Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

benim müstakbel kayın peder

BabacumMostors

Öne çıkan mesajlar

insan değil lan.. adam bir şarap yapıyor 3. bardakta direk kelleye bağlıyorum.. kavaklı dere dersin terra de france/italy dersin (mey firmasının kaliteli şarabı bu) hani bir oturuşda bir şişe içerim bunalrdan.. anca bu kadar olurum lan.. çok takdir ediyorum ekndisini de bir de bu şarapları satabilmek için gerekli izinleri verseler tadından yenmeyecek.. var mı bakanlıkta fln böyle alkollü içki imalatı ruhat işien bakan adam tanıyan.. ayıp lan resmen milli servet yatıyor. yani tam olarak yatmıyor.. el birliği ile tüketmeye çalışıyoruz..

o değilde adada üreticiden üzüm alan zaten 3 firma mı ne kadlı.. önümüzdeki hasatda sanırsam biz üzüm almayacağız.. üreticilere "kolojik tarım yağın rerörerö" yağtılar adamlar ekolojik tarım yapacağız diy bi dünya ğara harcadılar şimdi onların malları ölü eşek fiyatına kvaklı der alıyor.. ayıp lan.. hatta ik itanesi gçen sene bağlardaki üzüm kötükelrini söktü de zeytin diktiler "zeytin yağı nasılsa tüketiliyor abey şaraplık üzümü alan yok artık" diyorlr..

BOZCAADA ŞARABINI SONU GELİYOR LAN zaten ibne corvus macaristandan üzüm alıyor direk adadki üreticiden hiç mal almıyor.. diğer firmalara da baskın yapmış maliye elatında ne akdar mal varsa tespit edip ceza kesmiş.. bu sene üzüm almazlar herhalde..

ya aslında banae lan bizim bağımız var allaha ükür şarap ypacak depolayacak yermizi de var zaten iki gecede bir şiişe bitiyor... ama oradaki üreticiy yazık bozcaada şarabına yazık.. bir zamanlar osmanlı ihracatının %20 sini oluşturan bozcaada şarabını öldürelim diye el birliği etmişler sanki..

vergileri indirdin ok de arakdaşım satış izni ver de ihracata grirşelim lan almanyaya italyya gönderelim şunalrı.. yazık hani iç iç mnereye akdar içeceğimç.. bir kayın epder bir de ben.. ömrümüz boyunca içsek bitmez bu şarap..

hükümet ayıp oluyor ama şşt hoop hükümet.. bak yine görmezden gliyor
Sosyal ağlarda paylaş

pet kabul ediyor musun :P g,çen sefer bi 5 lt pet damacanaya doldrp getirmiştim de bitiyor lan accuk kaldı

bu arada talay carrefourlarda bozcadadan daha ucuza satılıyor cabarnet tvsye edilir ehe (ama karalahna içmeyin adadad iyi yapa tek adam benim kayın peder approved by sevilen şarapçılık)

ulan bu yaz gelin otelde ikram yapalım diyeceğim de bu sene yalanız ya kiracı giriyor mekana
Sosyal ağlarda paylaş

abi hani yeminediyorum bira votka içip de "şarap günah diye içmeyen isnalar var .. evet -ler -lar çoğul eki kulanaibliyorum çünkü bir den fala bunalr.. "ama votka?" diyorum "o sayılmnıyor" diyor.. böyle domuz eti gibi.. o da et bu da et diyorsun ama domuz eti bambaşka etmiş.. kenci bokunu yermiş.. ulan tavuk d kendi bokunu yiyio diyorumn "o başka.." diye başlayan cümelelr geliyor yine

içimden "ben senin ta.." diye başlayan cümeller gliyor ama dilimin ucundn dönüyor hep
Sosyal ağlarda paylaş

BabacumMostors said:

hatta aklıma ne geldi.. bi şarap tadmı yapalım isteyen olursa bo bibşe göndersin ben ralf amcayla konuayım isteyene maliyetinen şarap vereyim

yaık lan atıl vaziyette duruyor şaraplar ama ne satış işzni ne de şişemiz vr ama mantar vardı en son

bende istiyoruummmm adadamısınız siz gelip alabilirim de değişiklik olur sdfsdfs
Sosyal ağlarda paylaş

bu haftasonu benim hatunla annesi bozcaadaya gidip gelecekler böyle toplu sipariş getreiblirler :P

eğer 2-3 hafta içinde (bence 5 de olur en azından bendeki şarap 5 haftalıkfln) tüketirim diyene 1, 1,5, 5 lik pet şişede getritebilriz hanizamanında bizim DAMACANAyla getirtip içmişliğimiz var.. yeter ki saklama ortamı soğuk olsun dayanıyor meret ehe

neyze vben bi kayın babayaulaşırsam fiyat da alırım
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...