Livered Mesaj tarihi: Ekim 23, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 23, 2012 diziyi izleyenler, çizgi romanı okuyanlar şu yeni çıkan the walking dead kitapını da mutlaka okuyun. Governor konusunda inanılmaz büyük spoirler içeriyor. Ben diziyi izliyorum, oyunu oynuyorum, çizgi romanları takip ediyorum ama kitap bitirici olmuş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Seele Mesaj tarihi: Ekim 23, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 23, 2012 Sam said: bölüm 2 özet http://25.media.tumblr.com/tumblr_mca9zynSxe1riweffo6_r1_500.jpg abi 3 degil mi o. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Ekim 23, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 23, 2012 yooo ikinci bölüm işte dün seyrettim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Seele Mesaj tarihi: Ekim 23, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 23, 2012 asdadfaf 3 sezon ikinci bölüm dogru, karistirdim. ama cok temiz bitirdi hakkini verelim. saga ve sola 45 derece acidan kan sicradi. ama kari yine bi gaz verdi. allah onun belasini versin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Murray Mesaj tarihi: Ekim 23, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 23, 2012 2. bölümün ilk başlarındaki dramlardan ötürü "eyvah" diyecekken dizi yine topladı. Bu arada 3. bölüm fragmanı da baya merak uyandırdıcı, özellikle helikopterler ve o kasabamsı yer... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
photographer Mesaj tarihi: Ekim 23, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 23, 2012 virüs Hani 2. bölümün başında Zaten hepimiz bu virüsü kaptık diye hatırlattılar ya. Bunların hepsinde de virüs var dolayısıyla dimi? O halde neden zombilerin minicik ısırığından ya da bir çizik olduğunda Zombiye dönüşme şansı var gözüyle bakıyorlar? Zaten herkesin içinde virüs yok muydu? Yoksa zombilerin salyasındaki virüs bunların vücudundaki virüsten daha mı kuvvetli? 2 tip virüs mü çıktı bir anda? Bunlar kafamı kurcalayan sorular… Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
progamer Mesaj tarihi: Ekim 23, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 23, 2012 photographer said: virüs Hani 2. bölümün başında Zaten hepimiz bu virüsü kaptık diye hatırlattılar ya. Bunların hepsinde de virüs var dolayısıyla dimi? O halde neden zombilerin minicik ısırığından ya da bir çizik olduğunda Zombiye dönüşme şansı var gözüyle bakıyorlar? Zaten herkesin içinde virüs yok muydu? Yoksa zombilerin salyasındaki virüs bunların vücudundaki virüsten daha mı kuvvetli? 2 tip virüs mü çıktı bir anda? Bunlar kafamı kurcalayan sorular… Zombi ısırırsa enfeksiyondan ölüyorlar. Ölünce virüs devreye giriyor ve yeniden canlanıyorlar. Zombiler ısırdığı için zmbi olmuyorlar ama ısırıkları da öldürücü işte. İşte Hershel'ın bacağı hemen kesince daha enfeksiyon kana karışmadan kötüleşmeden bacakla birlikte gitti. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
photographer Mesaj tarihi: Ekim 23, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 23, 2012 her ısırık yada çizik enfeksiyon kapar mı ya? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
progamer Mesaj tarihi: Ekim 23, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 23, 2012 ya ısırık her türlü öldürüyor işte. Ama çiziklerden fln bir şey olmuyor sanırım. Geçen sezon ellerini bıçakla kesip sonra bıçağı zombinin beyne sokup sora ellerini aynı bıçakla bir daha kesiyorlardı, sonra hep suratlarına zombi kanı sıçrıyor fln. Olay sadece ısırıkta sanırım :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ShadowFax Mesaj tarihi: Ekim 23, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 23, 2012 bunlar bi ara da böyle zombi kanıyla üstlerini pisletip aralarında dolaşmılardı. Sonra vazgeçtiler herhalde bundan :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Ekim 23, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 23, 2012 bu bölümde çizik oldu işte gördük sonucu. ısırık veya çizik farketmiyor. öbür dedikleriniz bıcağı kafaya sokup sonra bıçakla elma dilimleme tarzı olaylar ise film icabı. :p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fir3blad3 