di Mesaj tarihi: Mart 31, 2010 Mesaj tarihi: Mart 31, 2010 Mail attim az once, boyle bi otomatik cevap geldi. Oyunu adam etmeye ugrasiyolarsa iyi yine de cevap cok sacma be hacim. Saka gibi. said: Thanks for contacting DICE. Due to an extremely high work load at the moment we are not able to answer all emails that we receive. Please find some useful links for further assistance.
Mirage Mesaj tarihi: Mart 31, 2010 Mesaj tarihi: Mart 31, 2010 Abi ilk cümle bir yere kadar anlaşılabilir. İkincisi çok komik. Please find some useful links for further assistance. haha
senko Mesaj tarihi: Mart 31, 2010 Mesaj tarihi: Mart 31, 2010 abi o değil CTD ve hard freeze ile ilgili açıklama bile yapmadı adamlar, gördüğüm en kötü firmalardan biri bu dice. batarlar umarım tez zamanda.
Bone Mesaj tarihi: Mart 31, 2010 Mesaj tarihi: Mart 31, 2010 razzRaziel said: çaycıları bile bug fixliyormuş
shapshal Mesaj tarihi: Mart 31, 2010 Mesaj tarihi: Mart 31, 2010 senko said: abi o değil CTD ve hard freeze ile ilgili açıklama bile yapmadı adamlar, gördüğüm en kötü firmalardan biri bu dice. batarlar umarım tez zamanda. allah korusun o nasıl söz öyle
arcane Mesaj tarihi: Mart 31, 2010 Mesaj tarihi: Mart 31, 2010 di said: Please find some useful links for further assistance. gerçek mi bu ya ahaha. adamlar support linki vermeyi çok görmüşler.
senko Mesaj tarihi: Mart 31, 2010 Mesaj tarihi: Mart 31, 2010 yok abi ben bu kadar umursamaz tabiri caizse götü kalkık firma görmedim, soe bunların yanında başarılı sayılır. oyunları tuttu diye böyle bir umursamazlığa girmeleri çok amatörce.
Sereglin Mesaj tarihi: Mart 31, 2010 Mesaj tarihi: Mart 31, 2010 yeni akim bu; iwnet'ten ogreniyorlar. ne de olsa milyonlar almis oyunu koy g.tune fanboy hepsi.
Anelor Mesaj tarihi: Mart 31, 2010 Mesaj tarihi: Mart 31, 2010 senko said: abi o değil CTD ve hard freeze ile ilgili açıklama bile yapmadı adamlar, gördüğüm en kötü firmalardan biri bu dice. batarlar umarım tez zamanda. oha kavgada soylenmez lan cok ayip
Dworgian Mesaj tarihi: Nisan 2, 2010 Mesaj tarihi: Nisan 2, 2010 said: Please find some useful links for further assistance. = means gtfo lol
Kojiroh Mesaj tarihi: Nisan 2, 2010 Mesaj tarihi: Nisan 2, 2010 Adamlar sadece "bi sn kanka" yazsalarmış yetermiş.
Öne çıkan mesajlar