dasaaa Mesaj tarihi: Kasım 27, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 27, 2011 Wolas said: bana biri o cocuğun ameliyattan sonra nasıl kalkıp çayda çıra diye gezmesini hatta silah egitimi almasını bunun yanında gariban zencinin kesik kolunun halen iyileşemediğini anlatsın isyandayım duuuh! elbetteki çocuk şirinlere inanıyor ve bundan çabucak iyileşti!. nalet zenci ise bir lutheran Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
forgiver Mesaj tarihi: Kasım 27, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 27, 2011 abv sophia Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kertenkel Mesaj tarihi: Kasım 27, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 27, 2011 SOFIYIA! SOFIYIA! SOFIYIA! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
forgiver Mesaj tarihi: Kasım 27, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 27, 2011 şu son bölümde merle bassaymış bari sezonu kurttırlarmış Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Kasım 27, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 27, 2011 zombi merle hepsini yese Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
forgiver Mesaj tarihi: Kasım 27, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 27, 2011 kulağıa ne fısıldadı doktor rick in Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cystein Mesaj tarihi: Kasım 27, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 27, 2011 Anasına küfretti bence Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Loxias Mesaj tarihi: Kasım 27, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 27, 2011 http://d24w6bsrhbeh9d.cloudfront.net/photo/746868_700b.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Kasım 27, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 27, 2011 lan bunu koymaya gelmiştim adsf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Kasım 27, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 27, 2011 ahahah baya güldüm Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Milamber Mesaj tarihi: Kasım 28, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 28, 2011 son bölüm valla ilerlete ilerlete izledim son kısmı duygusaldı etkilendim valla :D kız başından beri ordaymış yazık valla en önce çocukları korumaları lazım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nutella yerim Mesaj tarihi: Kasım 28, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 28, 2011 bi bu bi de tera nova fena baydı,hele bunu artık trollugune ızlıyorum sadece Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
huun Mesaj tarihi: Kasım 28, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 28, 2011 terra nova geçen hafta büyük çıkış yaptı, ama bu diziden öyle bir hareket beklemiyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xunn Mesaj tarihi: Kasım 28, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 28, 2011 Sonu iyiydi lan bu bölümün. Bayadır ilk defa post-apo bir sahne izlemiş olabiliriz. Defolup gitsinler şu yerden, huzura ermesini istesem grubun My Little Pony bölümü açarım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Seele Mesaj tarihi: Kasım 28, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 28, 2011 ciftcinin kizi icin izliyorum gayet net. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rerore Mesaj tarihi: Kasım 28, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 28, 2011 kız koreye gelin gidecek Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sabonis Mesaj tarihi: Kasım 28, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 28, 2011 tey allam güzel dramaydı ama... sophia diye bir kız çocuğu aradıklarını biliyor götoş veteriner. "lan 2 gün önce zombi olmuş bir sarışın kız çocuk koyduk ahıra" niye demiyor tey allam ya, gel de küfretme :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rerore Mesaj tarihi: Kasım 28, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 28, 2011 enee geldi mi yeni bölüm şu kuyudaki de garanti otis ti ha çıkartırken mundar etmeleri de ayrı komediydi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Kasım 28, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 28, 2011 HELAL SHANE REYİS duygulara tercüman oldun.ERKEK OLUN LAN Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xunn Mesaj tarihi: Kasım 28, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 28, 2011 Seele said: ciftcinin kizi icin izliyorum gayet net. Aynen ya. Ama Glen'i her öptüğünde içinde bir parçan ölmüyor mu? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sabonis Mesaj tarihi: Kasım 28, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 28, 2011 xunn ve dümdüz ingilizceden apardığı deyimler. "a part of me died inside" Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xunn Mesaj tarihi: Kasım 28, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 28, 2011 Sosyal medyanın sebep oldugu kültür alternasyonu mu? NOT IN MY COUNTRY. Günlük kullanıma yansıması mı? NOT IN MY FORUMZ. Barizin beyanı mı? All around in your buttmad mind. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Seele Mesaj tarihi: Kasım 28, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 28, 2011 xunn said: Seele said: ciftcinin kizi icin izliyorum gayet net. Aynen ya. Ama Glen'i her öptüğünde içinde bir parçan ölmüyor mu? parca kopa kopa param parca oldum. :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Kasım 28, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 28, 2011 arada shane'i, shane'in yanındaki kızı, dede'yi, lori'yi falan da öldürüp daryl, rick ve glenn ile devam ettirseler diziyi bak o zaman bişiye benzeyebilir hani. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Kasım 28, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 28, 2011 shane iyi ya.karı milleti bozuyor işi daryl in dediği gibi hepsi birer stupid biç Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar