Valeron Mesaj tarihi: Mart 29, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 29, 2010 nedir bu duyguları açığa çıkartmaya yardımcı olabilcek şeyler,bazı duygularımız körelmiş,ağlamak,aşk,öfke vb bazı duyguları hissedemiyorum. nasıl iş anlamadımda ama düşününce en son 4 sene önce ağlamışım mesela Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
adamınbiri Mesaj tarihi: Mart 29, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 29, 2010 anaaa manyak çıktı ağlamak istiyo git elini yüzünü yıka kendine gelirsin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Myshkin Mesaj tarihi: Mart 29, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 29, 2010 En son ne zaman ağladığımı hatırlamıyorum. Acıklı bir film söylese biri. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mclovin Mesaj tarihi: Mart 29, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 29, 2010 nonoş musun ağlıycaksın? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tellos Mesaj tarihi: Mart 29, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 29, 2010 Dolman lazım sacede üzücü şeyler değil ama kafaya takılabilecek birçok sorun kısa bi süre içersinde yer etmesi gerekiyor üstüste saçmalıklar yaşaman lazım ve içlerinden en saçması anında patlaman lazım. Ciddi bi trajedik bi durum olmassa allah korusun böy aglanır yani Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Mart 29, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 29, 2010 sosyalleş. geçer. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Mart 29, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 29, 2010 seks Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Flassh Mesaj tarihi: Mart 29, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 29, 2010 film izleyip ağlayan varmı hala Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tellos Mesaj tarihi: Mart 29, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 29, 2010 1 dk ya hem öfke hem aşk hem ağlama duygusu nasıl körelir abi bunlar olmadan ne yapıyosun ki? ne körelmemiş kaldıkİ:D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Myshkin Mesaj tarihi: Mart 29, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 29, 2010 Flassh said: film izleyip ağlayan varmı hala insan duyguları zamanla değişim mi gösteriyor, ağlanır niye ağlanmasın. ya da ben öyle umuyorum sdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Mart 29, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 29, 2010 ben bi tek gladyatörde aglamıstım ahaha Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Flassh Mesaj tarihi: Mart 29, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 29, 2010 tellos said: 1 dk ya hem öfke hem aşk hem ağlama duygusu nasıl körelir abi bunlar olmadan ne yapıyosun ki? ne körelmemiş kaldıkİ:D bunlar bende doğuştan yok Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tellos Mesaj tarihi: Mart 29, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 29, 2010 öfke yeterli zaten normal olabilmen için 3ünden 1i şart karakteristik yapı için Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Valeron Mesaj tarihi: Mart 29, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 29, 2010 bahsettiğim can acımasından olan ağlama değil,duygusal olarak insan yüklenir de ağlar ondan bahsediyorum. nonoşmusun diyen elemana da bişi derdim de yasak Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
napae Mesaj tarihi: Mart 29, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 29, 2010 mclovin said: nonoş musun ağlıycaksın? Bu ne gerizekalıca bi post ya? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Mart 29, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 29, 2010 en son 7 saat sonra ağladım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
wastyrx Mesaj tarihi: Mart 29, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 29, 2010 napae said: mclovin said: nonoş musun ağlıycaksın? Bu ne gerizekalıca bi post ya? Hayata nonoş başlıyoruz sen bilmiyorsun naz.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Abilify Mesaj tarihi: Mart 29, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 29, 2010 mclovin said: nonoş musun ağlıycaksın? Ahaha Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
gecko Mesaj tarihi: Mart 29, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 29, 2010 insan mezar başında sevdiği için ağlamasın da, gerisi geçer... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sesu Mesaj tarihi: Mart 29, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 29, 2010 Ağlamak duygu değil ki lan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
balon Mesaj tarihi: Mart 29, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 29, 2010 abi hissettiğin bir şeyse duygudur yani, ağladığını hissedersin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Yuco Mesaj tarihi: Mart 29, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 29, 2010 ağlama değmez hayat Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sesu Mesaj tarihi: Mart 29, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 29, 2010 balon said: abi hissettiğin bir şeyse duygudur yani, ağladığını hissedersin. Öpüşmek sevişmek de duygu o zaman? Çöp atmak falan da duygu, torbayı elinde hissediyorsun sonuçta. Öyle saçma şey mi olur Taha. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Osso Mesaj tarihi: Mart 29, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 29, 2010 balon said: abi hissettiğin bir şeyse duygudur yani, ağladığını hissedersin. sümük duygusu en önemlisidir bknz:burundaki tatağı hissetmek Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
balon Mesaj tarihi: Mart 29, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 29, 2010 sesu said: balon said: abi hissettiğin bir şeyse duygudur yani, ağladığını hissedersin. Öpüşmek sevişmek de duygu o zaman? Çöp atmak falan da duygu, torbayı elinde hissediyorsun sonuçta. Öyle saçma şey mi olur Taha. duygudur. saçma ya da değil. Niye illa her şeye bir romantiklik bir böyle seks katmak zorundayız ki Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar