Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

JO 'vur patlasın, çal oynasın'

Masticore

Öne çıkan mesajlar

Bina sakinleri, Brezilyalı futbolcunun, Trabzon mağlubiyeti sonrasında da evde eğlendiğini belirterek Çetin’e, “Bu nasıl Galatasaraylı, bunu ne zaman göndereceksiniz?” diyerek tepki gösterdi.

HAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHA

HAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHA

böyle medyanın içine tüküreyim
Sosyal ağlarda paylaş

asıl bomba burada

http://www.fotomac.com.tr/Galatasaray/2010/03/31/10_gundur_56_kizla_alem_yapiyor

"Kızlı erkekli 10-15 kişi gece yarısı aleme başlıyorlar. Kadınlar odadan odaya çığlık atarak, gülerek kaçıyor, erkekler onları yakalıyor. Sonra acayip sesler duyuluyor"

AHAHAHAHAHAH
Sosyal ağlarda paylaş

- İsmini vermek istemeyen bir komşusu: Geceleri evde birbirlerini kovalıyorlar. Sanırım kadınlar çığlık atarak kaçıyor, erkekler de onları kovalıyor. Sonra erkekler kadınları yakalıyor, o zaman sesler değişiyor tabii. Daha acayip ses çıkarıyorlar. Seks filmlerindeki gibi. Anlatmaktan utanıyorum. Hiç kimseye saygıları yok. Her gece her gece, bu kadar enerjiyi nereden buluyorlar hayret ediyorum.

AHAHAHHAHA

Hasan Manav: Yaklaşık 10 gündür hemen her gün Jo'nun evinde parti var. Akşamları 5-6 tane kız geliyor, başlıyorlar alem yapmaya. Kızlar da yamuk-yumuk tipler, hiç güzel değiller.
Sosyal ağlarda paylaş

barnacle said:

- İsmini vermek istemeyen bir komşusu: Geceleri evde birbirlerini kovalıyorlar. Sanırım kadınlar çığlık atarak kaçıyor, erkekler de onları kovalıyor. Sonra erkekler kadınları yakalıyor, o zaman sesler değişiyor tabii. Daha acayip ses çıkarıyorlar. Seks filmlerindeki gibi. Anlatmaktan utanıyorum. Hiç kimseye saygıları yok. Her gece her gece, bu kadar enerjiyi nereden buluyorlar hayret ediyorum.

seks filmini izlemesi ayip degil de anlatmasi ayip yani.oldu
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...