Bullbird Mesaj tarihi: Kasım 24, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 24, 2012 Rerore said: Seele said: 4 bir insan bir zombi filmi izlerken anira anira evin icinde bagira bagira aglarmi arkadas. rick reyiz cok iyi oynadi. lori gibi bir karaktersiz kariya göz yasi dökmeseydi iyiydi. bizim cay isi arada kaynadi. ben direk ffledim ne duygusala bağlamışsınız sırf bu kadar ağlayan vcar diye tekrar izledim ileri sarmadan yine bir şey olmadı lori lan daha ne istiyonuz hacı orda ağlanılan kısım lorinin gitmesi değil,rickin duygularını bu kadar iyi yansıtması,insanı içten etkilemesi.çok yanlış gelmişsin sen. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zeper Mesaj tarihi: Kasım 24, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 24, 2012 ben de hiç ağlamadım valla, güzel oynamış evet ok ama ağlayamadım..taş kalpli miyim len ben? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Harir Mesaj tarihi: Kasım 24, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 24, 2012 Harir said: Ben de ağladım ama sevinçten.Rick kusura bakmasın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GreenPeace77 Mesaj tarihi: Kasım 24, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 24, 2012 rick abimizin hapisanedeki rage sahnelerini gif yapabilicek varmı ? :D biri yazmıştı bunu bulamadım kimdi ? tam oturmuş yani :D Rick Berserker moda geçmiş, Recklessness açmış, enrage olmus, raging blow patlata patlata ilerliyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nako Mesaj tarihi: Kasım 24, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 24, 2012 kill frenzy! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rerore Mesaj tarihi: Kasım 24, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 24, 2012 andrea milf ötesi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SmithWesson Mesaj tarihi: Kasım 26, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 26, 2012 Bu bölüm sıkıcıydı da gelecek bölüm iyi gibi heralde Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Flassh Mesaj tarihi: Kasım 26, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 26, 2012 yönetmen allah belanı versin arka kameraman seninde allahsızlar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Kasım 26, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 26, 2012 SmithWesson said: Bu bölüm sıkıcıydı da gelecek bölüm iyi gibi heralde ahaha dizi özüne dönmüş geçen sezon her bölümde böyle dedirtiyordu dizi hah tamam öteki bölüm iyi olacak.hop son 5 dakka supriz.hah tamam öteki bölüm iyi olacak.diye gidiyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nigger_of_the_sand Mesaj tarihi: Kasım 26, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 26, 2012 Kabinde mahsur kaldıkları kısım çok gereksizdi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bunneh Mesaj tarihi: Kasım 26, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 26, 2012 SmithWesson said: Bu bölüm sıkıcıydı da gelecek bölüm iyi gibi heralde o kadar sıkıcı değildi bence ya hele 2. sezona kıyasla hani hep aksiyon olsun istiyosanız sıkıcıydı da yoksa gayet güzel bi bölümdü bana göre Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Liebe Mesaj tarihi: Kasım 26, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 26, 2012 baraka barakadaki herif ne ayaktı lan hiç bi bok anlamadım ben? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bunneh Mesaj tarihi: Kasım 26, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 26, 2012 ya o michonne'u badass göstermek için konulmuş bi karakter bence. herhangi bir işlevi yok ölüp zombilere yem edilmesi haricinde. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
samaella Mesaj tarihi: Kasım 26, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 26, 2012 bi göstermedi memeyi ya !!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bunneh Mesaj tarihi: Kasım 26, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 26, 2012 aahahha çok bekledim bende ama olmadı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Chris_Metcalf Mesaj tarihi: Kasım 26, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 26, 2012 Maggieyi fındık kıtlar gibi kütürdetiyordu az daha. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sostizm Mesaj tarihi: Kasım 26, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 26, 2012 Ben bi 10sn nefes almadim meme gelecek diye. Spo Ben sezon finalinda iki redneck kardesin aile vs yeni ailem ikilemi ile kapismasini bekliyorum. Bu hafta talking dead de konusuldu gerci, sezon finali cok soruyu yanitlayarak bitirecekmis sezonu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Kasım 26, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 26, 2012 andrea ölsün artık ya.böyle karaktersiz itici bir kadın yok sdfs governor gg galiba.yanlışlıkla dizi bittikten sonra gelecek bölümün görüntülerini izledim de kasabayı ele geçiriyor bizimkiler.governoru kapatıyorlar bi yere ya da adam kaçıyor gibi geldi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Kasım 26, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 26, 2012 Silphatos said: governor çinlinin hatunu kütürdetcek ahahaha tahmin az kalsın doğru çıkıyodu amke Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rerore Mesaj tarihi: Kasım 26, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 26, 2012 çifçininin kızını harcayacaklar walla kütür kütür olmuş geçen sezondan beri gerçi kilolu hali daha iyiydi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DA2019 Mesaj tarihi: Kasım 26, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 26, 2012 Red said: andrea ölsün artık ya.böyle karaktersiz itici bir kadın yok sdfs governor gg galiba.yanlışlıkla dizi bittikten sonra gelecek bölümün görüntülerini izledim de kasabayı ele geçiriyor bizimkiler.governoru kapatıyorlar bi yere ya da adam kaçıyor gibi geldi Abi şuna gelecek bölümden spo falan deseydin ya. Ben bölümü izledim ama spoiler olmasın diye gelecek bölüm alıntılarını izlemiyodum. Açtım senin spoilerı. GG. :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Kasım 26, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 26, 2012 ahah editlenmiyor da galiba dedim ama ya.kapattım hemen cunku.hani olmayadabilir ondan ağır spo diyemeyiz sdfs Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bunneh Mesaj tarihi: Kasım 26, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 26, 2012 yalnız 10 chapter çizgi romanı okudum kafadan dizinin 3 sezonunun 100 katı falan iyi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sabonis Mesaj tarihi: Kasım 26, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 26, 2012 ouv andrea'nın kase iyiymiş, bunu yazdım şimdi devam edebilirim izlemeye Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Kasım 27, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 27, 2012 PastorOfMuppets said: Abi merle gerçekten o kadar lüzumsuz kötü ki. Böyle aptal kötüye hiç tahammülüm yok. Daryl öldürsün bitsin bu mevzu. benim asıl korkum daryl bişey yapmaya tereddüt eder de merle yaparsa diye. daryl de aptal değil sonuçta hatta tam tersi ama gördüğü halüsünasyonlardan falan abisini hala sevdiğini anlıyoruz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar