copry Mesaj tarihi: Mart 21, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 21, 2012 Cystein said: yeni imzam çok güzel Ahuahhahuaha Thatz di sipirit (tu) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DRaGoN_SLaYeR Mesaj tarihi: Mart 21, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 21, 2012 barnacle said: oha adam brit çıktı http://www.youtube.com/watch?v=WiggqC9c7T0 adamı 5dk konuşturup yolluyolar mı bana mı öyle geldi yoksa late show un tarzı mı bu? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aluriel Mesaj tarihi: Mart 21, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 21, 2012 zombiye inandınız da adamın brit olmasına mı inanmadınız? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Mart 21, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 21, 2012 rick iyidir ya. o güneyli şerif havasını veriyor gayet. ona laf atanlar sasucke shane'i beğenmese hadi ciddiye alalım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ayfon Mesaj tarihi: Mart 21, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 21, 2012 Aluriel said: zombiye inandınız da adamın brit olmasına mı inanmadınız? Sen de iyiki bi espri yaptin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Buddha Mesaj tarihi: Mart 22, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 22, 2012 2 sezonluk Rick Shane iktidar mücadelesi bitti 3. sezon kalite artabilir diyecemde 1. sezon sonundada öyle demiştik =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Buddha Mesaj tarihi: Mart 22, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 22, 2012 3. sezonda gg Tam kore dizisine döndü. Final iyi artık bişeyler olacak Shane'den kurtulduk dizide ilerleme olacak dedik. Şimdide Rick katil oldu. Yahu Shane adamı öldürmeye çalışmadımı adamda kendini korumadı mı? Bunu neden adam gibi analtmıyor kafalarda 1000 tane soru işareti bırakıyor. 3. seznda aynı kafa devam edecek Rick kendini kaybedecek zaten demokrasi yktan anladık. Zaten kaybetmesede kendini korugu için katil damgası yiyecek hepsinin bakışından belliydi kimse güvenmeyecek. Yine "hadi grubu toplayalım birleştirelim entrikalar yalan rüzgarları dönecek. Tam dizi kendine geldi derken bitiriş mahfetti. 3. sezon nasıl olacak anlaşıldı direk. ilk 2 sezondan farksız. Ama adamlarda haklı Shane Rick savaşı ne lacak diye şu saate kadar meraktan izledim. Para harcayıp riske atmaktansa Kore dizisine çevirip diziye zaten 1 kere bulaşanları gittiği yere kadar izlettirmek daha garanti. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BiTcH_oFBaT Mesaj tarihi: Mart 22, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 22, 2012 ölen her zaman mazlum, öldüren de katildir abi. insan psikolojisi saçmalıklarından işte. öldürdün sen onu!!!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cystein Mesaj tarihi: Mart 22, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 22, 2012 çok biliyon sen insan psikolojisini Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
funq Mesaj tarihi: Mart 22, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 22, 2012 DRaGoN_SLaYeR said: adamı 5dk konuşturup yolluyolar mı bana mı öyle geldi yoksa late show un tarzı mı bu? bunlar bu şekil oluyo, özel bi durum değil Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mokoko Mesaj tarihi: Mart 22, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 22, 2012 spoylerlı 9gag komiki http://i.imgur.com/TNAnj.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MeSh Mesaj tarihi: Mart 22, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 22, 2012 bu daryl'i oynayan arkadaşımızın 43 yaşında olduğunu öğrenmemle bi mindfuck yaşadım şimdi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hamsilipilav Mesaj tarihi: Mart 22, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 22, 2012 http://www.youtube.com/watch?v=8BcYnO6HPkE&feature=related Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Buddha Mesaj tarihi: Mart 22, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 22, 2012 mokoko said: spoylerlı 9gag komiki http://i.imgur.com/TNAnj.jpg Hahahaha ne güzel anlatmış :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PZero Mesaj tarihi: Mart 23, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 23, 2012 lorinin karnındaki bebekten korkun beyler . 3.sezonda kesin onunla alakalı bir konu düşünüyorlardır . zombi bebek yada değişik bir yaratık vs vs . dediydi dersiniz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Flassh Mesaj tarihi: Mart 23, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 23, 2012 o bebek en fazla zenci olarak doğar. kesin t-dog dan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Barathrum Mesaj tarihi: Mart 23, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 23, 2012 Bence o bebek virüslü doğan ilk bebek olacak ve virüse bağışıklığı olacak.Ne dersiniz çizgi roman okuyucuları?Spoiler atın meraklandım şimdi :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Mart 23, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 23, 2012 sanmıyorum bir sürü survivorlar var illa koyan olmuştur cocugu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Slint Mesaj tarihi: Mart 23, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 23, 2012 Barathrum said: Bence o bebek virüslü doğan ilk bebek olacak ve virüse bağışıklığı olacak.Ne dersiniz çizgi roman okuyucuları?Spoiler atın meraklandım şimdi :) çizgi roman spoilerı hiç bi olayı yok bebeğin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Barathrum Mesaj tarihi: Mart 23, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 23, 2012 Slint :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
_Mikael_ Mesaj tarihi: Mart 25, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 25, 2012 Bence dizinin sonunda Rick yüksek ateşten tribe girmiş olarak hastanede uyanacak Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sabonis Mesaj tarihi: Mart 25, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 25, 2012 PZero said: lorinin karnındaki bebekten korkun beyler . 3.sezonda kesin onunla alakalı bir konu düşünüyorlardır . zombi bebek yada değişik bir yaratık vs vs . dediydi dersiniz haha 3 gün önce telefondan bunu yazmıştım, gitmedi mesaj, sonra evde falan da yazmayı unuttum. bebek ölü ve zombi olarak doğsa ne bomba olur diye düşünmüştüm :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cystein Mesaj tarihi: Mart 25, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 25, 2012 bebek bence tabancayla doğup, zombiye dönüşen carl'ı indircek babası da atta boy dicek Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
throine Mesaj tarihi: Mart 26, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 26, 2012 finaldeki o sonlarda gösterdiği bina'da (hapishane gibi sanki?) keşke birden binada bir ya da bir kaç katında ışıklar yansın diye bekledim, medeniyet var mesajı verselerdi daha ilgi çekici olurdu gibi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
progamer Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2012 http://cdn.screenrant.com/wp-content/uploads/Walking-Dead-Season-3-Michonne-.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar