EVIL_DeaD Mesaj tarihi: Mart 30, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 30, 2010 vatanda bügüne özel %20 indirim var World'e Özel İndirimler Sizi Bekliyor.! Tüm ürünlerde World'e özel 8 Taksitte %20 indirim ve World'e özel 12 Taksitte %8 indirim seçeneği VatanCARD ile yapacağınız alışverişlerde geçerlidir. Kampanya tüm world özelliği taşıyan Yapı Kredi, Vakıfbank ve Fortis Worldcardlar dahildir. Bu kampanya 31 Mart 2010 akşamına kadar geçerlidir. http://www.vatanbilgisayar.com/kampanyadetaylari.aspx ürün alıcaklar kaçırmasın valla 75+ tl üstü alışverişde kargo bedavaymış Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kaede Mesaj tarihi: Mart 30, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 30, 2010 bedava verseler bile bi halt almam vatandan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ShadowFax Mesaj tarihi: Mart 30, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 30, 2010 HD 5770 alcaktım ama world kart yoktu. Artık bi başka bahara Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
roket adam Mesaj tarihi: Mart 30, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 30, 2010 macbook pro baktım, ulan neredeyse 1 sene olucak mbp'lerin o kasası çıkalı, core i7'ler falan geldi, hala p8600'lü 9400gs'li 13 inç mbp'yu satıyor adamlar 3600 liraya. basın gidin lan. yürügit. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BaaL Mesaj tarihi: Mart 30, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 30, 2010 vatan bilgisayar saks. bu kadar rezil bir müşteri hizmetleri, yavaşlık, sadece satışla ilgilenme daha olamaz bir şirkette. ürünü garantiye gönderiyorsunuz kargonuzun ulaşıp işleme konulması sadece 8 (sekiz) gün sürüyor. 2 tane ram gönderiyorsunuz aynı faturada, aynı kutusu, birbirine yapışık 2 kutuda. birisi iade alınırken diğerinden ortalıkta eser yok falan. rezil rüsva yani. geçiniz vatan'ı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
di Mesaj tarihi: Mart 30, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 30, 2010 Bugune ozel indirim konusunu gunun bitimine 3 saat acmak ... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Norak Mesaj tarihi: Mart 30, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 30, 2010 kesin batacaklar o yüzden kampanya yapmışlar :p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barbu Mesaj tarihi: Mart 30, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 30, 2010 batmazlar. arada yapıyorlar böyle 1 günlük indirimler. daha önce de rastlamıştım ben şansa hem de. ve inanın kıtlıktan çıkmış gibi yağmalanıyor mallar. deli para kazanıyorlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yav Mesaj tarihi: Mart 30, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 30, 2010 Bu kampanya 31 Mart 2010 akşamına kadar geçerlidir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MrLevie Mesaj tarihi: Mart 30, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 30, 2010 vatan kart şart mı anlamadım? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoruK Mesaj tarihi: Mart 30, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 30, 2010 vatan'da ayda 4325 kez indirim oluyor zaten de bu sefer komik bir durum mevcut. iki gün önce %8 indirimli fiyatı 54 lira olan ürünün bugün %20 indirimli fiyatı 54 lira. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
throine Mesaj tarihi: Mart 30, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 30, 2010 MrLevie said: vatan kart şart mı anlamadım? evet sartmis. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
roket adam Mesaj tarihi: Mart 30, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 30, 2010 DoruK said: vatan'da ayda 4325 kez indirim oluyor zaten de bu sefer komik bir durum mevcut. iki gün önce %8 indirimli fiyatı 54 lira olan ürünün bugün %20 indirimli fiyatı 54 lira. bi de bu var. İSYAAANN Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
EVIL_DeaD Mesaj tarihi: Mart 30, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 30, 2010 DoruK said: vatan'da ayda 4325 kez indirim oluyor zaten de bu sefer komik bir durum mevcut. iki gün önce %8 indirimli fiyatı 54 lira olan ürünün bugün %20 indirimli fiyatı 54 lira. %8 indirimli tek cekimdi o burda 8taksit seceneğini %20 indirimle satıyorlar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aik0 Mesaj tarihi: Mart 30, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 30, 2010 müşteri hizmetleri harbiden rezalet uzak durun bencede, yada sorun çıkaramayacak ürünleri tercih edin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dworgian Mesaj tarihi: Mart 31, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 31, 2010 di said: Bugune ozel indirim konusunu gunun bitimine 3 saat acmak ... 31 mart akşamına kadar ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jonq Mesaj tarihi: Mart 31, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 31, 2010 Zaten WorldCard a %18 indirim yapıyorlar, %20 olmuş ne farkeder... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
di Mesaj tarihi: Mart 31, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 31, 2010 Dworgian said: di said: Bugune ozel indirim konusunu gunun bitimine 3 saat acmak ... 31 mart akşamına kadar ? Ilk mesajin ilk satiri "bugune ozel" yazarsa ben de gerisini yarim yamalak okuyup yazarim boyle. Gelmeyin ustume =P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar