Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

The Walking Dead (2010) - AMC

Innuendo

Öne çıkan mesajlar

3. sezonda gg

Tam kore dizisine döndü. Final iyi artık bişeyler olacak Shane'den kurtulduk dizide ilerleme olacak dedik. Şimdide Rick katil oldu. Yahu Shane adamı öldürmeye çalışmadımı adamda kendini korumadı mı? Bunu neden adam gibi analtmıyor kafalarda 1000 tane soru işareti bırakıyor.

3. seznda aynı kafa devam edecek Rick kendini kaybedecek zaten demokrasi yktan anladık. Zaten kaybetmesede kendini korugu için katil damgası yiyecek hepsinin bakışından belliydi kimse güvenmeyecek. Yine "hadi grubu toplayalım birleştirelim entrikalar yalan rüzgarları dönecek.

Tam dizi kendine geldi derken bitiriş mahfetti. 3. sezon nasıl olacak anlaşıldı direk. ilk 2 sezondan farksız.

Ama adamlarda haklı Shane Rick savaşı ne lacak diye şu saate kadar meraktan izledim. Para harcayıp riske atmaktansa Kore dizisine çevirip diziye zaten 1 kere bulaşanları gittiği yere kadar izlettirmek daha garanti.
Sosyal ağlarda paylaş

PZero said:

lorinin karnındaki bebekten

korkun beyler . 3.sezonda kesin onunla alakalı bir konu düşünüyorlardır . zombi bebek yada değişik bir yaratık vs vs . dediydi dersiniz

haha 3 gün önce telefondan bunu yazmıştım, gitmedi mesaj, sonra evde falan da yazmayı unuttum.

bebek ölü ve zombi olarak doğsa ne bomba olur diye düşünmüştüm :D
Sosyal ağlarda paylaş

• 1 ay sonra ...
Misafir
Bu konu yeni mesajlara artık kapalıdır.
  • Yeni Oluştur...