Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Samsung T 240 HD


Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
Ne dersiniz bu monitör hakkında?

http://www.teknosa.com.tr/Cultures/tr-TR/Products/urundetay.htm?CS_ProductID=125020391&CS_Category=_MONITOR838&CS_Catalog=_BILGISAYAR

mal şu. Bugün edindimde, işyerindeyim şu anda deneyemedim henüz. Varsa ürün hakkında bilgi sahibi olan bana bi ön brifing versin :P
Mesaj tarihi:
abi hiçbiyerde 24 inç bulamadım, bitek bunu buldum bu da tek kalmıştı zaten. kafayı yedim aldım en sonunda. ortalık 23 inç 1920 1080 monitör kaynıyor, bunlardan yok ama.
Mesaj tarihi:
konsol yok ya sadece pc için kullanıcam. dediğim gibi 24 inç monitör bulamadım hiç biyerde, bi bunu buldum yapıştım direk. üstte de yazdım da bidaha yazayım, 24 inç monitör için ne tavsiye ederdiniz peki onu öğreneyim, karşılaştırmamı ona göre yapayım.
Mesaj tarihi:
http://www.hepsiburada.com/acer-s243hlbmii-24-2ms-analog2xhdmi-hoparlor-wide-screen-led-lcd-monitor-/ProductDetails.aspx?productId=bd53890&categoryId=3002879

kalan parayla da 8top kumaş ve 4martı alıp uçurtma yapardık
Mesaj tarihi:
yanlış hatırlamıyorsam T240>T240HD olması lazım.
HD eki TV Tuner içerdiğini göstermek için, ama bu sırada monitörün bazı özelliklerinden kısmışlardı.
Mesaj tarihi:
İşte oradada farklı bir tartışma ortaya çıkıyor =) Zira monitör yerine TV alıp öyle kullananlarda mevcut. T240HD ve 260HD fiyatları monitör olarak geçmelerine rağmen TV'ler ile aynı seviyede. Bir ara 32'' aşağısı HD TV yoktu ama özellikle yeni LG modelleri 24-26-28'' TV'lerde var artık. Birde sanırım bu modeller artık pek bulunmuyor (240HD) onun yerine 233 266HD modelleri çıktı sanırım.

Monitör/Tv alırken ne istediğinizi iyi bilmek lazım tabi =P Mesela yakında gelecek 3D uygulamaları her TV/monitör gösteremeyecek gidip yeni bir tane almanız gerekebilir =)
Mesaj tarihi:
Ben de bir ay önce T240 almıştım.
[bkz: Paticik T240]
24" LCD Monitörler içinde bence en güzel monitör. Pişman olmadım aldığıma.
Tek kötü tarafı; ben grafik çizim işlerinde de kullanmak için almıştım. Ama ekranın üst tarafı ile alt tarafı arasında kontrast ve parlaklık farklılığı var. Bu durum görüntü açısı ile alakalı ve zaten TN tabanlı bütün monitörlerde mevcut. Apple, Dell gibi markaların TN tabanlı olmayan bazı profesyonel monitörleri hariç bütün LCD monitörlerde var yani bu durum. -Ki o monitörlerin fiyatları ile T240'ın veya T240HD nin fiyatları pek kıyaslanamaz, çok pahalılar.
İşin özü; eğer grafik tasarım işleri ile uğraşmayacaksan bence doğru seçim yapmışsın. Ama TV Tuner kullanmayacaksan evet T240'ı alıp 100 TL kadar kâr etmiş olabilirdin.
Mesaj tarihi:
yani şöyleki, tv özelliği özellikle istediğim birşey değildi. ancak alırken hoşumuza gitti neden olmasın dedük. ha t240 modeli orada olsaydı onu alırdım ayrı konu. dediğim gibi abi. bütün istanbulu fıldır fıldır dolandım 24 inç monitör yok. vatan'da yok, darty'de yok, gold'ta yok, teknosa'da yok. neyse efenim şu anda kullanıyorum ve görüntüden baya memnunum belki biraz fazla para vermiş olabilirim ama tv izlerim lan istediğim zaman o da güzel :P
Mesaj tarihi:
yani vınnlama dediğin nasıl bi ses taklit etmeside zorki hay anasını. nasıl desem, böyle düdüklü tencerenin düdüğünü çok kısık bi sesle öttürdüğünü düşün ama böyle dikkatli dinleyince duyabileceğin bi seviyede olacak. hatta ilk önce nereden geldiğini anlamayacaksın biraz daha dinleyince anlayacaksın falan. öyle bişey, hayal et sdfg

hayır yani bu bi problem ise götürteyim baktırayım sakata gelmeyelim. normal ise sorun yok, rahatsızlık vermiyor öyle.
Mesaj tarihi:
öff abi epik fail ya. monitörün üstünde hoparlor var ses ondan geliyommuş. kıstım geçti. hay allahım ya 2 gündür "patladı patlayacak" korkusuyla yaşıyodum.
×
×
  • Yeni Oluştur...