırdın sonra o adam "kardeşim ne hakla benim kişisel özgürlüğümü engelliyosunuz da yerimi sağa sola söylüyosunuz" diye devlete kızsa haklı olur. Ancak bu gibi gerçek ve ciddi durumlar için kullanılması için böyle bir bürokrasisi olması doğal bence.
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...