Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Resident Evil: Afterlife

progamer

Öne çıkan mesajlar

• 1 ay sonra ...
  • 3 hafta sonra ...
razzRaziel said:

FEARnet points out that Jovovich tweeted the following yesterday: "So to answer many of your questions in one fell swoop, yes! The gorgeous and talented Sienna Guillory is back as Jill Valentine in RE4!!!"

http://moviesmedia.ign.com/movies/image/article/109/1093889/sienna-valentine-RE_Apocalypse_1275422555.jpg

milaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa nerdesssinnnnnnn
Sosyal ağlarda paylaş

• 1 ay sonra ...
"White Wolf" said:

Erkek baş karakterli oyunların filmerini kadın baş karakter yapma bitsin artık nolur,hakkaten şimdi bunlar utanmadan wesker normalde öldüren koskoca chris redfield ı dandik bir zombie tarafından öldürtürler..

Yani bu fimi bırakalım action filminde kadın baş karakter hiç bana keyif vermiyo.

resident evil fanı sayılmam ama ilk oyunda Chris Redfield, Jill Valentine ile oynuyorduk. son oyunda da Chris Redfield ile oynuyoruz.
ama filmde adı bile geçmiyor.

yav ben Jill Valentine görmek istiyorum onlar paso Alice'i gösteriyor.
Alice şovu oldu.
Ama Resident Evil oyunlarında hiç Alice'in geçtiğini bile hatırlamıyorum.
Sosyal ağlarda paylaş

• 2 ay sonra ...
çok beterdi film. baya kötüydü hemde. hani " ben yapsam daha iyisi olurdu hede hödö" filmleri vardır ya ondan olmuş resmen.

claire, baltalı abiyle dövüşürken resmen "aslında böyle bi baltalı adam yok. beni baya bilgisayarda yaptılar" diye bağırıyodu.

filmde puan vermeye değebilecek 2 şey vardı bence:

1.si jovovich canımsın
2.si APC-Outsider şarkısının soundtrack olması.
Sosyal ağlarda paylaş

O kadar da kötü değildi ya film. Hatta Avatardan beri çıkmış seyrettiğim en iyi 3D filmdi. Bunda kullanmışlar en azından 3D yi bol bol.

Ben beğendim şahsen filmi. Baymadıda beni hatta Dasaa'ya +1 soudntrackini de sevdim :)

Resident Evil 5 ten bayağı bir şey koymuşlar filme. Credits teki Cameo da iyiydi keşke biraz daha görünseydi. Birde artık 5. filme Leon'u koysunlar lütfen.

Wesker'ı da bir filmde harcamaları kötü olmuş. Beşinci filmede kalsaydı keşke. Yada sonunda oyundaki gibi iyicene yaratığa dönüşseydi bari.

Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...