Red Mesaj tarihi: Mart 31, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 31, 2010 gideri var mı yok mu kararsız kaldım açıkcası Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Mart 31, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 31, 2010 kurt surati yok. kim bakmi$sa yanlis bakmi$ google a. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
forgiver Mesaj tarihi: Mart 31, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 31, 2010 çaşıt olduğu için elenmiştir Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vaniLLe Mesaj tarihi: Mart 31, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 31, 2010 Esh said: kurt surati yok. kim bakmi$sa yanlis bakmi$ google a. had be bence cok bariz var. Esma Akkilic comes from a Kurdish family, and originally grew up in Austria. She's been extremely outgoing ever since she was a child, and started to sing Celine Dion songs before she could even speak English! Esma attended theatre school when she was 9 and started vocal training at 14. She's currently attending a sixth form college. http://www.bbc.co.uk/eurovision/contestants/ycny_2010/contestant_esma.shtml Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esnaf Mesaj tarihi: Mart 31, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 31, 2010 zaten ingiltere büyük ihtimal rasgele kafalarına göre seçiyor eurovision a gidecek kişiyi.hatta bazen acaba trollüyorlarmı acaba diye düşünüyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kojiroh Mesaj tarihi: Mart 31, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 31, 2010 forgiver said: çaşıt olduğu için elenmiştir dis Bi de şarkı direk rickroll gibi açılıyo. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Mart 31, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 31, 2010 bu burun rüzgar tünelinde çok iyi performans gösteriyor ama.. kasırgada falan yanyana dursanız siz hareket edemez ve hatta yerlerde sürüklenirken o hızlıca ve kolayca yanınızdan yürür geçer.. bilim bunu gösteriyor doslarım.. pozitif bilimlere karşı çıkamazsınız. edit:lan ırkçı olmayan bi mesaj içinde ırk adı geçince acaip ırkçı gelebiliyormuş kulağa.. sildim başını.. şimdi de insanların dış görünüşü ile dalga geçmeyin diyen çıkabilir gerçi.. ama onlara da "hadi lan şaşı.. git poponu kaşı. ahauhauauh" diyorum.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kerim Mesaj tarihi: Mart 31, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 31, 2010 bu 17 yasindaysa ben olmusum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fin Mesaj tarihi: Mart 31, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 31, 2010 introda o kadar apaci dansi vardi halbuki =( FAGGOTZ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Mart 31, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 31, 2010 bu nasi 17 lan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
axedice Mesaj tarihi: Mart 31, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 31, 2010 Profilden başarısız olabilir ama önden bakınca gidere sahip. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Farinal Mesaj tarihi: Mart 31, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 31, 2010 burun murun her türlü gideri var Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kerim Mesaj tarihi: Mart 31, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 31, 2010 alttan baktim ben Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Flassh Mesaj tarihi: Mart 31, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 31, 2010 arkadaki danscılar daha güzel yerim onları Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Black-ice Mesaj tarihi: Mart 31, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 31, 2010 rickroll oldum sandım video başladığında ahah Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vaniLLe Mesaj tarihi: Mart 31, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 31, 2010 youtube said: She lost because she forgot her words, simple as that . she is a good singer, and wish her the best luck in the future. Imagine she forgot her her words at the eurovision song contest final....... Totally nothing to do with racism. for a start I wanted her to win untill then, And I am white and I am English. how does that add up??? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Mart 31, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 31, 2010 ben de tekrarlayayım bari. bu 17'yse ben 71'im Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Mart 31, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 31, 2010 yeni 17ler makyajli kasa. normal yani. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
numberten Mesaj tarihi: Mart 31, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 31, 2010 Simit. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
blazkowicz Mesaj tarihi: Mart 31, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 31, 2010 gdo'lu bunlar. :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Mart 31, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 31, 2010 abi sarkı ole bi baslıyoki rick&roll sandım once Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ShadowFury Mesaj tarihi: Mart 31, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 31, 2010 18. saniyeye kadar problem yoktu sonra yakın çekimde profilden görünce kapattım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laurelin Mesaj tarihi: Mart 31, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 31, 2010 Cuce said: abi sarkı ole bi baslıyoki rick&roll sandım once dis Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sparkcaster Mesaj tarihi: Mart 31, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 31, 2010 harbi baya benziyo never gonna give you up a Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
utopia Mesaj tarihi: Mart 31, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 31, 2010 bacaklar çarpık. bir de yani zaten detone yer yer, nesini seçsinler. şarkı da kötü sdfg. rick roll hakikaten. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar