Bella Mesaj tarihi: Mart 31, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 31, 2010 kavga ederek efor harcamayın. konumuz ankara'nın çirkinliği.lütfen ona yoğunlaşalım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Estel_Anorien Mesaj tarihi: Mart 31, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 31, 2010 siz onları oyalayın ben kaçıyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mokoko Mesaj tarihi: Mart 31, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 31, 2010 ankara baya çirkin. evet. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Buyse Mesaj tarihi: Mart 31, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 31, 2010 ulan garbage a düşmüş topaça şiir yazdırdınız bana offf. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Mart 31, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 31, 2010 ne konuşcaz lan konu dışında. otu boku garbıca atıyosunuz artık. çok üzülüyorum :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Estel_Anorien Mesaj tarihi: Mart 31, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 31, 2010 BEN BÖLÜMÜMDE POST KASTIRMAM TAAM MMIIAAĞ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barbu Mesaj tarihi: Mart 31, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 31, 2010 fede sen açmasan emin ol konu dısındaydı topik. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laorx Mesaj tarihi: Mart 31, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 31, 2010 fede said: baharın gelişiyle deniz görmek, iki güzel kız görmek isteyen isyankar ankaralı üyelerimiz için yıl içinde forumun dağınık olmaması amacıyla hersene nisan ayının ilk haftası ankaraya ve ankarayla ilgili herşeye söveceğiz, içimizi dökeceğiz, ah istanbul (izmir, eskişehir vs) diyeceğiz. sonra bir sene boyunca susacağız. anlaştık mı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Mart 31, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 31, 2010 oha lan 5 satır var ona da tldr çekmeyin artık Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Mart 31, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 31, 2010 Cons said: sırf denizdende değil abi new yorktada deniz yok ama güzel orası mesela deniz yok, okyanus var. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reyou Mesaj tarihi: Mart 31, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 31, 2010 http://www.zaytung.com/haberdetay.asp?newsid=4225 HIMMMMMmmMcdonaldsGibisiYok Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Deno- Mesaj tarihi: Mart 31, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 31, 2010 japonlar bile ankarayı kötülüyor. http://www.facebook.com/video/video.php?v=130621993639&ref=mf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sharky Mesaj tarihi: Mart 31, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 31, 2010 Su anda Ankara'dayim ve su sehrin en iyi otelinde de kaliyor olsam su anda, nefret bir halim var. Hic sevmiorum Ankara'yi. Eskiden az biraz severdim, ama artik o sevgi kirintilari da kalmamis. Deniz yok bir kere.. Istanbul'da irenc bir sehir ama en azindan adalara bakarak guitar hero mu oynayabiliorum canim istedigimde :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
forgiver Mesaj tarihi: Mart 31, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 31, 2010 mokoko said: istanbulda hangi yola hangi saatde çıkacağını bilirsen gayet trafiksiz yaşıyabiliosun. bilmeyenler utansın. Sparkcaster said: sinad said: Yıl 2010 insanlar hala ankara'da yaşıyor ya.. forgiver said: http://sozluk.sourtimes.org/show.asp?t=ankara&a=sr&kw=ankara&au=vanqusih kötüleyin cidden kötüleyin ya zamanının ötesinde 10 tane ankara entryim olsun istiyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Mart 31, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 31, 2010 ankara dünyanın en güzel şehri. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Mart 31, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 31, 2010 şaka lan şaka 1 nisan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar