travisbickle Mesaj tarihi: Mart 31, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 31, 2010 Araştırmadım, umarım açılmamıştır daha önce. Her ankette olduğu gibi Türkler ve Araplar bokunu çıkarmış. Ankete göre dünyanın en popüler yazarı Adnan Oktar [Adnan Hoca (The Mehdi)]. En popüler 3. müzisyen Volkan Konak. 5. Sagopa Kajmer bu arada. En popüler artist ve aktristte de saçmalamalar mevcut. http://www.whopopular.com/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barbu Mesaj tarihi: Mart 31, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 31, 2010 ahaha nasıl abanmıslar oylara Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pekaziz Mesaj tarihi: Mart 31, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 31, 2010 Behlül nasıl 6. sırada olur lem! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
wastyrx Mesaj tarihi: Mart 31, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 31, 2010 einstein 8. sırada lan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Mart 31, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 31, 2010 lan murat yıldırımı cahilliğim yüzünden tanıdım da saruhan kim ya? saruhan diye isim mi olur bi kere.. ahuahua saruhan.. conglomo gibi bi isim gerçi Songül Öden'i falan da hiç duymamışım.. yine de saruhan çokomik bi isim.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Mart 31, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 31, 2010 songül ödenin gideri var bunu bilmen yeterli :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Mart 31, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 31, 2010 Elvan Abeylegesse trollüyosunuzda bari bu kadar yapmayın lan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bittus Mesaj tarihi: Mart 31, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 31, 2010 asıl troll iran abi. bizimkilerden daha çok abanmışlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Norak Mesaj tarihi: Mart 31, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 31, 2010 saruhan tabiki saruman ın türkiyedeki akrabası, muhtemelen dayı oğlu falan, sakallı ve beyaz cübbeli olması ihtimaller dahilinde ama kule yerine apartmanda yaşıyordur büyük ihtimal. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Mart 31, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 31, 2010 ahuahuahu iyiymiş Red said: songül ödenin gideri var bunu bilmen yeterli :) noted Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
HolyRaider Mesaj tarihi: Mart 31, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 31, 2010 Red said: songül ödenin gideri var bunu bilmen yeterli :) abi zevk sıfır ya fasd Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Killer Mesaj tarihi: Mart 31, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 31, 2010 dasaaa said: lan murat yıldırımı cahilliğim yüzünden tanıdım da saruhan kim ya? saruhan diye isim mi olur bi kere.. ahuahua saruhan.. conglomo gibi bi isim gerçi Songül Öden'i falan da hiç duymamışım.. yine de saruhan çokomik bi isim.. malesef var saruhan diye isim. soyad da var Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laurelin Mesaj tarihi: Mart 31, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 31, 2010 ben sitenin sahibi olsam gelen oylara oranliyip iste dunyanin en issiz dolu en asagilik kompleksli olan ulkeleri diye yazardim ve tabiki http://www.bookglobal.net/xcart/skin1/images/Adnan_Oktar.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BonePART Mesaj tarihi: Mart 31, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 31, 2010 saruhan ne isim lan SARUMAN gibi saruhan the white Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fin Mesaj tarihi: Mart 31, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 31, 2010 murat yildirim kim lan taniyamadim =D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Mart 31, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 31, 2010 murat şöle bi eleman http://forum.paticik.com/read.php?62,3162539,3172159#msg-3172159 tldr: ben adamı tanımadığım için kantinci sanmıştım... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar