sipeyskeyk Mesaj tarihi: Mart 30, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 30, 2010 Önce bir ismimizi bulalım, Önerilerini yazsın herkes ona göre olmazsa anket yapalım. Ben Beygirgücü olur diyorum. BG_İsim tarzı da kullanabiliriz diyorum. edit : Bir de multiplayer tecrübesi olanlar oynadıkları süreyle beraber yazabilirlerse süper olur bilelim kaç kalifiye adamımız var :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nosfe Mesaj tarihi: Mart 30, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 30, 2010 Beygirgücü +1. ZHG'deyim ama merc olarak takılırım kabul ederseniz. edit: 0.500 ile başladım 6 ay civarı yani. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Krusty Mesaj tarihi: Mart 30, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 30, 2010 bence beyirgücü olsun gerçi daha oyun hakkında fikrim yok multisini oynamadım hiç. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tatar Ramazan Mesaj tarihi: Mart 31, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 31, 2010 Beygirgücü olsun, BG kısaltması güzel olur. Oyunu steamden alacam ama fiyatı biraz düşsün istiyorum, hepsiburadadan daha pahalı edit: şu M&B sahiplerine indirim olayı nasıl oluyor birileri 23 falan diyordu geçende mulger6 diyordu galiba, ben de var M&B ama. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sereglin Mesaj tarihi: Mart 31, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 31, 2010 kolay kolay gelmez sanmiyorum ? daha yeni release oldu. anca l4d2 gibi bir indirim olur. o da ne kadar surede oldu tam bilmiyorum. kutulu alman en iyi indirim yolu veya cdkey satan sitelerden alabilirsin varsa. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Azmodai Mesaj tarihi: Mart 31, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 31, 2010 bu warband standalone muydu, expansion mu? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tatar Ramazan Mesaj tarihi: Mart 31, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 31, 2010 standalone çalışıyor ama expansion kapsamında adı geçiyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Azmodai Mesaj tarihi: Mart 31, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 31, 2010 neticede M&B kurmadan bunu alip kursam oynarim di mi? okdir o zaman. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sdeceokuyangenç Mesaj tarihi: Mart 31, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 31, 2010 geldimi d&r a ya ona göre gitcem :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Mart 31, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 31, 2010 beygirgücü değilde yeniçeri olsun ottoman olsun barbartürkler olsun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sereglin Mesaj tarihi: Mart 31, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 31, 2010 yeniceri ottoman nedir abi cCc yapalim olmadi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Mart 31, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 31, 2010 coni yapalım o zaman.amerikancı olalım :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tatar Ramazan Mesaj tarihi: Mart 31, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 31, 2010 Ottomanlı, Türklü zaten milyon tane klan kurcaklar, bizimki farklı olsun Beygirgücü iyidir ya. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Mart 31, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 31, 2010 özhakikiottoman yaparız viyana kuşatması olsun vk 1453 olsun yada if istanbulun fethi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sdeceokuyangenç Mesaj tarihi: Mart 31, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 31, 2010 oh be 3 saat aradım ve buldum aldım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Holy Mesaj tarihi: Mart 31, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 31, 2010 netten nerden alabilirim en rahat ve ucuz? benim de multi tecrübem yok ama single ile saatlerimi tükettim, katılırım ben de. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nosfe Mesaj tarihi: Mart 31, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 31, 2010 Kendi sitesinden (Taleworlds) veya Steam, Gamersgate, D2D vs. gibi yerlerden 30 dolar civarı alabilirsin. Türkiye'den alırsan (mağazadan ya da hepsiburada vs.) 30 lira ama. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenocide Mesaj tarihi: Nisan 1, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 1, 2010 horse power olsun. HP olsun kısaltmamız. millet desin "hit points? health points? hewlett packard? high priest?" bizde diyelim "nononononono. NO!... HORSE POWER!" Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Netcafe Mesaj tarihi: Nisan 1, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 1, 2010 Red said: coni yapalım o zaman.amerikancı olalım :) cons yapalım direk patiden olduğumuz anlaşılır diyim...google bile cons veriyo paticikten hahahaha Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Evranos Mesaj tarihi: Nisan 3, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 3, 2010 Mesela Kalpak olabilir ya da Kargı da olabilir tabi bunun yanında bannerda "Kaderde ne varsa o gelir başa" diye yaabilir.:) benimde elime bugün geçti elimden geleni yapmaya hazırım oyunda adım Baybars :) iyi geceler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sereglin Mesaj tarihi: Nisan 3, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 3, 2010 http://steamcommunity.com/groups/patimb Toplanma amaciyla grup kuruldu, girmek isteyenler buraya steam nicklerini yazarsa invite atar sipeyskek. Amac pati ici kalmak, kontrollu bir grup kurmak :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yevaud Mesaj tarihi: Nisan 3, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 3, 2010 Zulkarneyn benim nick Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sixoms Mesaj tarihi: Nisan 3, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 3, 2010 ben de aldım dün oyunu d&r'dan, yarın kurucam bakalım. katılırım size. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dreagloth Mesaj tarihi: Nisan 3, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 3, 2010 Direk gir link`e tıklayıp. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dreagloth Mesaj tarihi: Nisan 3, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 3, 2010 Banner belirledik mi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar