Aurora Mesaj tarihi: Nisan 21, 2004 Mesaj tarihi: Nisan 21, 2004 Dinlediniz mi? Nemo'yu ve bir parçayı daha pazartesi gecesi Radyo Eksen'de, Lanet'te dinledim. özellikle Nemo'nun sözleri harika, müzik harika!.. bana Atuan Mezarları'nı hatırlattı bu arada. heyecanlıyım, Nightwish olunca böyle oluyorum ;)[signature][hline]isolation
Mortis Mesaj tarihi: Nisan 21, 2004 Mesaj tarihi: Nisan 21, 2004 ooo çok güzel ya ne zaman çıkıo peki albüm direk almamız şart..[signature][hline]Fear.. Fear attracts the fearful The Strong. The Weak. The Innocent. The Corrupt. Fear.. Fear is my Ally!
Elgard Mesaj tarihi: Nisan 21, 2004 Mesaj tarihi: Nisan 21, 2004 ya tarja abla evlenio grup dağılıo fln diye bişiler duymustum ama umarım son albumleri fln değildir bu
HellHound Mesaj tarihi: Nisan 21, 2004 Mesaj tarihi: Nisan 21, 2004 evlendi o ayri ama dagilan bisi yok (simdilik)
Elgard Mesaj tarihi: Nisan 21, 2004 Mesaj tarihi: Nisan 21, 2004 umarim devam ederler boyle bir ses kaybolursa cok yazık olur ya bu arada album kapaklarını biraz daha guzel yapabilirlermiş bakılm demolarını indiriom singleların simcik evlilik yaramısmı tarja ablaya gorucez :) bişi daha ekleyim haziranın 6 sı galiba yunanıstana bi rock festivaline geliolarmıs [Bu mesaj Elgard tarafından 22 Nisan 2004 01:18 tarihinde değiştirilmiştir]
BiTcH_oFBaT Mesaj tarihi: Nisan 22, 2004 Mesaj tarihi: Nisan 22, 2004 said: HellHound, 22 Nisan 2004 00:50 tarihinde demiş ki: evlendi o ayri ama dagilan bisi yok (simdilik) kaçırdn gül gibi hatunu nası otrmştr şimdi içine bu evllk olayı :p[signature][hline]A Robin Red breast in a Cage Puts all Heaven in a Rage BiT¢H_oFBaT[/b]
-Legendary- Mesaj tarihi: Nisan 22, 2004 Mesaj tarihi: Nisan 22, 2004 ewt ben de dinledim nemoyu lanethde ii ki çaldı çağlan, nemo baya güzel hoş zaten çıkan ilk single albümden, sonra bir parça daha çaldı albümden o daha sönüktü, yine de nightwish kalitesi var yani her zaman ortalamnın üstünde. merakla beklioruz[signature][hline]a.k.a wicked Kenderleme, 28 January 2004 23:01 tarihinde demiş ki: geçen sene 6S olduyduk bu sene de G5 olduk galiba :P Girin girin hepinizi beklioruz!: e-all
sabonis Mesaj tarihi: Nisan 23, 2004 Mesaj tarihi: Nisan 23, 2004 size ufak bi haber çıtlatiyim ama kesin diil... nightwish avrupa turnesi sırasında türkiye'ye de gelmeyi düşünüyor...[signature][hline]Its not a lie, if you believe it - George Costanza
BlaCk Mesaj tarihi: Nisan 23, 2004 Mesaj tarihi: Nisan 23, 2004 Hobareey Sabo süper bi haber bu umarım olur :-)[signature][hline] The Truth is out There
Alexi_Septimus Mesaj tarihi: Nisan 23, 2004 Mesaj tarihi: Nisan 23, 2004 Bu sene komaya girecez herhalde. Herkes geliyor bu ne ya hahah.[signature][hline]I pray to my self.God please don't take away from me the only fucking thing that I learned to believe.I'm becoming the monster you promised to keep him away.Now I'm feel like he's living in me...
