Laorx Mesaj tarihi: Kasım 25, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 25, 2010 3 ve 4 tırt çıktı ama bir şeyi farkettim bu opening credits baya iyi, insanı iyi hazırlıyo 30 saniyede ortama sldfk http://www.youtube.com/watch?v=U0MiQIlUJ_c&feature=related Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Kasım 25, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 25, 2010 tırt mı ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esnaf Mesaj tarihi: Kasım 25, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 25, 2010 ilk 2 ye göre sıkıcıydılar.özellikle 3. bölüm baya sıkıcı 4 te finaliyle kurtarıyor işte Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Kasım 25, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 25, 2010 Red said: 6 bölüm olunca karakterlere acımıyorlar tabi öldür gitsin anasını satim heh çizgi romandaki gibi harcanıyor elemanlar safs orada da hiç beklemediğin anda beklemediğin kişiler ölüyordu. kimilerine göre ağır spo olabilir, Hatta öyle bir karakter ölecek ki tahminen 6. bölümün sonunda, çizgi romanı okumayan herkes boş boş ekrana bakacak böyle eminim asdfds Çizgi romanın en güzel ve beni bağlayan yanı oydu zaten, bir sonraki bölümü tahmin edemiyorsun. Ediyorsun aslında, o yöne doğru gitse bile farklı bir olay mutlaka oluşuyor. Beklenmeyen anda beklenmeyen bir karakter dahil oluyor, birileri ölüyor vs. vs. Dizide de bu olayı yakalayabilirlerse gerçekten harika olur. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esnaf Mesaj tarihi: Kasım 25, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 25, 2010 koreli adamı çok beğendim ben ama ya :P o ölmesin herkez ölebilir.bide bizim elemanın hatun ölmesin.sadece ikisinin maceraları olsun arada minik süprizli aksiyonlar olsun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aluriel Mesaj tarihi: Kasım 25, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 25, 2010 diziyle alakası yok ama yukarda bahsi geçen belgesel çok tırt çıktı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Komutan Mesaj tarihi: Kasım 27, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 27, 2010 DarKRideR said: heh çizgi romandaki gibi harcanıyor elemanlar safs orada da hiç beklemediğin anda beklemediğin kişiler ölüyordu. kimilerine göre ağır spo olabilir, Hatta öyle bir karakter ölecek ki tahminen 6. bölümün sonunda, çizgi romanı okumayan herkes boş boş ekrana bakacak böyle eminim asdfds En sok edici olumler de Governor bolumlerinin sonundaki olumlerdi. Gerci dizi bu hizla giderse Governor'i 3. sezondan once goremeyiz. Cizgi romanda zombilerin boyle birden grup olarak saldirmasinin bir aciklamasi vardi. Biri digelim ki bir ses duyup bir yone dogru gidiyor, baskalari da onu gorunce ilgi duyup takip ediyor ve bu sayede buyuk bir grup olusuyor. Tabii cizgi romanda Merle yoktu, dizide is sahiden de onun basinin altindan cikmis olabilir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aluriel Mesaj tarihi: Kasım 28, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 28, 2010 bari 2. sezon uzun olsa biraz. 6 bölüm şaka gibi :< Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MeSh Mesaj tarihi: Kasım 28, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 28, 2010 sürmesin.. senaryo böyle yazıldıysa gereksiz uzatmaya kasmasınlar. flashforward'da yaşadık o fail'i. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laorx Mesaj tarihi: Kasım 29, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 29, 2010 5 (tu) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aluriel Mesaj tarihi: Kasım 29, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 29, 2010 iniyor bakalım :> Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Hergonan Mesaj tarihi: Kasım 29, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 29, 2010 indiremeyeni indirirler gulum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Kasım 29, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 29, 2010 Dizide bulaşma ısırma ile direk mi zombi olnuyor yaoksa her ölen zombiemi uyanıyor nasıl? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
progamer Mesaj tarihi: Kasım 29, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 29, 2010 Absolut said: Dizide bulaşma ısırma ile direk mi zombi olnuyor yaoksa her ölen zombiemi uyanıyor nasıl? Çizgi Romanda Zombilerin ısırdığı ölüyordu her türlü ama ısırılsada ısırılmasada ölen zombi oluyor. Hatta bir kız kendi kafasına sıkıyordu sonra zombi olup kalkınca fark ediyorlardı işte bu durumuda. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
HolyRaider Mesaj tarihi: Kasım 29, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 29, 2010 çok ağır küfrediodum da doğru kararı verdi sonra herif fasd Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aluriel Mesaj tarihi: Kasım 29, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 29, 2010 baya bi yavaş bölümdü Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
_ILuVaTaR_ Mesaj tarihi: Kasım 29, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 29, 2010 çok drama vardı sıkıldım bu bölümde ben. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
huun Mesaj tarihi: Kasım 29, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 29, 2010 i sense a fıss in this tv series zaten. çizgi romanları izleyip kapatayım bu konuyu diyorum ama bi de arcane'nin görüşlerini almak lazım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Kasım 29, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 29, 2010 daha izlemedim ama muhtemelen yine beğenicem yorumlar yne sıkıcı falan oldugu için :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aluriel Mesaj tarihi: Kasım 29, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 29, 2010 yavaştı ama sonu iyiydi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Kasım 30, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 30, 2010 güzeldi beğendim fakat 6 bölüm oluşu çok kötü gerçekten.ve haftayada yavaş bir bölüm olucaktır. dizi güzel gidiyo.tempoda güzel ama bi 12 bölüm olmalıymış Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
JonBovi Mesaj tarihi: Kasım 30, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 30, 2010 Absolut said: Dizide bulaşma ısırma ile direk mi zombi olnuyor yaoksa her ölen zombiemi uyanıyor nasıl? biri ısırırsa, çizerse vs Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laorx Mesaj tarihi: Kasım 30, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 30, 2010 virüs işte, doğal ölümler ayağa kalkmıyo. Ama son dk biri tükürürse fln zombi olur herhalde. Aslında iyi taktik ha, çok yaşlı ünlü düşünürleri fln ölüm yatağında vericen t-virüs gibi bi virüs zombi olucak, sonra kafeste tutucan arada et verir beslersin. Beyin canlı kalsın yeterki sadf. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Kasım 30, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 30, 2010 ya şey olayına çok kitleniyorum.kanlar fışkırıyo oralarına buralarına gidip temizlenmiyorlar agzına gözüne sürücen yanlıslıkla ne gerek var Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laorx Mesaj tarihi: Kasım 30, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 30, 2010 ahahha aynen cdc'deki adam 3 kat elbise üzerine 4 saat duş alıyo, bizimkiler ağzı gözü kanlarla geziyolar kıl oluyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar