Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

The Walking Dead (2010) - AMC

Innuendo

Öne çıkan mesajlar

Rerore said:

Seele said:

4

bir insan bir zombi filmi izlerken anira anira evin icinde bagira bagira aglarmi arkadas. rick reyiz cok iyi oynadi. lori gibi bir karaktersiz kariya göz yasi dökmeseydi iyiydi. bizim cay isi arada kaynadi.

ben direk ffledim
ne duygusala bağlamışsınız
sırf bu kadar ağlayan vcar diye tekrar izledim ileri sarmadan
yine bir şey olmadı
lori lan daha ne istiyonuz

hacı orda ağlanılan kısım lorinin gitmesi değil,rickin duygularını bu kadar iyi yansıtması,insanı içten etkilemesi.çok yanlış gelmişsin sen.

Sosyal ağlarda paylaş

SmithWesson said:

Bu bölüm sıkıcıydı da gelecek bölüm iyi gibi heralde

ahaha dizi özüne dönmüş

geçen sezon her bölümde böyle dedirtiyordu dizi

hah tamam öteki bölüm iyi olacak.hop son 5 dakka supriz.hah tamam öteki bölüm iyi olacak.diye gidiyor
Sosyal ağlarda paylaş

andrea ölsün artık ya.böyle karaktersiz itici bir kadın yok sdfs

governor gg galiba.yanlışlıkla dizi bittikten sonra gelecek bölümün görüntülerini izledim de kasabayı ele geçiriyor bizimkiler.governoru kapatıyorlar bi yere ya da adam kaçıyor gibi geldi

Sosyal ağlarda paylaş

Red said:

andrea ölsün artık ya.böyle karaktersiz itici bir kadın yok sdfs

governor gg galiba.yanlışlıkla dizi bittikten sonra gelecek bölümün görüntülerini izledim de kasabayı ele geçiriyor bizimkiler.governoru kapatıyorlar bi yere ya da adam kaçıyor gibi geldi

Abi şuna gelecek bölümden spo falan deseydin ya. Ben bölümü izledim ama spoiler olmasın diye gelecek bölüm alıntılarını izlemiyodum. Açtım senin spoilerı. GG. :(
Sosyal ağlarda paylaş

PastorOfMuppets said:

Abi merle gerçekten o kadar lüzumsuz kötü ki.

Böyle aptal kötüye hiç tahammülüm yok.

Daryl öldürsün bitsin bu mevzu.

benim asıl korkum daryl bişey yapmaya tereddüt eder de merle yaparsa diye. daryl de aptal değil sonuçta hatta tam tersi ama gördüğü halüsünasyonlardan falan abisini hala sevdiğini anlıyoruz
Sosyal ağlarda paylaş

Misafir
Bu konu yeni mesajlara artık kapalıdır.
  • Yeni Oluştur...