Silphatos Mesaj tarihi: Kasım 12, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 12, 2012 yok ara mara Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Curunir Mesaj tarihi: Kasım 12, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 12, 2012 MasterHapLo said: telefon telefon neydi son sahnedeki rick kafayi mi yedi iyice? şuna cevap verebilecek olan? hatta comic den hafif spoyada olur nedir bu iş? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
prondir Mesaj tarihi: Kasım 12, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 12, 2012 ilk sezonda ekipten bir adam ısırılınca kendi isteğiyle otoyolun kenarında kaderine terk etmişlerdi. Nedense o herif hep aklımda, her bölüm walker olarak dönmesini bekliyorum asdf. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Slint Mesaj tarihi: Kasım 12, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 12, 2012 Curunir said: MasterHapLo said: telefon telefon neydi son sahnedeki rick kafayi mi yedi iyice? şuna cevap verebilecek olan? hatta comic den hafif spoyada olur nedir bu iş? Dizide nasıl işlicekler bilmiyorum ama onla alakalı spoiler hafif olmaz. Bi hafta bekle zaten spoilerla ne tadı olucak. Ki bence bu sezon çizgi romandan bile daha başarılı ilerliyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
samaella Mesaj tarihi: Kasım 12, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 12, 2012 adamın kızı neden ısırmadı gayet süt gibi duruyo, mırıldanıyo sadece. bizim karavan üstü bekleyen yaşlı elemanın midesine sokmuşlardı. Herifler dişleri çekmiş ama eller serbest :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PastorOfMuppets Mesaj tarihi: Kasım 12, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 12, 2012 İyi gidiyo ya. Gavernor'ın psikopatlıgını dinlemek çok keyifli. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Kasım 12, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 12, 2012 ya eller serbest olmasa o bile garanti değil, izbandut zencide gördük örneğini. bunlar öyle angutlukla nasıl o kadar süre hayatta kalmış enteresan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Kasım 13, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 13, 2012 ahah aynen öyle oyun spoilerı bunun oyun versiyonunda bundan çok daha psikopat katı bir şehir var ama orarsı bile ufak bir saçmalık yüzünden yerle bir oluyor sdf. burda ise millet hop hop ısıramaz ki ısıramaz ki kafasında. pek kafalar basmıyo galiba bi kere ısırdı mı gg arkadaş sdf. bi de rick: http://basementrejects.com/wp-content/uploads/2011/08/shining-jack1.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mulgear6 Mesaj tarihi: Kasım 13, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 13, 2012 ya dexterla walking dead aynı gün çıkıyo önce walking dead izliyorum ki sonra dexter izleyerek kendimi ödüllendiriyim resmen izlemek için izliyorum bi bölümü bitirmem 3 saate yakın sürüyo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cantug Mesaj tarihi: Kasım 13, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 13, 2012 Silphatos said: mezar bile yapmışlar karıya, bence gg ama görmedik tabii cesedi veya zombisini Tmm da bir saçmalık var Spo Tamamda yani kaçtı diyelim la nere gitti zaten o çıkış kapısında bekleyenler bizimkiler yani kaça kaça nereye kaçtı o çıkış kapısı direkt orta meydan ön kapı çıkış kapısı olması gerek. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
NeoStyle Mesaj tarihi: Kasım 13, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 13, 2012 bunlar şimdi bu carl lorinin kafaya sıkınca zombi olarak dirilmedi degil mi? telefonun yanında karnı şiş olan zombi de loriyi yedi diyelim, hadi carl kafaya sıkmadıysa? cünkü göstermediler, carol da oralardan kaçarken loriyi bulup dikip biçip kurtardı falansa? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cantug Mesaj tarihi: Kasım 13, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 13, 2012 NeoStyle said: bunlar şimdi bu carl lorinin kafaya sıkınca zombi olarak dirilmedi degil mi? telefonun yanında karnı şiş olan zombi de loriyi yedi diyelim, hadi carl kafaya sıkmadıysa? cünkü göstermediler, carol da oralardan kaçarken loriyi bulup dikip biçip kurtardı falansa? diziyi bırakırım aslkfjaslkfsa Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MMXXII Mesaj tarihi: Kasım 13, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 13, 2012 R.A.T.Z. Rick Berserker moda geçmiş Recklessness açmıs enrage olmus raging blow patlata patlata ilerliyor :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Seele Mesaj tarihi: Kasım 13, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 13, 2012 5. Bölüm sayin vali sen ne pisko ne manyak bir adamsin. gerci ciftci amcada ayni boku yemisti ama sonra kendilerine geldiler. dövüs olayni abarti buldum ama yinede iyiydi. ayrica t-dog gittikten sonra lori hic geri gelmesin. gider cekilen yeri yakarim yaparim bunu. gelecek bölüm daha sahane gözüküyor. 3. season iyi. telefonda ben heyecanlandim. olaylar olaylar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Kasım 13, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 13, 2012 abi çiftçi amca herşıl ile valiyi karşılaştığında herşıl man of science gibi kalır lan. herif en azından bir tedavi bulunana kadar ahırda tutuyodu tipleri. bu manyak saçını tarıyo, konuşuyo falan. bi de bir sorum var, o defterki eğik çizgiler neydi lan, zombiye çizgi çizmesini mi öğretiyo dsgdscx Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Seele Mesaj tarihi: Kasım 13, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 13, 2012 Ardeth said: abi çiftçi amca herşıl ile valiyi karşılaştığında herşıl man of science gibi kalır lan. herif en azından bir tedavi bulunana kadar ahırda tutuyodu tipleri. bu manyak saçını tarıyo, konuşuyo falan. bi de bir sorum var, o defterki eğik çizgiler neydi lan, zombiye çizgi çizmesini mi öğretiyo dsgdscx el pisko sac taramada ilgincti. baba sevgisi iste. bence o deneyde harcadigi cocuklarin cizgisi. sanirim onunda cocugunu iyilestirme umudu var. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dynun Mesaj tarihi: Kasım 13, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 13, 2012 MMXXII said: R.A.T.Z. Rick Berserker moda geçmiş Recklessness açmıs enrage olmus raging blow patlata patlata ilerliyor :D hahaaha , güldüm Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Slint Mesaj tarihi: Kasım 13, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 13, 2012 O değil de bölüm başında doktora içecek veren aynı Lori değil mi ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
photographer Mesaj tarihi: Kasım 13, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 13, 2012 zombi lorinin kemiklerini de mi yedi arkadaş? o işte yanlış var... lori çıkar biyerden Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Seele Mesaj tarihi: Kasım 13, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 13, 2012 spoiler denen bisi var. bu arkadaslar banlansin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Slint Mesaj tarihi: Kasım 13, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 13, 2012 Spoilerlık bişey yok gibi ya benim söylediğimde. Ya çok benziyor, ya da hazır burdayken şunu da sen oynayıver demişler. Forumda başka kimsenin dikkatini çekmemesi de garip. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BramStoker Mesaj tarihi: Kasım 13, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 13, 2012 çizgi romanı okuyanlar iki dakika baksın Pl0x O telefonun diğer ucunda kim var? Biriniz söyleyebilir mi? ÖM olarak atın isterseniz. =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Kasım 13, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 13, 2012 Ardeth said: abi çiftçi amca herşıl ile valiyi karşılaştığında herşıl man of science gibi kalır lan. herif en azından bir tedavi bulunana kadar ahırda tutuyodu tipleri. bu manyak saçını tarıyo, konuşuyo falan. bi de bir sorum var, o defterki eğik çizgiler neydi lan, zombiye çizgi çizmesini mi öğretiyo dsgdscx adam piskopata bağlamış işte, saatlerce otomasyona bağlamış. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cthulhu Mesaj tarihi: Kasım 13, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 13, 2012 NeoStyle said: bunlar şimdi bu carl lorinin kafaya sıkınca zombi olarak dirilmedi degil mi? telefonun yanında karnı şiş olan zombi de loriyi yedi diyelim, hadi carl kafaya sıkmadıysa? cünkü göstermediler, carol da oralardan kaçarken loriyi bulup dikip biçip kurtardı falansa? bunu düşündüm ben de ama o kadar da bokunu çıkartmazlar diye ümit ettim sonra Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Kasım 13, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 13, 2012 governor adam gibi adam telefonun ucundakini merak ettim.hayal değilse tabi ayrıca loriyi diriltirlerse çok kötü olur Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar