MrLevie Mesaj tarihi: Mart 30, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 30, 2010 şimdi şöyle oluyor, sahip olduğunuz taşınabilir neyiniz varsa cep telefonu, psp, çağrı cihazı=P (laptop hariç tabi) ekran görüntüsünü alıyoruz ve koyuyoruz. şimdi muhakkak ekran görüntüsünü nasıl alacağını bilmeyen kullanıcılar olacaktır, bilenler telefonun markası ve modeliyle bir açıklama girerse bu mesaja ekleriz. tutma ihtimali az olan bir girişim ama bir deneyelim bakalım=) Nokia 5800 Xpress Music Screenshot Alma: http://www.allaboutsymbian.com/features/item/How_to_take_screenshots_on_the_Nokia_5800_XpressMusic.php Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Buyse Mesaj tarihi: Mart 30, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 30, 2010 5800 için bilen var mı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MrLevie Mesaj tarihi: Mart 30, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 30, 2010 For example=) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Baggio Mesaj tarihi: Mart 30, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 30, 2010 Konu Dışı'ndaki desktop topakı gibi suyu çıkmadan ben uyarımı yapayım; screenshot almak yerine direk wallpaperı koysak? Gereksiz yere "boşunu atsana" karmaşası çıkmasına ne gerek var? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mokoko Mesaj tarihi: Mart 30, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 30, 2010 üslubunu yumuşatırsan iyi olur kimse buraya artistlik yapmak için birşey koymuyor.//mod Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MrLevie Mesaj tarihi: Mart 30, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 30, 2010 Baggio said: Konu Dışı'ndaki desktop topakı gibi suyu çıkmadan ben uyarımı yapayım; screenshot almak yerine direk wallpaperı koysak? Gereksiz yere "boşunu atsana" karmaşası çıkmasına ne gerek var? o da olur ama tema falan vardır ekran değişebiliyor görünüşü falan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Mart 30, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 30, 2010 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PrudenT Mesaj tarihi: Mart 31, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 31, 2010 +1 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
FromTheHell Mesaj tarihi: Mart 31, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 31, 2010 gece gece üşenmedim sfd Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Quel-Thul Mesaj tarihi: Mart 31, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 31, 2010 iş güç yok bende yaptım http://img30.imageshack.us/img30/7989/scr000002x.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar