Buddha Mesaj tarihi: Kasım 16, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 16, 2010 Bende beğendim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Popeye Mesaj tarihi: Kasım 16, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 16, 2010 adamlar duzgun giderlerse ileride zaten baya aksiyon ve ruh hastasi tipler gorursunuz rahat olun ozellikle rick baya bir psiko oluyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aluriel Mesaj tarihi: Kasım 16, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 16, 2010 dayanamayıp başlarım ben bunun çizgi romanına bu gidişle. çok iyiydi ya 3. bölümde. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Karag8z Mesaj tarihi: Kasım 16, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 16, 2010 adam kelepçe yerine neden elini kesmiş hala çözemedim. kapı filanda zincirli hani acil durum desek. kelepçenin bağlı olduğı demiri kesebilirdi. altı üstü havalandırma borusunu sabitlemeye yarayan dandik demir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Kasım 16, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 16, 2010 şimdi en son gordugumuzde zombi kardeşler zorluyordu.adam o panikle kesmiştir işte onun harici kelepçeyi kesememiş yada kesecek zamanı olmamıs olabilir onumuzdeki bölümlerde gorucez ztn nasıl oldugunu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Kasım 16, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 16, 2010 Kampa gelip, şehire döndüler, bölüm bitti. O amcanın babacan postapo amca misali RV üzerinde mangalda fare kebap pişirip kampa dağıtmasını beklerdim ama bir bolt cutterın muhabbetini yaptı. Geçen bölüm hiç adilik sezmemiştim. Plot twist dedikleri bu olsa gerek :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
_ILuVaTaR_ Mesaj tarihi: Kasım 16, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 16, 2010 ben yine beğendim ya, ille de zombie actiona gerek yok zaten. o marle denen adamda akıl fikir olmadığı için o durumda zaten neyi keseceğini de düşünememiştir ehehe Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Innuendo Mesaj tarihi: Kasım 17, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 17, 2010 o zaman size kotu haber vereyim. ilk sezon zaten 6 bolum yani 3 bolum sonra sezon bitecek. ve buyuk ihtimalle 2. sezon eylul 2011'de gelecek. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aiur Mesaj tarihi: Kasım 17, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 17, 2010 nası be Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Kasım 17, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 17, 2010 yuh Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aluriel Mesaj tarihi: Kasım 17, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 17, 2010 abi eylül 2011 çok geç ya. okurum çizgi rmanı dayanamamben Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Kasım 17, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 17, 2010 benim bildiğim 6 bölüm zaten çekildi, tutması vs. durumunda sezon arası verilip, devam edilecekti çekimlere ve ilk sezon 12 bölüme tamamlanıp bitecekti. Yani ne olursa olsun şuan 6 bölümün hazır olduğunu biliyorum sadfa ilk sezon sonu veya sezon arası olsa da 3 bölüm kaldı diyebiliriz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Buddha Mesaj tarihi: Kasım 17, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 17, 2010 Yahu tam güzel dizi bulduk dedik olacak şey mi şimdi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Innuendo Mesaj tarihi: Kasım 17, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 17, 2010 ilk sezon 6 bolum. hatta daha pilot cekilmeden direk 6 bolum cekip direk sezon 1 dediler. sezona ekleme yapip uzatma olayi olmadi. tutarsa 2. sezon olur denildi tutmanin krali olunca 2. bolumde 2. sezon anlasmasi oldu. hatta eylul degil ekimde gelebilirmis sdf. said: AMC intends on delaying the second season premiere of their zombirific series until next year’s Fearfest, AMC’s annual horror movie marathon. To put it simply: you’re going to have to wait until October 2011 for the second season premiere of The Walking Dead. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rewendor Mesaj tarihi: Kasım 17, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 17, 2010 Ne kadar tutarsa tutsun yeni bi dizi 6 bölüm çekip sonra 1 sene araya giriyorsa kendi potansyel reytinglerini batırır. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
huun Mesaj tarihi: Kasım 17, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 17, 2010 şöyle uzun ara vermeler falan bıktırıyor gerçekten insanı. batar bunlar da inşallah, salak herifler. çok kızdım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cystein Mesaj tarihi: Kasım 19, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 19, 2010 bak ya çok kızdım lan. niye o kadar ara veriosunuz lan caanım diziye. vay gerizekalılar... bi de kelepçe olayını amma kafaya takmışınız :D ben orda olsam korkudan bırak eli omuzdan bile kesebilirdim sonra da kolumu elime alıp nah çeker sevinç çığlıkları atarak damdan dama damdan dama şarkısı eşliğinde (daldan dala remix) uzaklaşırdım bi de fuck you geeks diye bağırırdım tabi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Kasım 19, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 19, 2010 kan kaybindan halusulasyon gormeye baslayinca normal onlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aluriel Mesaj tarihi: Kasım 21, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 21, 2010 indirdim çizgi romanları. sezon bitsin dalıyorum direk. beklenmez o kadar uzun :< Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Kasım 21, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 21, 2010 aquila said: kan kaybindan halusulasyon gormeye baslayinca normal onlar. güldüm Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cystein Mesaj tarihi: Kasım 22, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 22, 2010 ohaaaaaaaaaaa çok iyiydi lan 4. bölüm zombiler mekanı basınca ölenleri saydım dedim aha bu adam geleceği görüyo kanka. harbi öleymiş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Saeros Mesaj tarihi: Kasım 22, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 22, 2010 oha 1 yıl ara nedir şimdiden baydım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aluriel Mesaj tarihi: Kasım 22, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 22, 2010 iniyor bakalım. izleyeyim birazdan :> Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
HolyRaider Mesaj tarihi: Kasım 22, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 22, 2010 iyiydi valla sonu epikti Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Burax Mesaj tarihi: Kasım 22, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 22, 2010 9,5 / 10 epik son için: ben demiştim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar