Xenocide Mesaj tarihi: Mart 29, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 29, 2010 Ne dersiniz bu monitör hakkında? http://www.teknosa.com.tr/Cultures/tr-TR/Products/urundetay.htm?CS_ProductID=125020391&CS_Category=_MONITOR838&CS_Catalog=_BILGISAYAR mal şu. Bugün edindimde, işyerindeyim şu anda deneyemedim henüz. Varsa ürün hakkında bilgi sahibi olan bana bi ön brifing versin :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Mart 29, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 29, 2010 özelliklerine göre çoook pahalı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kerim Mesaj tarihi: Mart 29, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 29, 2010 led degil, 5 ms o kadar para etmez bu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barnacle Mesaj tarihi: Mart 29, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 29, 2010 bunun 22 inç olanları 350 liralara düştü ya. aşırı pahalı bencede. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenocide Mesaj tarihi: Mart 29, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 29, 2010 abi hiçbiyerde 24 inç bulamadım, bitek bunu buldum bu da tek kalmıştı zaten. kafayı yedim aldım en sonunda. ortalık 23 inç 1920 1080 monitör kaynıyor, bunlardan yok ama. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
batuhan Mesaj tarihi: Mart 29, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 29, 2010 Valla abi kusura bakmada hem o paraya hem teknosadan geçmiş olsun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenocide Mesaj tarihi: Mart 29, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 29, 2010 teknosa'dan almadım, mediamarkt'tan aldım. e peki bu paraya ne almak gerekirdi mesela bi örnek gösterebilir misiniz? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mokoko Mesaj tarihi: Mart 29, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 29, 2010 hdmi ı falan var. 24 inch. bence guzel gayet. hayırlı olsun. ps3, xbox falan varsa dahada iyi hatta. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenocide Mesaj tarihi: Mart 30, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 30, 2010 konsol yok ya sadece pc için kullanıcam. dediğim gibi 24 inç monitör bulamadım hiç biyerde, bi bunu buldum yapıştım direk. üstte de yazdım da bidaha yazayım, 24 inç monitör için ne tavsiye ederdiniz peki onu öğreneyim, karşılaştırmamı ona göre yapayım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Mart 30, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 30, 2010 http://www.hepsiburada.com/acer-s243hlbmii-24-2ms-analog2xhdmi-hoparlor-wide-screen-led-lcd-monitor-/ProductDetails.aspx?productId=bd53890&categoryId=3002879 kalan parayla da 8top kumaş ve 4martı alıp uçurtma yapardık Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Mart 30, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 30, 2010 yanlış hatırlamıyorsam T240>T240HD olması lazım. HD eki TV Tuner içerdiğini göstermek için, ama bu sırada monitörün bazı özelliklerinden kısmışlardı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darksun Mesaj tarihi: Mart 30, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 30, 2010 240 HD de TV özelliği var evet bu yüzden eğer tv izlemeyeceksen 240 alsaydın keşke. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Devilmanta Mesaj tarihi: Mart 30, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 30, 2010 eet tv tuner için bu kadar para vermek te pek mantıklı gelmedi bana Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
rahatsiz Mesaj tarihi: Mart 30, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 30, 2010 ben o paranın 50 lira fazlasına 28 inch tv/monitör aldım gayet memnunum. o para verilmez ona. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mum_Chamber Mesaj tarihi: Mart 30, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 30, 2010 o paraya 42 inch de alirsin. onemli olan boyu degil islevi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darksun Mesaj tarihi: Mart 30, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 30, 2010 İşlevde işte, TV izlemeyeceksen boşu boşuna hem daha fazla para veriyorsun üstüne üstlük TV harici özelliklerindende kısıyorsun. Gerek yok yani. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
rahatsiz Mesaj tarihi: Mart 30, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 30, 2010 tv/monitör sistemini alan adam herhalde öyle kullancağı için alıyordur? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darksun Mesaj tarihi: Mart 30, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 30, 2010 İşte oradada farklı bir tartışma ortaya çıkıyor =) Zira monitör yerine TV alıp öyle kullananlarda mevcut. T240HD ve 260HD fiyatları monitör olarak geçmelerine rağmen TV'ler ile aynı seviyede. Bir ara 32'' aşağısı HD TV yoktu ama özellikle yeni LG modelleri 24-26-28'' TV'lerde var artık. Birde sanırım bu modeller artık pek bulunmuyor (240HD) onun yerine 233 266HD modelleri çıktı sanırım. Monitör/Tv alırken ne istediğinizi iyi bilmek lazım tabi =P Mesela yakında gelecek 3D uygulamaları her TV/monitör gösteremeyecek gidip yeni bir tane almanız gerekebilir =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
deggial Mesaj tarihi: Mart 30, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 30, 2010 Ben de bir ay önce T240 almıştım. [bkz: Paticik T240] 24" LCD Monitörler içinde bence en güzel monitör. Pişman olmadım aldığıma. Tek kötü tarafı; ben grafik çizim işlerinde de kullanmak için almıştım. Ama ekranın üst tarafı ile alt tarafı arasında kontrast ve parlaklık farklılığı var. Bu durum görüntü açısı ile alakalı ve zaten TN tabanlı bütün monitörlerde mevcut. Apple, Dell gibi markaların TN tabanlı olmayan bazı profesyonel monitörleri hariç bütün LCD monitörlerde var yani bu durum. -Ki o monitörlerin fiyatları ile T240'ın veya T240HD nin fiyatları pek kıyaslanamaz, çok pahalılar. İşin özü; eğer grafik tasarım işleri ile uğraşmayacaksan bence doğru seçim yapmışsın. Ama TV Tuner kullanmayacaksan evet T240'ı alıp 100 TL kadar kâr etmiş olabilirdin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenocide Mesaj tarihi: Mart 30, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 30, 2010 yani şöyleki, tv özelliği özellikle istediğim birşey değildi. ancak alırken hoşumuza gitti neden olmasın dedük. ha t240 modeli orada olsaydı onu alırdım ayrı konu. dediğim gibi abi. bütün istanbulu fıldır fıldır dolandım 24 inç monitör yok. vatan'da yok, darty'de yok, gold'ta yok, teknosa'da yok. neyse efenim şu anda kullanıyorum ve görüntüden baya memnunum belki biraz fazla para vermiş olabilirim ama tv izlerim lan istediğim zaman o da güzel :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenocide Mesaj tarihi: Nisan 1, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 1, 2010 abi o değilde monitörden gaz kaçağı varmış gibi ses çıkıyor ne lan bu? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Nisan 2, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 2, 2010 ateşle yaklaşma bence.. vınnnnnlama yapıyor bazıları ama gaz sesi ilk defa duyuyorum.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenocide Mesaj tarihi: Nisan 2, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 2, 2010 yani vınnlama dediğin nasıl bi ses taklit etmeside zorki hay anasını. nasıl desem, böyle düdüklü tencerenin düdüğünü çok kısık bi sesle öttürdüğünü düşün ama böyle dikkatli dinleyince duyabileceğin bi seviyede olacak. hatta ilk önce nereden geldiğini anlamayacaksın biraz daha dinleyince anlayacaksın falan. öyle bişey, hayal et sdfg hayır yani bu bi problem ise götürteyim baktırayım sakata gelmeyelim. normal ise sorun yok, rahatsızlık vermiyor öyle. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenocide Mesaj tarihi: Nisan 2, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 2, 2010 öff abi epik fail ya. monitörün üstünde hoparlor var ses ondan geliyommuş. kıstım geçti. hay allahım ya 2 gündür "patladı patlayacak" korkusuyla yaşıyodum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
rahatsiz Mesaj tarihi: Nisan 2, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 2, 2010 lol Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar