Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

The Walking Dead (2010) - AMC

Innuendo

Öne çıkan mesajlar

abi bakın ne diyorum... yaklaşık 10 dakikayı resmen random zombi cesetlerini gömücez mi yakıcaz mı, yakıcaz, peki taşıyalım, meşale yakalım, yakalım, izleyelim muhabbetiyle geçirdiler resmen. çoooooooooook zayıf. grup içi çatışma/ilişki olsa ona da eyvallah da yani zombie apocalypse lan insanın götü biraz diken üstünde olur di mi?
yok ameka bunlar yalan rüzgarı gibi. zengin bir çiftlikte bir grup ergenin başından geçen aşna fişne hikayeleri ve birbirleri üzerindeki etkileri + pedofil amcanın psikopat çocuğa olan hışmı.
dizi bu yani şu anda.
bi de mal hamile bir karıyla, tipsiz gereksiz atarlı bir sarışın var
Sosyal ağlarda paylaş

güzel bölümdü, iyi bir başlangıç yaptılar verdikleri aradan sonra. yüksek beklentiler ile beklediğim halde, çok büyük hayal kırıklığı olmadı.

sofia'nın ahırdan çıkması zaten baya büyük olaydı.

olaylar olacak bence, yeni insanlar gelecek, yeni olaylar olacak.

bu dizi ile ilgili "tırt zombi dizisi" diye başladığım için açıkcası utanıyorum, konuyu güzel devam ettiriyorlar.
en azından sıkılmıyorum.

spoiler

Son bölümdeki Rick'in headshot sahnesi mükemmeldi.

Sosyal ağlarda paylaş

Curunir said:

spylır

bu lori gibi kadınlardan korkulur. nefret etmeye başladım kendisinden shane ile ricki birbirine düsürcek bu gidişle

Lori kahpe, Shane oçe, Rick go go godoş. Fakat gelecek bölüm için merak uyandırdı bu durum.

Güzeldi bölüm, yemekte peçete servis etmeyeydi iyiydi de, o ne öyle. Yaşlı, sana da tav oluyorum.
Sosyal ağlarda paylaş

abi surekli hasta & yarali & yardima ihtiyaci olan birini sokuyorlar ondan sonra ciftlikte drama yapiyoruz diye gerzek gerzek, sonuca ulasmayan diyaloglara giriyorlar.

karakter felan gelismiyor da. ayni bayik muhabbeti ediyorlar ama sonuca varamiyor. mesela shane - otis bolumu iyidi. hani darly yokusa cikmaya calisiyordu bi 10 dakka. dizide 10 bolumde olmayan karakter olustu orada. 5 saat konusularak anlatilamayan seyi 10 dakka goruntu ile anlatti.

dizide kamera arkasinda olaylar var en buyuk etken bu. butce kisintisi herseyin ciftlikte donmesine en buyuk etken.
Sosyal ağlarda paylaş

Misafir
Bu konu yeni mesajlara artık kapalıdır.
  • Yeni Oluştur...