Predator Mesaj tarihi: Nisan 23, 2004 Mesaj tarihi: Nisan 23, 2004 harika hemen download =)[signature][hline]Karakurt, 30 May 2003 21:56 tarihinde demiş ki: Deniz maymunu hayvanı çok şerefsiz bi hayvandır Karakurt, 03 September 2003 12:45 tarihinde demiş ki: FuFu hayvanı çok şerefsiz bir hayvandır
Mortis Mesaj tarihi: Nisan 23, 2004 Mesaj tarihi: Nisan 23, 2004 Belki Rockthenations a falna katılır eğer avrupa turu o zaman rastlarsa... çünkü daha rtn de açıklanacak 5 grup var.. ve daha headliner belli olmadı galiba.[signature][hline]Fear.. Fear attracts the fearful The Strong. The Weak. The Innocent. The Corrupt. Fear.. Fear is my Ally!
sabonis Mesaj tarihi: Nisan 24, 2004 Mesaj tarihi: Nisan 24, 2004 rock the nations için diil tek olarak gelip konserden bahsediyodum ben[signature][hline]Its not a lie, if you believe it - George Costanza
Aurora Mesaj tarihi: Nisan 24, 2004 Konuyu açan Mesaj tarihi: Nisan 24, 2004 ah bi gelseler ah...[signature][hline]the one without her name
Predator Mesaj tarihi: Nisan 24, 2004 Mesaj tarihi: Nisan 24, 2004 valla gelseler Eskişehirden kalkar gelirim . Nemo ve Planet Hell i beğendim şimdilik gerisini dinliyemedim... azcık değiştirmişler sanki tarzlarını ama yinede hoş[signature][hline]Karakurt, 30 May 2003 21:56 tarihinde demiş ki: Deniz maymunu hayvanı çok şerefsiz bi hayvandır Karakurt, 03 September 2003 12:45 tarihinde demiş ki: FuFu hayvanı çok şerefsiz bir hayvandır
Predator Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2004 Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2004 up up Nemo dinleyip çoştum uplayım dedim. Nemo daki solo kısmı süper ya hastası oldum. bassçı eleman sakal bırakmış galiban nemonun klipte görünüyordu iyi gitmiş adama. Tarja ise her geçen gün daha güzel olmakta. baterist ve electrocu zaten aşmış olayı. nasıl bateri çalmaktır o ? elektocu azcık artist falan da iyi çalıyor adam ha. sürekli gelişiyorlar umarım çabuk dağılmazlar... rockthenationsda açıklanan son 3 grup olmazlar inşallah ya şimdi gidip 90 milyonmu verdircekler bana off off boğaziçi üni. getircek falan diyorlar seneye evanescence ile birlikte doğrumudur ?[signature][hline]Karakurt, 30 May 2003 21:56 tarihinde demiş ki: Deniz maymunu hayvanı çok şerefsiz bi hayvandır Karakurt, 03 September 2003 12:45 tarihinde demiş ki: FuFu hayvanı çok şerefsiz bir hayvandır
Eternal Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2004 Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2004 güzel umarım güzel bir albümdür.. inflames gibi hayalkırıklıgı yaratmaz..[signature][hline][b]Hayat ne boşvericek kadar kısa Ne de önemsicek kadar uzundur..[b]
BlaCk Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2004 Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2004 Nemo guzelmıs hakkatten.[signature][hline] The Truth is out There
go2hell Mesaj tarihi: Haziran 1, 2004 Mesaj tarihi: Haziran 1, 2004 dead gardens ta iyi parça[signature][hline]go2hell
Eternal Mesaj tarihi: Haziran 1, 2004 Mesaj tarihi: Haziran 1, 2004 evet nightwish gene basarılır..inflames gibi hayalkırıklıgı yasatmadı bana..Güzel bir parça nemo..tarja nın sesi gene çok güzel uyum saglamış[signature][hline][b]Hayat ne boşvericek kadar kısa Ne de önemsicek kadar uzundur..[b]
Darqainu Mesaj tarihi: Haziran 1, 2004 Mesaj tarihi: Haziran 1, 2004 hsktr ya ben tarjaya bekle büyüyünce aljam seni demiştim beklememiş oha ya ühüüü :([signature][hline]fedaykin, 24 November 2003 18:38 tarihinde Ainu'ya demiş ki: Aynı senden önceki 20 kişinin düşündüğü gibi onun özel kişisi sen olacaksın, tabi tabii...
Deli333 Mesaj tarihi: Haziran 2, 2004 Mesaj tarihi: Haziran 2, 2004 Pek beğenmedim bu albümü.[signature][hline]$aban matrix Revolutions Deli333
go2hell Mesaj tarihi: Haziran 2, 2004 Mesaj tarihi: Haziran 2, 2004 kotu değil yapma ya :) tarja gene döktürmüş[signature][hline]go2hell
Öne çıkan mesajlar