Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

The Walking Dead (2010) - AMC

Innuendo

Öne çıkan mesajlar

benim bildiğim 6 bölüm zaten çekildi, tutması vs. durumunda sezon arası verilip, devam edilecekti çekimlere ve ilk sezon 12 bölüme tamamlanıp bitecekti.

Yani ne olursa olsun şuan 6 bölümün hazır olduğunu biliyorum sadfa ilk sezon sonu veya sezon arası olsa da 3 bölüm kaldı diyebiliriz.
Sosyal ağlarda paylaş

ilk sezon 6 bolum. hatta daha pilot cekilmeden direk 6 bolum cekip direk sezon 1 dediler. sezona ekleme yapip uzatma olayi olmadi. tutarsa 2. sezon olur denildi tutmanin krali olunca 2. bolumde 2. sezon anlasmasi oldu.

hatta eylul degil ekimde gelebilirmis sdf.

said:
AMC intends on delaying the second season premiere of their zombirific series until next year’s Fearfest, AMC’s annual horror movie marathon. To put it simply: you’re going to have to wait until October 2011 for the second season premiere of The Walking Dead.
Sosyal ağlarda paylaş

bak ya çok kızdım lan. niye o kadar ara veriosunuz lan caanım diziye. vay gerizekalılar...

bi de kelepçe olayını amma kafaya takmışınız :D
ben orda olsam korkudan bırak eli omuzdan bile kesebilirdim sonra da kolumu elime alıp nah çeker sevinç çığlıkları atarak damdan dama damdan dama şarkısı eşliğinde (daldan dala remix) uzaklaşırdım
bi de
fuck you geeks diye bağırırdım tabi
Sosyal ağlarda paylaş

Misafir
Bu konu yeni mesajlara artık kapalıdır.
  • Yeni Oluştur...