Daesu Mesaj tarihi: Aralık 19, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 19, 2010 map yüklenmeden shader yüklüyor !? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kharon Mesaj tarihi: Aralık 19, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 19, 2010 adam emek vermis bu videolari yapmis, anlattigini , oyunu , ivirini zivirini gectim ne kadar ugrasilmis, ne kadar duzgunce seslendirilmis hayret ettim. xboxahoy multiplayer weapon guide http://www.youtube.com/watch?v=-ub89jnFzTY http://www.youtube.com/watch?v=YPHWnnK9JdQ http://www.youtube.com/watch?v=VJfDt4tH2SA http://www.youtube.com/watch?v=QPTvJi4BpAI Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Hergonan Mesaj tarihi: Aralık 19, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 19, 2010 Esh said: gecen cs oyniyim dedim. ulan onda da cok ta$ devrinde kalmi$iz. millet adam seciyo falan asdf. cs 2 cikti abi gel deseler , cocugumu kesicem lan. o noktaya geldi artik piyasa. wat, cs tf2 klonu mu oldu? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Creus Mesaj tarihi: Aralık 19, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 19, 2010 hayır canım cs aynı cs sadece esh orda "ahmet bizim takıma gelsin" "o zaman ben de mahmutu alırım" tadında bir adam almaca durumundan bahsetmiş muhtemelen. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Aralık 19, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 19, 2010 singlesi guzel bayagi, heycanli heycanli oynadim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Daesu Mesaj tarihi: Aralık 19, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 19, 2010 buda Creus babolatin dizaynı olan redneck modifiyeli geyik TÜFEGİ keza normal scope tam bir işlence oyunda. 2-3 gündür bunu kullanıyorum bende. ama olayi mid range ++ saga sola koşarken şlak diye vurabilesiniz diye. long range yok gibi bişey. normal scope taki kadar aim süreniz artiyor adama denk getiricem diye. http://www.youtube.com/watch?v=gAqu7Jd9CVU Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kharon Mesaj tarihi: Aralık 19, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 19, 2010 abi sen o ahsap kaplama olayini falan tutturamamissin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Daesu Mesaj tarihi: Aralık 19, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 19, 2010 o hayvan maun kaplıyodu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kharon Mesaj tarihi: Aralık 19, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 19, 2010 3 kat verniklemis falan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Aralık 20, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 20, 2010 acoglu awp iyi, dun denedim, onayliyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sereglin Mesaj tarihi: Aralık 20, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 20, 2010 hunharca üstümde denedi evet. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Creus Mesaj tarihi: Aralık 20, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 20, 2010 bir akım yarattığımın farkındasınız hala yok vernik filan. kurban olun silahıma. ayrıca roks sana kırmızı çok yakışıyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Aralık 20, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 20, 2010 ne akımı abi asdf mw2'de challange kasmak için millet oynuyordu böyle asdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Creus Mesaj tarihi: Aralık 20, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 20, 2010 ciddiye aldın yani ben akım yarattım derken? arkadaş arası şakalar kakalar olarak göremedin ya da? üzücü. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kharon Mesaj tarihi: Aralık 20, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 20, 2010 gayet akim sayilir , burda ki yeterli sniper arkadaslarimiz su anda akiyor durduramiyoruz. gk. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sloth Mesaj tarihi: Aralık 22, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 22, 2010 Black Ops config editor kullanan var mı ? steamapps içindeki black ops dosyasını editlemeye uğraşıyorum fakat hiçbir yardımı olmuyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mono Mesaj tarihi: Aralık 23, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 23, 2010 hardline pro perki + care package + turret + sam turret perklerini 3xCrate kombin yapip oyunun tadini kaciranlar basladi mi sizde'de? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kharon Mesaj tarihi: Aralık 23, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 23, 2010 patch den sonra sam, valkyrie , sentry paketlerine re roll atamiyorsun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mono Mesaj tarihi: Aralık 23, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 23, 2010 hehe oh bosuna paranoya yapmisim :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
razzRaziel Mesaj tarihi: Aralık 23, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 23, 2010 http://www.youtube.com/watch?v=CyCyzB0CedM Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kharon Mesaj tarihi: Aralık 23, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 23, 2010 bu adamin her isi boyle ya asdfa Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lauranas Mesaj tarihi: Aralık 24, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 24, 2010 bugun wager match attim baya, inanilmaz zevkliymis :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
goldbären Mesaj tarihi: Aralık 25, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 25, 2010 zevkli de exp vermiyir. bi süre sonra bayabilir. gungame silahları bayıyor beni acayip. başka silahlar da olsa keşke, veya hepsi olsa sırayla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
goldbären Mesaj tarihi: Aralık 31, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 31, 2010 allah kahretsin bu oyun da bitti, kol gibi wallhacker'lar gezmeye başladı. bikaç şüpheli durumun yanısıra emin olduğum üç adamla karşılaştım. özellikle kimsenin killcam izlemediği veya izleyemediği hardcore veya wager maçlardalar. kesinlikle kararımı verdim sonraki oyunu korsan indirip hekin hilenin allahını yapıyorum ki sizi de soğutayım, satışları azalsın şerefsizlerin. oyun çıktıktan sonra para getirmiyosa destek yapmayan kotick omurgasız hötöröf seni. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Aralık 31, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 31, 2010 o yuzden duzgun sunucuya girip duzgun adamlarla oynuyosun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar