Farinal Mesaj tarihi: Mart 31, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 31, 2010 de yi ayırdım ilkinde birleşikti bu postta olduğu gibi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Mart 31, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 31, 2010 Sparkcaster said: jahrein in yokluğunu hissettirmemeye mi çalışıyosun farinal Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kaede Mesaj tarihi: Mart 31, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 31, 2010 Sparkcaster said: jahrein in yokluğunu hissettirmemeye mi çalışıyosun farinal Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
gayipten_gelen_ses Mesaj tarihi: Mart 31, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 31, 2010 otobüste şöföre yer veren farinal Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
4Ever Mesaj tarihi: Mart 31, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 31, 2010 reyou said: eger izmirdeki eski kirmizi ikarus ise, ve en arkadaki penceresi acik ise http://img81.imageshack.us/img81/2212/5252mw.gif hava cok sicak ise ve o musamba koltuklar gote, sirta yapisiyor ise http://www.dunyagazetesi.com.tr/pics/gunesli_hava.jpg otobus varyanttan asagi saliniyorsa http://fasa966.sitemynet.com/mynet_resimlerim/varyant_tan_konak.jpg ve radiohead caliyorsa http://crfranke.files.wordpress.com/2009/08/radiohead.jpg neden olmasin? hepsi bir arada olsun yürüyerek giderim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Theridone Mesaj tarihi: Mart 31, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 31, 2010 525 te her zaman 1 kişilik daha yer vardır. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ascraeus Mesaj tarihi: Mart 31, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 31, 2010 Saeros said: hadi lan artist Saeros said: hadi lan Saeros said: hadi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Deno- Mesaj tarihi: Mart 31, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 31, 2010 +1 demekten kendimi alamadım. ayakta gibisi var mı be. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vaperon Mesaj tarihi: Mart 31, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 31, 2010 Oturmak daha büyük bir işkence. Yaşlı bir teyze hemen bitiverir başında. Kalk ben oturacam diye koltuğun kulbuna sıkı sıkıya yapışır. Arada otobüs ani hareketlerinde ay, off gibi iğneleyici sözlerle de strese sokar seni. Ne oturacam ya. Teyze sen otur. Yaşlısın sen... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Azmodai Mesaj tarihi: Mart 31, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 31, 2010 bu cagda hala otobuse binen farkirler mi var? DIYIP ORTAMI KIZISTIRALIM. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Mart 31, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 31, 2010 dela ve benle aramızda geçen bi konuşma D : 40 - 50 yaşındaki teyzelere hayatta yer vermem otobüste B : bende D : niye vereyim abi. teyzeciğim iyide senin ağzın hala çay, kek ve sigara kokuyo. günden geliyosun sen ben işten geliyorum. niye vereyim. B : harbiden lan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vaperon Mesaj tarihi: Mart 31, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 31, 2010 Yok be az, bazen fakirlere yalnız olmadıklarını hissettirmen lazım. Yoksa hepsi hayata küser, zengin olmanın da bir anlamı kalmaz o zaman. :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reyou Mesaj tarihi: Mart 31, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 31, 2010 ben otobusteyken, disarida jipin icindeki insanlarin haline aciyip uzuluyorum lan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Mart 31, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 31, 2010 fakir olmak nasıl bir duygu biri özet geçsin otobüs ne allahım 2010 yılındayız Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Azmodai Mesaj tarihi: Mart 31, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 31, 2010 reyou said: ben otobusteyken, disarida jipin icindeki insanlarin haline aciyip uzuluyorum lan. esra erol bunun tersi bir cumle etme salakliginda bulunmustu di mi. yahu bir insan oyle bir yorum yaparken, hem de tum ulkenin duyacagi yere, hic mi dusunmez. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Mart 31, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 31, 2010 bende okuldan eve dönerken, durakta bekliyen fakirlere gülüyorum her seferinde, hatta parmakla gösterif AHAHA FAKİRLER diyierek kahkaha atıyorum. fakirler, bide özel okula gidiyorlar tey allahım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
gecko Mesaj tarihi: Mart 31, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 31, 2010 kermit said: dela ve benle aramızda geçen bi konuşma D : 40 - 50 yaşındaki teyzelere hayatta yer vermem otobüste B : bende D : niye vereyim abi. teyzeciğim iyide senin ağzın hala çay, kek ve sigara kokuyo. günden geliyosun sen ben işten geliyorum. niye vereyim. B : harbiden lan (tu) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar