dreagloth Mesaj tarihi: Nisan 2, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 2, 2010 Kapanmadan önceki son sinyalin nerden geldiği bulunabilir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Nisan 2, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 2, 2010 En son pili olan bir telefona nerde taklı ise oranın tahmini yerini bulabilirler elbette AMA simi çıkarttıktan ve o telefona pil takmadıgı sürece bir işe yaramaz hareket halinde ise. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Nisan 2, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 2, 2010 başına bişey gelmiş olabilir diye niye düşündünüz onu anlamadım ben. belki adamın içi daraldı 3 günlüğüne kemere gitti. olabilir yani bu da. ha bişey olmuştur, endişelenilmiştir anlarım bi de böyle bakın olaya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Nisan 2, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 2, 2010 ama güzel bişey insanın takipçisi olması. ben kaybolsam böyle millet 15 gün sonra düşünür bişey mi oldu lan buna diye Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
gecko Mesaj tarihi: Nisan 2, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 2, 2010 @fede doğru valla ya, umarım arkadaşınız bulunur ve denildiği gibi kafa dinlemeye gitmiştir tek başına. bir daha yapmaz herhalde bunları gördükten sonra hayırlısı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KillerLord Mesaj tarihi: Nisan 2, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 2, 2010 var mı bir haber gelişme? meraklanmaya başladık bizde. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Buyse Mesaj tarihi: Nisan 2, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 2, 2010 up Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SodomVsGomore Mesaj tarihi: Nisan 2, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 2, 2010 abi ne hani en son ortaköyde levent'te balmumcu'da görülse tmm hani bi yere takılmıştır kafa dinliyodur tmm da ümraniye ters yani kötü şeyler geliyor insanın aklına. iyi bi avukatlık bürosuna gidip yardım isteseniz? malum her ortalama avukatın öyle yada böyle dostluk kurduğu savcıdır şudur budur vardır illaki yardımı dokunur. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Nisan 2, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 2, 2010 ümraniye niye ters? aklınıza felaket senaryosu getirmek istedikten sonra istanbul'un tüm sentleri ters olabilir. levent, etiler farketmiyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Khelben Mesaj tarihi: Nisan 2, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 2, 2010 gelişme yok mu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Estel_Anorien Mesaj tarihi: Nisan 2, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 2, 2010 şimdi eve geldim. arkadaşlar ilgilenen herkese teşekkür ederim. arkadaşımız hala daha bulunamadı fakat bugün yoğun uğraşlar sonucunda savcılıktan cep telefonu kayıtlarının çıkartılması ve telefondan teknik takip için izin çıkarttırabildik. savcıdan çıkartmak yetmiyormuş, mahkemeye de onaylatılması lazımmış. onu da hallettik. umuyorum ki yarın emniyet çıkan karar doğrultusunda gerekli bilgileri bulmak için harekete geçer. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rewendor Mesaj tarihi: Nisan 2, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 2, 2010 bi sorun falan yoktur umarım da yarın sağ salim bulursunuz arkadaşı, gelişmeleri yazarsın buraya. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici orc_lord Mesaj tarihi: Nisan 3, 2010 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 3, 2010 umarım en kısa sürede ulaşabilirsiniz.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reyou Mesaj tarihi: Nisan 3, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 3, 2010 Estel_Anorien said: şimdi eve geldim. arkadaşlar ilgilenen herkese teşekkür ederim. arkadaşımız hala daha bulunamadı fakat bugün yoğun uğraşlar sonucunda savcılıktan cep telefonu kayıtlarının çıkartılması ve telefondan teknik takip için izin çıkarttırabildik. savcıdan çıkartmak yetmiyormuş, mahkemeye de onaylatılması lazımmış. onu da hallettik. umuyorum ki yarın emniyet çıkan karar doğrultusunda gerekli bilgileri bulmak için harekete geçer. bu nasi istir ya kayip birini bulana kadar 1 ton izin zirvasi, kardesim cok mu cok o aletleri calistirip adamin yerini bulmak, gorenden adamlardan nukleer santral calistirmani isticek sanir. hayat meselesi bu ya, ayip cidden. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wispy Mesaj tarihi: Nisan 3, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 3, 2010 3 gün bekleyip ardından 2 izinle dinlenmesi gerçekten saçma. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mani Mesaj tarihi: Nisan 3, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 3, 2010 yer tespit etmek, konuşma kayıtlarını elde etmek zor olan kısmı değil. izin çıkarttırmak zor olan kısım. bürokrasi böyle birşey. yarın öbür gün yeri tespit edilen kişi böyle böyle telefon kayıtlarım incelenmiş dese ve karşı dava açsa işler kılıfına uydurulmadan yapıldıysa savcısından tut polisine, telefon şirketi çalışanlarına kadar dava açılır. bu olaylar nekadar acı olsada böyle bir durum söz konusu olduğu için sistemin kendi kendini koruması ve çalışmayı optimize etmesi durumu ortaya çıkıyor. tabi burda nöbetçi savcının olayı savsaklaması, ağırdan alması vs bu tamamen bizim devlete ve millete özgün bir olay. iş yaptırmak için tanıdık bulmak lazım. bu arada arkadaşınızın varsa bilgisayarını, diğer elektronik eşyalarını vs polise verdiniz mi ? ya da sizden istediler mi ? umarım sadece iletişim sorunudur yaşananlar arkadaşınızın başına birşey gelmeden iyi haberlerini alırsınız. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
numberten Mesaj tarihi: Nisan 3, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 3, 2010 Bizim mahallede bir adam da böyle kaybolmuştu. Boğazına kadar borca batmış,arabasını köprünün ortasına parkedip intihar etmiş süsü vermişti. Vermişti diyorum çünkü ne ceset bulundu ne de kamera kayıtlarında atladığı gözüküyor. Adam 10 yıldır ortalarda yok kaçış o kaçış. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rewendor Mesaj tarihi: Nisan 3, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 3, 2010 reyou said: bu nasi istir ya kayip birini bulana kadar 1 ton izin zirvasi, kardesim cok mu cok o aletleri calistirip adamin yerini bulmak, gorenden adamlardan nukleer santral calistirmani isticek sanir. hayat meselesi bu ya, ayip cidden. Şu anda anormal gibi gözüküyor olaya tek taraflı baktığımız için ama aslında bence olması gereken prosedür bu. Herkesin kendi kişisel özgürlğüüne ve kişisel alanına saygılı olmak zorunda devlet. Hani pratikte çok zor olmayabilir alet çalıştırıp bulmak ama bu kadar prosedürü olmasa çok rahat abuse edilebilir, insanlar kendisine borcu olanı, kendisiyle görüşmek istemeyeni vs sürekli olarak aratır durur. Hani bi de sen birini arattırdın sonra o adam "kardeşim ne hakla benim kişisel özgürlüğümü engelliyosunuz da yerimi sağa sola söylüyosunuz" diye devlete kızsa haklı olur. Ancak bu gibi gerçek ve ciddi durumlar için kullanılması için böyle bir bürokrasisi olması doğal bence. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
denwa Mesaj tarihi: Nisan 3, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 3, 2010 Bir yeni haber var mi ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Estel_Anorien Mesaj tarihi: Nisan 3, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 3, 2010 arkadaşlar bugün iyi bir haber aldık. benim hıyar arkadaşım sabah 10da mail atmış bir kız arkadaşımıza çok üzüldünüz biliyorum ama biraz zamana ihtiyacım var falan diye. En azından hayatta olduğunu biliyoruz artık. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esnaf Mesaj tarihi: Nisan 3, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 3, 2010 fede haklıymış sevindim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Estel_Anorien Mesaj tarihi: Nisan 3, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 3, 2010 kendisi çok haksız ve ona laflar hazırladım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sparkcaster Mesaj tarihi: Nisan 3, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 3, 2010 ben olsam temiz bi döverdim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Estel_Anorien Mesaj tarihi: Nisan 3, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 3, 2010 merak etmeyin iki gündür budaklı meşe odununu suda bekletiyorum iyice şişti. beline beline vuracağım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
napae Mesaj tarihi: Nisan 3, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 3, 2010 Oha ayıp cidden. Biz bile meraklandık. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar