dasaaa Mesaj tarihi: Nisan 2, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 2, 2010 onlar aparma sanırım.. bi tane kızaklı gövde tasarımı var. o da iyi.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Nisan 2, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 2, 2010 yanlis anlamis insanlar galiba, begendikleri usbleri koymuslar direk. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Nisan 2, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 2, 2010 adam işi büyüttü bee nerden nereye geldi vay be Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Myshkin Mesaj tarihi: Nisan 2, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 2, 2010 reyou said: reklam vermek gibi olmasin ama bunlarada bi bakin :P http://www.popiler.org/popiler.aspx?t=usb¤tpage=1&totalpage=2 şunu çok beğendim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aluriel Mesaj tarihi: Nisan 2, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 2, 2010 pati olmasan alamazdın oyumu şimdi doğruya doğru :> umarım kazanırsın yine de. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BiTcH_oFBaT Mesaj tarihi: Nisan 2, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 2, 2010 o değilde site yavaş, sadece 5 tane filan resim açıldı onlarda biride chemical'ın ki idi lol :D verdim gitti. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BlackRose Mesaj tarihi: Nisan 2, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 2, 2010 verdim gitti de şaka maka beğendim de yani chemical diye deil... valla... :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kanuni Mesaj tarihi: Nisan 2, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 2, 2010 zorda olsa bulup halletim oy vermeyi basarilar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
RRa Mesaj tarihi: Nisan 2, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 2, 2010 bulup oy vermeyi başarabildiğim için kendimle gurur duyuyorum birde chemical sadece pati olduğun için değil gerçekten de çok güzel bir tasarım olduğu için oy verdim şimdiden kutlarım seni Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pekaziz Mesaj tarihi: Nisan 2, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 2, 2010 Başarılar Chemical, tam 5dk'da verebildim oyumu, umarım iyi sonuç alırsın. :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
delihan Mesaj tarihi: Nisan 2, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 2, 2010 İlk siteyi açtığımda değişik şeyler vardir diye merakla girdim ama seninkini görünce bi rahatlamayla hemen oylayıp kapadim siteyi hayırlı olsun . Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Nisan 2, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 2, 2010 Gerçek anlamda üretilebilecek olan zaten 3-4 tane var ve bende en kullanışlı olanı cheminki. Kaybolan usb kapaklarından nefret ediyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SpiderS_DangeR Mesaj tarihi: Nisan 2, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 2, 2010 Referer=http://www.kingston.com/turkey/usbdesign/vote_t.asp POSTDATA=choice=3813854663916.jpg Referer=http://www.kingston.com/turkey/usbdesign/regvote.asp POSTDATA=name=isim+soyisim&email=abc%40def.com&phone=123456789&submit=Oyu+G%C3%B6nder%21&c Burdan kolay oy verme adına birşeyler yapılabilir mi bilmiyorum ama belki birşeyler yapılabilir. Bu arada verdim oyumu ben Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Buyse Mesaj tarihi: Nisan 2, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 2, 2010 siteyi 3 defa açtım 3ünde de bulamadım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Buyse Mesaj tarihi: Nisan 2, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 2, 2010 en sağda buldum virdim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nefr Mesaj tarihi: Nisan 2, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 2, 2010 ben de oy verdim ama tel no zorunlu olarak istenir mi yav? hepten gerzek oldu bu net oylama / anketleri falan privacy hede hodo ulan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BlackRose Mesaj tarihi: Nisan 2, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 2, 2010 Buyse said: en sağda buldum virdim. hoca naaptın o ağızdandı... ona değil soldan ikinci sütunda çıkana verecektin ;) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
deadwoll Mesaj tarihi: Nisan 2, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 2, 2010 Onca saçmasapan tasarım arasından adil oylamada juriye çıkar gibi görünüyor, bence baya güzel olmuş. Millet nette gördüğü usb stickleri alıp ben yaptım diye koymuş genelde, diğer düzgün görünenler de öyleleri hep. Gerisi de beş para etmez ama işte facebookta 345346 kankası olanlar falan gazlayıp oylatır kendikilerini gibi geliyor bana. Ve telefon istemeleri malca. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Chemical Mesaj tarihi: Nisan 2, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 2, 2010 Teşekkürler herkese, evet çalıntı olmayıp benim de beğendiğim anca 2-3 tane usb var, o transformers olanlar, anahtar şeklinde olanlar sağlam tasarım firmaları tarafından zaten satılan ürünler. Merak ediyorsanız www.tineye.com da aratın beyendiklerinizi, reverse image search, satılıyorsa falan kesin çıkar sayfası. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sylian Mesaj tarihi: Nisan 2, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 2, 2010 Chemical'ın tasarımı en iyisi olmuş, sonuçta diğer tasarımlar aşırı fantezi bunun üretim kısmını hiç düşünmeden saçma sapan tasarımlar ortaya çıkarmışlar. En azından chemical'ın tasarımı hem kapak kaybını önlüyor hem estetik ve üretimi de kolay yapılabilir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Chemical Mesaj tarihi: Nisan 2, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 2, 2010 Baktım benim USB hala ortada aynı yerinde, sağda falan olana oy verirseniz 2 tane gitti öbürüne oy veriyorsunuzdur. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Valeron Mesaj tarihi: Nisan 2, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 2, 2010 abi ben mi sorunluyum ya göremiyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Valeron Mesaj tarihi: Nisan 2, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 2, 2010 abi tam nerde bu sölermsn 5 dakikadır arıyorum ya söel oy atcaz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aktiftablet Mesaj tarihi: Nisan 2, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 2, 2010 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jonq Mesaj tarihi: Nisan 2, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 2, 2010 Ayarladım birşey işinizi görücek. Bu linkten direk Chemical'ın ürününe gidip oy verebileceksiniz. Oy Vermek için Tıklayın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar