Esnaf Mesaj tarihi: Mart 31, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 31, 2010 niye ki dubai ve arabistan görünürde çok güzel ülkeler.ha ben meme istiyorum diyorsan rusça öğren :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Azmodai Mesaj tarihi: Mart 31, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 31, 2010 Sylian said: Tamamen bünyene bağlı, arabistan ya da dubai gibi yerlerde zevkle yaşayabileceğini düşünüyorsa arapça öğren tabii ama o tür yerlerde yaşayamam diyorsan japonca öğrenmen daha mantıklı. En azından alt yazısız anime izlerşin işte daha ne. illa tasinmana gerek yok, onu diyorum... bir cok firma var turkiyede su an burayla ticaret yapan, burayla proje yuruten, cok cok cok buyuk paralar donuyor, ve araplar Turkiyeye karsi feci sempatik bu aralar (van minut sagolsun), iyi bir imkan arapca bilmek, ve adamlar hizla cogaliyor ve paralari da hizla artiyor, ister begenin ister begenmeyin, o gotu boklu araplarda cok para var, o paralari da ulkemizde yatirmak istiyorlar, biz de onlara yatirmalari icin kolaylik saglayacaz ki guzel guzel yasayalim :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
numberten Mesaj tarihi: Mart 31, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 31, 2010 Peki ben üni bitirmeden askere gidersem bu bildiğim 2 olursa 3 dil işime yarar mı? 1.87 kasımpaşa canavarı gibi adamım dağlar kızı reyhan hesabı kayadan kayaya atlar mıyım askerde? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Vidar Mesaj tarihi: Mart 31, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 31, 2010 şıklar çok sınırlı, çok daha iyi alternatifler var. gerçi iş sahasına göre değişir. petrol, makine falansa arapça iş yapabilir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mortis Mesaj tarihi: Mart 31, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 31, 2010 abi arap ne ya bırakın das Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Mart 31, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 31, 2010 ezdikmi sizi ? bana onu söyle sizin gibi yerden bitme japonları tekrar yere gömdükmü onu söyle bana !!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
shapshal Mesaj tarihi: Mart 31, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 31, 2010 felemenkçe öğren. lazım bu aralar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Khelben Mesaj tarihi: Mart 31, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 31, 2010 Mortis said: abi arap ne ya bırakın das oylamaya bak ve utan. ahahah Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masakari Mesaj tarihi: Mart 31, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 31, 2010 kahveden adam toplayıp japona kastırıcam Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
gecko Mesaj tarihi: Mart 31, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 31, 2010 Azmodai said: gecko said: petrol ile bir işiniz yoksa japonca olsun, naapcaksınız çölde allasen. ülkede seks oranı %0 falan zaten, yazık olur bence Gercek hayatta para kazanmak icin insanlar bir cok seye katlaniyor. Ben de keyfimden gelmedim buralara, ama para kazanmak laizm, kariyer yapmak lazim, kendi ulkemde bu imkanlar oldukca sinirliydi, sanssiz oldugum icin de maalesef istedigim gibi gelismedi. Kaldi ki dediginiz gibi, arapcayi araplari cok sevdiginiz icin ogrenmiceksiniz, kendi kariyeriniz icin ogreneceksiniz, ve garanti ederim ki size bir cok ticaret ve insaat firmasinda ingilizce disinda arapca , rusca gibi diller bilmeniz cok cok cok buyuk + olacaktir kolay gelsin abi ne diyim o değilde niye iki dilide öğrenme seçeneği yok Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Khelben Mesaj tarihi: Mart 31, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 31, 2010 o eziyet çünki. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Mart 31, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 31, 2010 kafa kaldırmaz iki dili aynı anda öğrenmek, bak ben ingilizcenin üstüne almanca bile öğrenemiyorum, devreler yanıyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
lovecraft0Z Mesaj tarihi: Mart 31, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 31, 2010 hacı ikiside sağlam dil. ama nedense önce japonca diyorum, sanki arapça biraz daha ertelenebilir Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Mart 31, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 31, 2010 sırf iş/ticaret düşünsem çince filan öğrenirdim herhalde ingilizce'ye ek olarak bugünlerde. ama illa ikisinden biri lazımsa arapça iş açısından daha avantajlı. japonca daha ziyade onların kültürüne merakı olanlara yarar sanırım, özellikle japonlarla iş imkanı yoksa. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sargon Mesaj tarihi: Mart 31, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 31, 2010 Kesinlikle arapca eger kariyer ve olanaklarini acik tutmak istiyorsan. Araplarla calismak kolay degildir acikcasi ama onlardaki para malesef kimsede yok.Sadece arapca bilmen bile bransinin disinda olan islere girmene yardimci olur.Japonca sadece Japonyada isine yarar, Cince vs zaten saka. adamlar her yerde, her dili konusuyorlar artik. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Oce4n Mesaj tarihi: Mart 31, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 31, 2010 Bu topici okuduktan sonra arapça öğrenesim geldi. :D Varmı online arapça öğreten bi yer. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Castiel Mesaj tarihi: Mart 31, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 31, 2010 arapça ne lan fakir dili o git japonca öğren seni işe aldırayım ^^ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Mart 31, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 31, 2010 arapça? fakir dili? dostum hangi gezegendensin sen Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xieon Mesaj tarihi: Mart 31, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 31, 2010 forumda ne kadar çok Wapanese varmiş ya :D ARAPÇA GOGOG ben de gaza geldim valla ingilizce-fransızcanın yanına bir de arapça öğreneyim mis gibi tam bir sömürge insani olurum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sipeyskeyk Mesaj tarihi: Mart 31, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 31, 2010 elektronik mühendisi olduğunu düşünürsek ingilizcenin yanında ispanyolca veya rusça öğrensen hem arapçadan hem japoncadan daha yararlı olur. neden ispanyolca ? amerikanın 2. dili Amerikan firmaları falan hedeflersen avantaj yaratır. Ama illa ikisinden biri diyorsan, arapça tabiki. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yav Mesaj tarihi: Mart 31, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 31, 2010 Japonca aşırı geçersiz bir dil, pati'de bu kadar saygınlığa sahip olmasının sebebi alternatif ve ilginç hobilere sahip olan ilginç gençliğimiz =p Daha dün seminer vardı okulda, Japonya'da doktora yapmış sonra Çin'de bir sürü iş kovalamış sağlam bir iş kadından duydum bu lafı, Japonca çok geçersiz bir dil nerdeyse Japonlar bile kullanmayacak deyü. Hatta öncesinde dille ilgili soru sormuştum seminere katılan diğer adama (dış ticaretle ilgili bi seminerdi) gözlemlerinize göre ingilizceden sonra iş yapacak dil nedir gibi bişey sormuştum. Çince (çinceyi epey vurgulayarak söyledi), Arapça... Rusça da olabilir; bana kalsa gençlere İspanyolca, İtalyanca, Franıszca vs. öğrenin demem dedi. Çince kursuna başlayacam önümüzdeki eğitim-öğretim yılında :D Beynimi güzel yıkadılar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
alperozg Mesaj tarihi: Mart 31, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 31, 2010 çince olsa iyi olurdu şıklarda Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KahnX Mesaj tarihi: Mart 31, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 31, 2010 ya bölümüne göre değişir. mühendis adam kalkıp japonca yerine çinceyi seçerse iyi mi olur şimdi ? tabiki çinde ticaret çok iyi, ticaretle uğraşan adam tabiki çinde iyi iş götürür aaa cık cık cık Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yav Mesaj tarihi: Mart 31, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 31, 2010 Mühendis adam japonca öğrenince nolcak peki adamı japonya'da işe mi alacaklar hemen sdf aydınlatın madem, valla aklım ermiyor japonca ne işe yarar?.. mühendis adam dediğiniz de laboratuar faresi değildir ama di mi işin ucu bir yerde ticarete dayanıyor illa ki.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Estel_Anorien Mesaj tarihi: Mart 31, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 31, 2010 swahili öğren bence. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar