Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

vatanda bügüne özel %20 indirim var

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
vatanda bügüne özel %20 indirim var

World'e Özel İndirimler Sizi Bekliyor.!

Tüm ürünlerde World'e özel 8 Taksitte %20 indirim ve World'e özel 12 Taksitte %8 indirim seçeneği VatanCARD ile yapacağınız alışverişlerde geçerlidir. Kampanya tüm world özelliği taşıyan Yapı Kredi, Vakıfbank ve Fortis Worldcardlar dahildir.

Bu kampanya 31 Mart 2010 akşamına kadar geçerlidir.

http://www.vatanbilgisayar.com/kampanyadetaylari.aspx

ürün alıcaklar kaçırmasın valla

75+ tl üstü alışverişde kargo bedavaymış
Mesaj tarihi:
macbook pro baktım, ulan neredeyse 1 sene olucak mbp'lerin o kasası çıkalı, core i7'ler falan geldi, hala p8600'lü 9400gs'li 13 inç mbp'yu satıyor adamlar 3600 liraya. basın gidin lan. yürügit.
Mesaj tarihi:
vatan bilgisayar saks.
bu kadar rezil bir müşteri hizmetleri, yavaşlık, sadece satışla ilgilenme daha olamaz bir şirkette.
ürünü garantiye gönderiyorsunuz kargonuzun ulaşıp işleme konulması sadece 8 (sekiz) gün sürüyor.
2 tane ram gönderiyorsunuz aynı faturada, aynı kutusu, birbirine yapışık 2 kutuda. birisi iade alınırken diğerinden ortalıkta eser yok falan. rezil rüsva yani. geçiniz vatan'ı
Mesaj tarihi:
batmazlar.

arada yapıyorlar böyle 1 günlük indirimler. daha önce de rastlamıştım ben şansa hem de.

ve inanın kıtlıktan çıkmış gibi yağmalanıyor mallar. deli para kazanıyorlar.
Mesaj tarihi:
vatan'da ayda 4325 kez indirim oluyor zaten de bu sefer komik bir durum mevcut.

iki gün önce %8 indirimli fiyatı 54 lira olan ürünün bugün %20 indirimli fiyatı 54 lira.
Mesaj tarihi:
DoruK said:

iki gün önce %8 indirimli fiyatı 54 lira olan ürünün bugün %20 indirimli fiyatı 54 lira.

bi de bu var. İSYAAANN
Mesaj tarihi:
DoruK said:

%8 indirimli tek cekimdi o
burda 8taksit seceneğini %20 indirimle satıyorlar
Mesaj tarihi:
Dworgian said:

di said:

Bugune ozel indirim konusunu gunun bitimine 3 saat acmak ...

31 mart akşamına kadar ?

Ilk mesajin ilk satiri "bugune ozel" yazarsa ben de gerisini yarim yamalak okuyup yazarim boyle. Gelmeyin ustume =P
  • Yeni Oluştur...