Mesaj tarihi: Ekim 23, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 23, 2012 ısırma çizme bok püsür olayını geçtiler bence artık hiç bişeyden bi halt olmuyor. Sadece zımbarman lazım zombie olmak için. Öyle olsa zaten bizim dayı zombi olurdu. Zenci deki çizik muhabbeti gereksiz tansiyon yaratmak için kullanmışlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yumy Mesaj tarihi: Ekim 24, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 24, 2012 photographer said: virüs Hani 2. bölümün başında Zaten hepimiz bu virüsü kaptık diye hatırlattılar ya. Bunların hepsinde de virüs var dolayısıyla dimi? O halde neden zombilerin minicik ısırığından ya da bir çizik olduğunda Zombiye dönüşme şansı var gözüyle bakıyorlar? Zaten herkesin içinde virüs yok muydu? Yoksa zombilerin salyasındaki virüs bunların vücudundaki virüsten daha mı kuvvetli? 2 tip virüs mü çıktı bir anda? Bunlar kafamı kurcalayan sorular… Aynen abi deli oldum izlerken. Gözümüze sokuyolar bi de bu çelişkiyi kıllanıyorum. Aslında hepsi virüsü kapmış falan değil mi acaba diyorum. Ama yine de kendilerinin zaten virüslü olduğunu düşünen karakterlerin kalkıpta zombi koluyla adamı çizdi diye adama zombiye dönüşecek muamelesi yapmaları şu an ki dizi mantığıyla çelişiyor kanımca. Ki hershel'in bacağını kesmek bile absürd kalabiliyor böyle düşününce. Bir de eleştirilerden midir nedir, dizi bir bölüme bir yığın olay yıkar oldu. Böyle de olmuyor ama... Carol'un ortamda zaten bir yığın olay olurken kalkıpta sezeryan çalışmaya başlaması saçma kaçtı.(ki gördük ki sahne sadece stalker'a bağlamak içindi.) Aynı şekilde mahkumların 10 ay orda dışardan hiç habersiz sabırla beklemiş olmaları ve meksikalı herifin zenciyi direk öldürmesine grubun tepkisiz kalışı (hele ki 10 ay beraber kalmışlar, kim bilir neler yaptılar asdfas) biraz zayıflık kattı bölüm akışına. Kovboy çok sağlamdı bu bölüm. Resmen seyirciye istediğini veren karakter oldu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barbu Mesaj tarihi: Ekim 24, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 24, 2012 photographer said: virüs Hani 2. bölümün başında Zaten hepimiz bu virüsü kaptık diye hatırlattılar ya. Bunların hepsinde de virüs var dolayısıyla dimi? O halde neden zombilerin minicik ısırığından ya da bir çizik olduğunda Zombiye dönüşme şansı var gözüyle bakıyorlar? Zaten herkesin içinde virüs yok muydu? Yoksa zombilerin salyasındaki virüs bunların vücudundaki virüsten daha mı kuvvetli? 2 tip virüs mü çıktı bir anda? Bunlar kafamı kurcalayan sorular… olay zombi ısırığı ya da çiziği değil. bunlardaki mikrop, enfeksiyon filan. gripten de ölsen, ishalden de ölsen aynı şey. öldüğünde zombi olarak canlanıyorsun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
progamer Mesaj tarihi: Ekim 24, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 24, 2012 http://d24w6bsrhbeh9d.cloudfront.net/photo/5665991_700b.jpg hepsi ölünce zombi olacaklar. bunun zombi ısırığı ile ilgisi yok. fakat zombiler ısırdığı zaman ayrı bir virüs/enfeksiyon bir şey kapıyorlar. Buda yavaş yavaş öldürüyor işte ama işte zaman geçmeden hemen keserlerse ısıralan kolu/bacağı fln kurtulma ihtimalki oluyor işte. zombi ayı zencinin sırtı çizdiydi sadece. aslında harbi bişyi olmayabilirdi de bunlar ısırıldı sandı sanırım o yüzden öyle drama döndürdüler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yumy Mesaj tarihi: Ekim 24, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 24, 2012 @barbu İyi de abi mikrop enfeksyon zaten öyle bir dünyada her yerlerinde. Üzerlerindeki Tshirtler bile zombiden farksız. Mikrop enfeksiyon öyle zank diye öldüren şeyler de değil sonuçta. Kaldı ki zombinin ısırdığı bacağı sırf mikrop kapacak ölecek vs. diye kesmek için zombi öldürdükleri baltayı kullanmak epey saçma oluyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sostizm Mesaj tarihi: Ekim 24, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 24, 2012 progamer said: zombi ayı zencinin sırtı çizdiydi sadece. aslında harbi bişyi olmayabilirdi de bunlar ısırıldı sandı sanırım o yüzden öyle drama döndürdüler. bence Çizdi mi? kelepçeden kurtarmak için elini sıyırdı attı zombi, kolundan çıkan çıplak kemik ve doku kalıntısını sapladı adama. Dişini saplamaktan bir adım ötede sanki. Bulaşmama ihtimali olabilir mi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mardox Mesaj tarihi: Ekim 24, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 24, 2012 fantazi dizide herşey %100 doğru olacak diye aramayın. adamların fantazisi de böyle. ha illa tıbbi gerekçe arıyorsanız bazı hayvanların özel ağız floraları(bakterileri) yüzünden ısırmaları ölümcül enfeksiyonlara sebep olurken çizikleri, yaralamaları antibiyotiksiz bile tedavi edilebilir. belki bu açıdan girdiler olaya bilemiyoruz. sezon 2den daha iyi bence dizi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Ekim 24, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 24, 2012 enfeksiyon vs virüs adam "bişi hissetmiyorum sırtımda" dediği an bitmişti, enfeksiyonun kesin delili. ayrıca içlerindeki uyuyan virüs ayrı bir olay havadan geçen muhtemelen, zombilerin kanında ayrıca hızlca öldüren bir de hastalık geziyor belli. ikisini karıştırıyorsunuz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yumy Mesaj tarihi: Ekim 24, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 24, 2012 Bunları düşünmesi pek zor değil de dizideki yansıtılıştan yana benim derdim. Hani seyirciye o konuda bir şey vermediler, biz yazıp duruyoruz ama hiç konuşmadılar bunu. Hala ısırılınca,çizilince dönüşcez mantığı varmış gibi konuşup davranıyolar. En azından ufak bi dialog geçseydi iyidi.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barnacle Mesaj tarihi: Ekim 24, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 24, 2012 siz böyle birbirini yiyin diye söylemiyolar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Ekim 24, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 24, 2012 Red said: dizide gelişme var.eleştirileri ciddiye mi almışlar ne. normalde bu mahkumlar geyiği bile kaç bölüm sürdürürdü bunlar.hemen bitirdiler Abi zaten öyle olması lazım. Rickin yerinde olsam manyak gibi kendi arkadaşının beynini parçaladığı yerde çeker vururdum herifin psikopat olduğu belli onla mı uğraşcan lan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Ekim 24, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 24, 2012 Nigger_of_the_sand said: bi adamın ölümü gösterilmediyse o adam ölmemiştir ilkesinden yola çıkarak paramı stalkarın rickten kaçan mahkum olduğuna yatırıyorum değil rick kapıyı kapadığında manyak gibi bağırdı ısırdılar yani onu. stalker muhtemelen daryllin abisi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Ekim 24, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 24, 2012 Sam said: bölüm 2 özet http://25.media.tumblr.com/tumblr_mca9zynSxe1riweffo6_r1_500.jpg ahahahahah bu da çok iyiymiş progamer said: http://d24w6bsrhbeh9d.cloudfront.net/photo/5665991_700b.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Ekim 24, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 24, 2012 photographer said: virüs Hani 2. bölümün başında Zaten hepimiz bu virüsü kaptık diye hatırlattılar ya. Bunların hepsinde de virüs var dolayısıyla dimi? O halde neden zombilerin minicik ısırığından ya da bir çizik olduğunda Zombiye dönüşme şansı var gözüyle bakıyorlar? Zaten herkesin içinde virüs yok muydu? Yoksa zombilerin salyasındaki virüs bunların vücudundaki virüsten daha mı kuvvetli? 2 tip virüs mü çıktı bir anda? Bunlar kafamı kurcalayan sorular… zombiler ısırdığında ayrıca bir ateşli humma kapıp ölüyorlar. ilk hastalıkla alakası var mı bilmiyorum belki olabilir tabi. Sam said: enfeksiyon vs virüs adam "bişi hissetmiyorum sırtımda" dediği an bitmişti, enfeksiyonun kesin delili. ayrıca içlerindeki uyuyan virüs ayrı bir olay havadan geçen muhtemelen, zombilerin kanında ayrıca hızlca öldüren bir de hastalık geziyor belli. ikisini karıştırıyorsunuz. evet aslında virüs zombilerle tamamen alakasız bile olabilir, yani ilk olarak bir zombi tarafından bulaştırılmış olmak zorunda değil. manyak bir adamın bile buluşu olabilir. ama tabi bunun için ateşli hummayı da açıklamak lazım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar