Bone Mesaj tarihi: Nisan 1, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 1, 2010 Retail'e para vermek istemiyorum, 40 dolar, 50 dolar felan. O yüzden ücretsiz veya sadece aylık ücreti olan oyun düşünüyorum Huxley vardı Unreal Engine 3 ile yapılan, ama daha çıkmadı sanırım o. AOC veya WOW'dan güzel olsun en azından. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pronoit Mesaj tarihi: Nisan 1, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 1, 2010 aoc veya wow dan güzel olacak? ve ürününü satmiyacak? hehehe Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
blazkowicz Mesaj tarihi: Nisan 1, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 1, 2010 AoC'dan iyi grafikli f2p oyun? Nerde hani? :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Buyse Mesaj tarihi: Nisan 1, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 1, 2010 silkroad sdsdg iyiydi ama grafikleri o zamanlar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dreagloth Mesaj tarihi: Nisan 2, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 2, 2010 1 Nisan`da yazmış. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Nisan 2, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 2, 2010 vardır belki güzel grafikli bi oyun. hani aocdan güzel olmasa da o ayarda bir şey olabilir. ao veya swg oynayım dedim, evvelden almıştım onları, da çok eskimiş onların grafikleri. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
RRa Mesaj tarihi: Nisan 2, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 2, 2010 darkfall var ama oynaması yürek istiyor :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jonq Mesaj tarihi: Nisan 2, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 2, 2010 Fallen Earth Oyun iyi grafiklerde iyi sayılır. İlk alımda 19.99$ Aylık 14.99$ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Nisan 2, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 2, 2010 şurda bazı mmo'lere rastladım: http://mmohut.com/editorials/best-10-free-mmorpgs-in-2010 Mabinogi'ye gözüm çarptı, screenshotlardan oyunun grafikleri müthişmiş gibi gözüküyor http://img260.imageshack.us/img260/9725/mabinogiheroesshield.jpg Parabellum varmış, onun da grafikleri şahane gözüküyor. MMOFPS diyorlar da MMOFPS'den kastettikleri GunZ: The Duel gibi 5vs5 kişinin kapıştığı alanlar mı, yoksa ciddi ciddi kocaman bir dünya var da, gidip questler felan mı yapıyoruz. 5vs5 kapışılan bir oyunsa salla, Unreal Tournament var zaten hali hazır. http://img340.imageshack.us/img340/1853/screenshot02t.jpg Prius gördüm bi de, şehir manzarası güzelmiş http://img121.imageshack.us/img121/6797/priusonlinecity.jpg Ama Prius'un diğer screenshotları o kadar hoşuma gitmedi http://img121.imageshack.us/img121/9899/priusonlineamazon.jpg MMOHUT sadece 2010'da çıkacak olanları yazmış, belki çıkmış oyunlardan grafikleri güzel olan başkaları da vardır. Ama şu oyunlar arasından en çok Mabinogi ve Parabellum ilgimi çekti. Fallen Earth'ün grafikleri kötü gözüküyor sanki: http://www.youtube.com/watch?v=i0rh4I0WyD4 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dreagloth Mesaj tarihi: Nisan 2, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 2, 2010 Mabinogi tr den oynanamıyordu en son. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Nisan 2, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 2, 2010 tüh o zaman kötüymüş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kanuni Mesaj tarihi: Nisan 2, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 2, 2010 bu mabinogi ikinci surum, ismi mabinogi heroes gibi bir sey, ilk mabinogi artik oynaniyor ama alakasi yok grafiklerin. daha cok cartoon seklinde rezil.. bu yeni surum mabinogi hazirlik asamasinda ve testerleri tarafindan begenilmis durumda ama tabii uzak dogu oldugu icin biraz dikkatli yanasmakta fayda var. guzel grafikli cikacak oyunlar arasinda, tera, blade and soul, ff14, gw2, C9 (continent of nine guzel bir sey bu) gibi oyunlar var. freelerin grafikleri birbirinin ayni nerde ise sanki hepsi lineage 2 motoru ile yapilmis gibi, cabal online , shaia, SUN (soul of ultimate nation), atlantica online gibileri onde duruyor grafik olarak. free oyunlarin hic birisini begenmeyecegini dusunuyorum bone cunku bir sekilde para odenen oyunlar gibi beni baglayamiyorlar, etraftaki oynayan insanlarin senin icin onemi oldugunu dusundugum icin soyluyorum, son cikanlardan wow tarzi grafikleri ile allods online i deneyebilirsin, oldukca oynanabilir ve grafik olarak tatmin edici bir oyun. oynanabilirlik ust safhada. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Innuendo Mesaj tarihi: Nisan 2, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 2, 2010 bi de boyle blur manyagi olmus sasali resimlere bakacagina ingame sslere baksan. adam oyle bi resim yapmiski cry engine 5 sanirsin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Nisan 2, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 2, 2010 e zaten oyun içi resimlerine baktım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Dark_Angel- Mesaj tarihi: Nisan 2, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 2, 2010 Eve Online. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jonq Mesaj tarihi: Nisan 3, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 3, 2010 Parabellium bildiğin CS gibi. Birde o tarzda Crossfire vardı tek sorun çok laglı olması. Lagdan ( Genelde serverlar ya ABD de yada Kanada da oldugundan) adam vuramıyorsun zaten... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenocide Mesaj tarihi: Nisan 3, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 3, 2010 guild wars 2'yi beklemek lazum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Nisan 3, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 3, 2010 gw2 (tu) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Farinal Mesaj tarihi: Nisan 3, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 3, 2010 d&d online bence güzel yeni oyunları beklerken arada bir girip zaman geçirmelik. grafik olarakta ben çok memnunum atmosferi sağlıyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DareJedi Mesaj tarihi: Nisan 12, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 12, 2010 Oyle bos bloom efektleri ile goz boyamaya gerek yok Eve Online tam grafikleri ile cok ama cok ciddi bir grafige sahip kesinlikle denenmeli. Resimlerde gorduklerin tasarim fln degil birebir oyundan alintidir! Album 1 Album 2 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Glatheros Mesaj tarihi: Nisan 13, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 13, 2010 Battle of Immortals var yarın betaya giriyor grafikleri çok iyi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar