Red Mesaj tarihi: Şubat 14, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 14, 2012 dram olsun tabi abi ama sezonda 12 bölüm yapıyorsun gereksiz sahnelerle doldurma bi zahmet.bizim dizilerde nasıl bi konuşma karşılıksız bakışmalar falan 15 dakka sürüyorsa bu dizide aynen böyle dsfs Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cystein Mesaj tarihi: Şubat 15, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 15, 2012 abi bakın ne diyorum... yaklaşık 10 dakikayı resmen random zombi cesetlerini gömücez mi yakıcaz mı, yakıcaz, peki taşıyalım, meşale yakalım, yakalım, izleyelim muhabbetiyle geçirdiler resmen. çoooooooooook zayıf. grup içi çatışma/ilişki olsa ona da eyvallah da yani zombie apocalypse lan insanın götü biraz diken üstünde olur di mi? yok ameka bunlar yalan rüzgarı gibi. zengin bir çiftlikte bir grup ergenin başından geçen aşna fişne hikayeleri ve birbirleri üzerindeki etkileri + pedofil amcanın psikopat çocuğa olan hışmı. dizi bu yani şu anda. bi de mal hamile bir karıyla, tipsiz gereksiz atarlı bir sarışın var Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Şubat 15, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 15, 2012 hala ciftlikteler mi lan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BiTcH_oFBaT Mesaj tarihi: Şubat 15, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 15, 2012 reytingler iyice düşünce görürüm bu salakları Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sabonis Mesaj tarihi: Şubat 15, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 15, 2012 İkinci sezon o kadar leş ki bilgde yer açmak lazımdı, 1000 tane gereksiz şey yerine walking dead 2. sezonu komple sildim gözümü kırpmadan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
alperozg Mesaj tarihi: Şubat 15, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 15, 2012 2. sezonun ilk 2 bölümünü izledikten sonra diziyi izlenecekler listemden çıkardım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Şubat 15, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 15, 2012 ilk yarım saat kötüydü, son 10 dakika iyiydi. ne beğenebildim ne kızabildim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sexdrugsrocknroll Mesaj tarihi: Şubat 15, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 15, 2012 temelde insan ilişkileri merkezinde dönerken olay etraftada zombiler geziyor işte. 2. sezon aksiyon beklentimi düşürdüm bende iyice. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Şubat 15, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 15, 2012 insan ilişkilerini işlemesinde sorun yok da bunu yaparken aynı yerde dönüp durmasa keşke bu kadar. son 10dk de tamamen insan ilişkileri ama yok kim kimin koynuna girdi, kim saçmaladı da arabayla takla attı, hamile kaldı filan değil. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Chris_Metcalf Mesaj tarihi: Şubat 15, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 15, 2012 çok acil şurda bi toplu kamp varmış söylentisiyle yola çıkıp başka bi grup insanla tanışmaları lazım. diziye extra karakter girmesi şart. çok tırt şu haliyle. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Şubat 16, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 16, 2012 chris girecekti, then they took a bullet to the head. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Şubat 16, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 16, 2012 zayıf olan hem karakter hem de oyuncu olarak sağlama benziyordu yazık oldu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cystein Mesaj tarihi: Şubat 16, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 16, 2012 oyuncu olarak iyi o herif ya. true blood ilk sezonda beni diziye bağlayan karakterlerden biriydi resmen :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
lemuria Mesaj tarihi: Şubat 16, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 16, 2012 güzel bölümdü, iyi bir başlangıç yaptılar verdikleri aradan sonra. yüksek beklentiler ile beklediğim halde, çok büyük hayal kırıklığı olmadı. sofia'nın ahırdan çıkması zaten baya büyük olaydı. olaylar olacak bence, yeni insanlar gelecek, yeni olaylar olacak. bu dizi ile ilgili "tırt zombi dizisi" diye başladığım için açıkcası utanıyorum, konuyu güzel devam ettiriyorlar. en azından sıkılmıyorum. spoiler Son bölümdeki Rick'in headshot sahnesi mükemmeldi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
NeoStyle Mesaj tarihi: Şubat 16, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 16, 2012 Vampirli dizideki redneck diilmiydi o eleman? Sıkıcı geldi bana son bölüm. Zombi kan vahşet yerine entrikamı izlicez . zooo barda öldürdükleri eleman bi kere daha çıkar karşımıza zombi olarank Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
lemuria Mesaj tarihi: Şubat 16, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 16, 2012 NeoStyle said: zooo barda öldürdükleri eleman bi kere daha çıkar karşımıza zombi olarank spoilera cevap nasıl çıkıcak ya mümkün değil? yani resurrectionın da bir sınırı var lol Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bullbird Mesaj tarihi: Şubat 16, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 16, 2012 olaylar oturuyor yavaş yavaş bakalım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mokoko Mesaj tarihi: Şubat 16, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 16, 2012 lemuria said: NeoStyle said: zooo barda öldürdükleri eleman bi kere daha çıkar karşımıza zombi olarank spoilera cevap nasıl çıkıcak ya mümkün değil? yani resurrectionın da bir sınırı var lol kafasından vurdu 2sinide. çıkmicaklar yani zombi olarak. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Şubat 17, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 17, 2012 düello yalnız ikisini de çok güzel mıhladı, orayı çevirip çevirip seyrettim. dur bir daha çevireyim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sexdrugsrocknroll Mesaj tarihi: Şubat 19, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 19, 2012 Bullbird said: olaylar oturuyor yavaş yavaş bakalım bu bölüm iyi olacak gibi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Curunir Mesaj tarihi: Şubat 20, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 20, 2012 aksiyon fena sayılamzdı. herhalde 12. 13. bölümlerde güzel aksiyon olucak spylır bu lori gibi kadınlardan korkulur. nefret etmeye başladım kendisinden shane ile ricki birbirine düsürcek bu gidişle Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mani Mesaj tarihi: Şubat 20, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 20, 2012 bölümleri biriktirmiştim öyle izledim son 5-6 bölümü. arka arkaya izleyince daha güzel oluyor. her hafta bekleyip bayık bölümleri izleyince can sıkıyor. arka arkaya maraton gibi gidince daha bi güzel. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rerore Mesaj tarihi: Şubat 20, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 20, 2012 lory ne yapyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nako Mesaj tarihi: Şubat 20, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 20, 2012 Curunir said: spylır bu lori gibi kadınlardan korkulur. nefret etmeye başladım kendisinden shane ile ricki birbirine düsürcek bu gidişle Lori kahpe, Shane oçe, Rick go go godoş. Fakat gelecek bölüm için merak uyandırdı bu durum. Güzeldi bölüm, yemekte peçete servis etmeyeydi iyiydi de, o ne öyle. Yaşlı, sana da tav oluyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Innuendo Mesaj tarihi: Şubat 20, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 20, 2012 abi surekli hasta & yarali & yardima ihtiyaci olan birini sokuyorlar ondan sonra ciftlikte drama yapiyoruz diye gerzek gerzek, sonuca ulasmayan diyaloglara giriyorlar. karakter felan gelismiyor da. ayni bayik muhabbeti ediyorlar ama sonuca varamiyor. mesela shane - otis bolumu iyidi. hani darly yokusa cikmaya calisiyordu bi 10 dakka. dizide 10 bolumde olmayan karakter olustu orada. 5 saat konusularak anlatilamayan seyi 10 dakka goruntu ile anlatti. dizide kamera arkasinda olaylar var en buyuk etken bu. butce kisintisi herseyin ciftlikte donmesine en buyuk etken. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar