Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

The Walking Dead (2010) - AMC

Innuendo

Öne çıkan mesajlar

Curunir said:

MasterHapLo said:

telefon

telefon neydi son sahnedeki rick kafayi mi yedi iyice?

şuna cevap verebilecek olan? hatta comic den hafif spoyada olur nedir bu iş?

Dizide nasıl işlicekler bilmiyorum ama onla alakalı spoiler hafif olmaz. Bi hafta bekle zaten spoilerla ne tadı olucak.

Ki bence bu sezon çizgi romandan bile daha başarılı ilerliyor.
Sosyal ağlarda paylaş

ahah aynen öyle

oyun spoilerı

bunun oyun versiyonunda bundan çok daha psikopat katı bir şehir var ama orarsı bile ufak bir saçmalık yüzünden yerle bir oluyor sdf. burda ise millet hop hop ısıramaz ki ısıramaz ki kafasında. pek kafalar basmıyo galiba bi kere ısırdı mı gg arkadaş sdf.

bi de rick:

http://basementrejects.com/wp-content/uploads/2011/08/shining-jack1.jpg

Sosyal ağlarda paylaş

Silphatos said:

mezar bile yapmışlar karıya, bence gg ama görmedik tabii cesedi veya zombisini

Tmm da bir saçmalık var

Spo

Tamamda yani kaçtı diyelim la nere gitti zaten o çıkış kapısında bekleyenler bizimkiler yani kaça kaça nereye kaçtı o çıkış kapısı direkt orta meydan ön kapı çıkış kapısı olması gerek.

Sosyal ağlarda paylaş

NeoStyle said:

bunlar

şimdi bu carl lorinin kafaya sıkınca zombi olarak dirilmedi degil mi? telefonun yanında karnı şiş olan zombi de loriyi yedi diyelim, hadi carl kafaya sıkmadıysa? cünkü göstermediler, carol da oralardan kaçarken loriyi bulup dikip biçip kurtardı falansa?

diziyi bırakırım aslkfjaslkfsa
Sosyal ağlarda paylaş

5. Bölüm

sayin vali sen ne pisko ne manyak bir adamsin. gerci ciftci amcada ayni boku yemisti ama sonra kendilerine geldiler. dövüs olayni abarti buldum ama yinede iyiydi. ayrica t-dog gittikten sonra lori hic geri gelmesin. gider cekilen yeri yakarim yaparim bunu. gelecek bölüm daha sahane gözüküyor. 3. season iyi. telefonda ben heyecanlandim. olaylar olaylar.

Sosyal ağlarda paylaş

abi çiftçi amca herşıl ile valiyi karşılaştığında herşıl man of science gibi kalır lan. herif en azından bir tedavi bulunana kadar ahırda tutuyodu tipleri. bu manyak saçını tarıyo, konuşuyo falan.

bi de bir sorum var, o defterki eğik çizgiler neydi lan, zombiye çizgi çizmesini mi öğretiyo dsgdscx

Sosyal ağlarda paylaş

Ardeth said:

abi çiftçi amca herşıl ile valiyi karşılaştığında herşıl man of science gibi kalır lan. herif en azından bir tedavi bulunana kadar ahırda tutuyodu tipleri. bu manyak saçını tarıyo, konuşuyo falan.

bi de bir sorum var, o defterki eğik çizgiler neydi lan, zombiye çizgi çizmesini mi öğretiyo dsgdscx

el pisko

sac taramada ilgincti. baba sevgisi iste. bence o deneyde harcadigi cocuklarin cizgisi. sanirim onunda cocugunu iyilestirme umudu var.

Sosyal ağlarda paylaş

Ardeth said:

adam piskopata bağlamış işte, saatlerce otomasyona bağlamış.
Sosyal ağlarda paylaş

NeoStyle said:

bunlar

şimdi bu carl lorinin kafaya sıkınca zombi olarak dirilmedi degil mi? telefonun yanında karnı şiş olan zombi de loriyi yedi diyelim, hadi carl kafaya sıkmadıysa? cünkü göstermediler, carol da oralardan kaçarken loriyi bulup dikip biçip kurtardı falansa?

bunu düşündüm ben de ama o kadar da bokunu çıkartmazlar diye ümit ettim sonra

Sosyal ağlarda paylaş

Misafir
Bu konu yeni mesajlara artık kapalıdır.
  • Yeni Oluştur...