BiTcH_oFBaT Mesaj tarihi: Mart 31, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 31, 2010 üzülmez izin vermiodur aksiyona :p terliğini atıverir kafalarına yoksa Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
khalad Mesaj tarihi: Mart 31, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 31, 2010 bizimkiler futbolcu o yüzden gece kulübü zamanları sergen pascal dönemindeydi akıllandı tabi yönetim şimdi ona göre önlemlerini alıyor. Jo ,selçuk'la birlikte mi kutluyo du acaba adsopınfgpodas Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rewendor Mesaj tarihi: Mart 31, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 31, 2010 Ne var bu kadar büyütecek yahu? Adamın özel hayatı ister parti yapar ister safariye çıkar. İdmanına maçına çıktığı performansını da istenilen seviyede tuttuğu sürece kimse karışamaz, ister odadan odaya kovalar ister kelepçe takar kıza. Ha, karakolluk olursa takımın imajı açısından bi uyarı gelir tabii de. Takım yenildi diye hayata niye küssün adam fotomaç ise bambaşka bi bombaymış :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
khalad Mesaj tarihi: Mart 31, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 31, 2010 olay türkiye gibi bir yerde basına yansırsa futbolcu açısından kötü olur hele ki dünya derbisi sayılan bir derbinin ardından mağlup olunca yapınca tabi başka yansır. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BiTcH_oFBaT Mesaj tarihi: Mart 31, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 31, 2010 adam kiralık bu takımda çok da umrundaydı bence işte onu diorm takımın gerçek oyuncusu değil ki bugün var yarın yok Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
radagast62 Mesaj tarihi: Mart 31, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 31, 2010 Masticore said: ahaha fotomaç nedir senden çektiğimiz ya. said: Hasan Manav: Yaklaşık 10 gündür hemen her gün Jo'nun evinde parti var. Akşamları 5-6 tane kız geliyor, başlıyorlar alem yapmaya. Kızlar da yamuk-yumuk tipler, hiç güzel değiller ahah bunelan hasan manav yardırmış kahkaha attım okurken Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nileppezdel Mesaj tarihi: Mart 31, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 31, 2010 barnacle said: haha. jo gibi düşünmeyenlerin sahada ayakları titriyo fener karşısında. +rep bastım jo'ya. Hakkaten ya adam rahat rahat oynadı, asist de yaptı santosa santos atamadı. Ama eğer Dos Santos da o partilere düzenli devam etseydi, o zaman yenmiştik Fener'i. Bazen rahat adam lazım böyle =D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SeaGle Mesaj tarihi: Mart 31, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 31, 2010 Buyse said: said: . Ondan önce Nonda kalıyordu. Nonda çok efendiydi. Hiç böyle şeyler yapmazdı. AHAHHAHAHHHAHHHAHHASDFSDAF Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Mart 31, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 31, 2010 Jo'nun evine, Cihangir'deki Afrikalılar'a benzeyen kişiler geliyor. AEUIGHAIUGHIUGAHIURHIUGARHAIGUHAIYU Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
requem Mesaj tarihi: Nisan 2, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 2, 2010 Jo'nun evine, Cihangir'deki Afrikalılar'a benzeyen kişiler geliyor. Ondan önce Nonda kalıyordu. Nonda çok efendiydi. Hiç böyle şeyler yapmazdı. HAHAHHAHAHAHAHAHAHHAHAHAHAHAHHA offf ölüyodum gülmekten gebereyazdım HAHAHHAHAHAHAHAHA faruk kocabaş kimmiş yahu fanı oldum adamın hahahahhaha Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
gecko Mesaj tarihi: Nisan 4, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 4, 2010 zenci diye çekemiyorlar adamı kardeşim konu adamın rengi değil ki konu uzun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mclovin Mesaj tarihi: Nisan 4, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 4, 2010 cem yılmaz olmasa espri yapılamayacakmış demek ki bu ülkede. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Azmodai Mesaj tarihi: Nisan 4, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 4, 2010 abi inanilmaz bi haber bu, yeni gordum ve yok oldum hahaha. kahkaha falan atiyorum, yamuk yumuk tipler ne demek abi ahhahaha Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Azmodai Mesaj tarihi: Nisan 4, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 4, 2010 hayir kizlar guzel cikarsa hak verecek amca bagirmalarina... hahahahaha Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LucifeL Mesaj tarihi: Nisan 5, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 5, 2010 Bugün gaztede okudum Jo'nun alemleri yüzünden takım ligin bitimine kadar her maçtan önce kamp yapıcakmış :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wispy Mesaj tarihi: Nisan 5, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 5, 2010 Zencilerin ayağını kaydırmaya çalışıyorlar bu ülkede. Ama işleri zor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
RRa Mesaj tarihi: Nisan 5, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 5, 2010 aslında onlar özünde çok iyi çocuklar ama hayat onları bu şartlara sürüklüyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Myshkin Mesaj tarihi: Nisan 5, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 5, 2010 Masticore said: said: Hasan Manav: Yaklaşık 10 gündür hemen her gün Jo'nun evinde parti var. Akşamları 5-6 tane kız geliyor, başlıyorlar alem yapmaya. Kızlar da yamuk-yumuk tipler, hiç güzel değiller HAHhahahhahahah yardılar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
RRa Mesaj tarihi: Nisan 5, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 5, 2010 alem değil çocuk yapmaya çalışıyormuş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar