Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Call of Duty 7: Black Ops

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
bakıyorum da herkes g11 projesinde mühendis kesilmiş.

metal storm var şu anki en aktif caseless ammo kullanan silah:P

ha bir de oyunun 68de bitiyor hikayesi, ancak oyundaki çoğu silah 70lerin hatta 80lerin ürünü. resmen palavra sıkmışlar.

gerçi ben de tutup m1 garand falan oynamak istemezdim hala :D
Mesaj tarihi:
said:
Anonymous 12/12/10(Sun)18:06 No.7848712
How the fuck is there a FAMAS(with the F1 Felin variant that didn't exist until the late 90's) , Steyr AUG, G11, AK-74, Modern-era RPK, and SPAS 12 (in the hands of the NVA?!?) in a game set in 1968?

I would understand like 1 or two guns, but there is NOT ONE level that doesn't have an anachronistic gun! Even the M-60 in the game has the modern flip-up sight!

Also, ACOGs did not even exist, as Trijcon wasn't even around in 1968, much less 1961!

Seriously, the campaign was fun and the story compelling, but what the fuck treyarch?
Mesaj tarihi:
yani heralde dediğim gibi m1 garand + tommy gun + colt1911 oynardık yoksa bütün oyunu diye sanırım...

acoglara gelince trijon acogları değil onlar tabi, ya improvize ya ilk örneklerdir. eski oyunad sık kullanan alışanlara AL SANA İRON SİGHT GÜLÜM dememek için sanırım.
Mesaj tarihi:
adam aktive ediyor snein icin rus vpn'i uzerinden (adama 0 steam acc'i veya kendi steam acc;ini vermen lazim). steam'den indiriyorsun rusca olarak.

sonra http://forum.donanimhaber.com/m_44285822/mpage_1/key_/tm.htm bu adresten patchleri indirip kuruyorsun.
Mesaj tarihi:
aldım valla indiriyorum.
teşekkür ettim herkeze yardımlar için. bir problem çıkıcak gibi de durmuyo bu tip bir alışverişte yani adaamı öyle bir harassladım ki ztn ugrasmaz benle bir daha
Mesaj tarihi:
evet. gittigidiyor hesabından aldım. k.kartı üzerinden almak için. msnden ekledim hadi gir hadi gir hadi gir die dadandıktan sonra adam yükledi verdi işte.
  • Yeni Oluştur...