Norak Mesaj tarihi: Mart 30, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 30, 2010 http://www.youtube.com/watch?v=2F9O8YV_36Q&feature=player_embedded kısaca, içinde sıcak içecek konduğunda elinizi yakmayan tutma yerleri oluşuyor löp löp. yaratık bardak yapmış adamlar::o Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoruK Mesaj tarihi: Mart 30, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 30, 2010 abi yıllardır yalıtımlı bardak var zaten, kahveyi her yerde onunla içiyoruz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
adamınbiri Mesaj tarihi: Mart 30, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 30, 2010 neden bilmiyorum ama benim midem bulandı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
FromTheHell Mesaj tarihi: Mart 30, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 30, 2010 karton ve kulplu bardaklar da var, kanat edasıyla açılabiliyolar hemen. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Krusty Mesaj tarihi: Mart 30, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 30, 2010 teşekkürler dostum çok faydalı oldu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
copry Mesaj tarihi: Mart 30, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 30, 2010 plastik bardak kullanmayalım kullananları uyaralım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
copry Mesaj tarihi: Mart 30, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 30, 2010 kısır yapıyor kanser yapıyor çok zararlı çokk Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Chemical Mesaj tarihi: Mart 30, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 30, 2010 biraz dart diye bakıyosunuz olaya, otomatınız var, yalıtımlı bardak 2 birim kalınlığındaysa, bu bardağı 1 kalınlıkta üretir, sora sıcak su koyunca 3 e çıkartırlarsa ve fiyatı da aynıysa, daha çok bardak tıkabilmek için adam bunları alcak Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Myshkin Mesaj tarihi: Mart 30, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 30, 2010 fiyata bakar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
copry Mesaj tarihi: Mart 30, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 30, 2010 önce sağlık Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Mart 30, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 30, 2010 plastik bardakta kahve içilmez bi kere önce ordan düşünün ağzına lastik tadımı gelsin fincanda içilir kahve tartışma bitmiştir dağılın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Myshkin Mesaj tarihi: Mart 30, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 30, 2010 bu plastik değil herhalde zaten, karton. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Mart 30, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 30, 2010 farketmez plastik, karton vs hepsi kötü tad verir. kahve tadını bozar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Myshkin Mesaj tarihi: Mart 30, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 30, 2010 copry'ye yazmıştım. sana katılıyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Mart 30, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 30, 2010 üzerinden adam suratı çıksa güzel olurmuş.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
copry Mesaj tarihi: Mart 30, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 30, 2010 iyi de ben de sana katılıyorum ama sen beni anlamıyorsun ki naapıcaz şimdi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Mart 30, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 30, 2010 kırdıysam seni yannış anlaşılmadan ötürü özür dilerim o zaman. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Mart 30, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 30, 2010 Chemical said: biraz dart diye bakıyosunuz olaya, otomatınız var, yalıtımlı bardak 2 birim kalınlığındaysa, bu bardağı 1 kalınlıkta üretir, sora sıcak su koyunca 3 e çıkartırlarsa ve fiyatı da aynıysa, daha çok bardak tıkabilmek için adam bunları alcak +1 taşımada ve depolamada avantaj Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
copry Mesaj tarihi: Mart 30, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 30, 2010 Myshkin e demiştim kermit sen beni kırmazsın ^.^ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Mart 30, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 30, 2010 yanlış anlaşılmaları ortadan kaldıralım madem. hem kahve tadı için hemde sağlık için kullanmayalım bence bunları hemde doğayı koruruz. bunları içip içip sağa sola atarlarda ama porselen fincanları atmazlar öyle düşünelim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Myshkin Mesaj tarihi: Mart 30, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 30, 2010 copry said: iyi de ben de sana katılıyorum ama sen beni anlamıyorsun ki naapıcaz şimdi? karton bardaktan içmek insanı kısır, kanser mi yapıyor? Kimin ürettiği bardaklar? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pascalnouman Mesaj tarihi: Mart 30, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 30, 2010 kahve ve cay cam fincanda icilir Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoruK Mesaj tarihi: Mart 30, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 30, 2010 evet her gün okula cebimde cam fincanla gidiyorum, derslerde yanımda taşıyorum. bişey içtikten sonra şevket abi'nin lavabosunda yıkayıp selpakla kuruluyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
copry Mesaj tarihi: Mart 30, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 30, 2010 copry said: plastik bardak kullanmayalım kullananları uyaralım copry said: kısır yapıyor kanser yapıyor çok zararlı çokk Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Mart 30, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 30, 2010 çok korkunç bir şeye benziyor. böyle şişiyor felan. adamın boğazına bunu sokup üstüne sıcak su dökerek ölümler olur mu acaba... tehlikeli. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar