Hergonan Mesaj tarihi: Aralık 4, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 4, 2010 vuramama olayi bende niye olmuyor? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Aralık 4, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 4, 2010 Hergonan said: vuramama olayi bende niye olmuyor? yeterince hizli oynamiyosundur. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Hergonan Mesaj tarihi: Aralık 4, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 4, 2010 lol hizli derken hedef nisana gelmeden ates etmekten mi bahsediyorsun? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Chemical Mesaj tarihi: Aralık 4, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 4, 2010 fact induced pwn Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cthulhu Mesaj tarihi: Aralık 4, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 4, 2010 http://forum.paticik.com/read.php?6,5245108 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Osirix Mesaj tarihi: Aralık 5, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 5, 2010 Gameservers.com Doğu Avrupa'ya server kursun diyeceğim ama oralardan da 200 ping alıyorum. -_- Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sereglin Mesaj tarihi: Aralık 6, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 6, 2010 upgrade'den sonra akiyor oyun. ama cata geliyor :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Aralık 6, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 6, 2010 örnek black ops oyuncusu, http://www.esl.eu/eu/player/2486702/ sdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
OsManiaC Mesaj tarihi: Aralık 6, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 6, 2010 Silphatos said: örnek black ops oyuncusu, http://www.esl.eu/eu/player/2486702/ sdf Sitemiz yapım aşamasında olmasaydı bir tane de ben gösterirdim bizim klan başkanıdır. pic http://i56.tinypic.com/o04ffb.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Napolyonn Mesaj tarihi: Aralık 7, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 7, 2010 aldım oyunu bi hevesle 10 saat oynadım toplamda sorunda yok gameplay de ama artık geçmiş heralde benden. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MeSS Mesaj tarihi: Aralık 7, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 7, 2010 Selam Steamde multiplayer oynarken sorunum var benim.Oyunda çok lag var ama sanırım bu herkesin problemi Diğer problemse oyunu bir süre oynadıktan sonra multiplayer da oyun donuyor.Hatta server harita değiştirirken asla değişmiyor direk orada da donuyor.Bilgisayarımın işlemcisi AMD Phenom II X4 Ekran kartı Ati Radeon HD 4810 Series.Single da en ufak problemim yok ama multiplayer da bu problemler devam ediyor.Var mı böyle sıkıntı yaşayan? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Aralık 7, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 7, 2010 klube ho$ geldin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LathspeLL Mesaj tarihi: Aralık 7, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 7, 2010 İçkiler sağ tarafta, kendine bir içki al. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Chemical Mesaj tarihi: Aralık 8, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 8, 2010 http://youtu.be/3qI9_QdS4yE?hd=1 i lolled Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Daesu Mesaj tarihi: Aralık 9, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 9, 2010 intel i5 4gb ram 5650 ati mobile win7 hiçbir takılma yada lag benzeri olay yok ama fps 30ları gecemiyor configden bildigim kadarıyla kapadım fazla ne varsa varmıydı bunun caresi sayfa sayisi ucmus gitmiş bide ben pek alısık degilim extra mouse ayarlari varmı acceli vs kapadım ama genelde tf2 quake tarzı oyunlar oynadıgımdan aim bana cok garip geliyor. bi agirlik var. bu normalmi oyunun kendi olayimi bu m_mouse -1 yaptim birde ama konsol 1 yada 0 diyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kharon Mesaj tarihi: Aralık 9, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 9, 2010 buyur babolat KHaRoN said: crash problemi yasayanlar ve 2. patch sonrasi stutter i geri gelenler veya hic gitmeyenler icin fix listesi olsun, yarayanlar isaretlenir yaramayanlar sallanir duruma gore ; 1. players klasorundeki configleri silin, steam cloud sync i library den kapatin, birakin oyun yenisini generate etsin. 2. oyun 44100khz de calisiyor, ses kartinizda dinamik olarak ayarlamiyorsa (sormayin, cogunuzun ayarlamiyor) kontrol panelinden sound kisminda output u 16bit@44 yapin. gerekirse restart atin. ilk acilista oyun problem cikartabilir, safe mode da acayim mi diye sorarsa acmayin. 3. problemler buyuk olcude azalmis olmali simdiden. eger hala problemliyse once shadow off, vsync off gibi menuden kolay halledebildiklerini yapin. 4.sonuctan tatmin olmadiysaniz onceki sayfalarda verilen programi kullanarak config i biraz rahatlatin. cozunurlugu dusurmek problem degil genelde, diger islemciye binen ivir zivirlara oncelik verip deneyerek en son cozunurluk dusurun. lathspell in koydugu BO config maker : Hotfile,Megaupload 5. cl_maxpackets 100 sart. 6. oyunda goruntu veya sesle problem yasiyorsaniz sirayla; snd_restart, vid_restart deneyin problem hangisiyle ilgiliyse. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fir3blad3 Mesaj tarihi: Aralık 9, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 9, 2010 Cod4'ten itibaren bildim bileli şu ses ayarlarıyla ilgili bi sorun çıkıyor, bi önüne geçemediler. Benim de sorum şu ping değerleri nasıl akşam vakitleri ? Fransız sunucuları hariç hepsi 140-200 arası bende. Fransız sunucularıda 90-100 arası. Sizlerde nedir ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arezzo789 Mesaj tarihi: Aralık 9, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 9, 2010 Haftaya Patch geliyor kesinleşti. Pcdev'den ''Patch is in QA. Includes optimizations, team switching on ranked matches, exploit fixes, and more. Should go live next week.'' Bu arada eğer Almanyadan son bir hafta içinde server aldıysanız ve eğer hala pending install diyorsa nedeni Almanya daki havakoşullarından dolayı havalimanıın kapalı olması ... Clan olarak 1 haftadır bekliyoruz -.- Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Aralık 10, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 10, 2010 almayasina da sokayim hollandasina da. hepsi ayni bok 17.00-22.00 arasi 150ms , artik kurtulu$ yok. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kharon Mesaj tarihi: Aralık 10, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 10, 2010 ahahahahahhhha Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Aralık 10, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 10, 2010 battlefielda gecicem en sonunda Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kharon Mesaj tarihi: Aralık 10, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 10, 2010 o cok daha beter, squad yoksa oyun rezalet, varsa cok kolay falan filan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
razzRaziel Mesaj tarihi: Aralık 10, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 10, 2010 zombie oynayın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Aralık 10, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 10, 2010 gecen cs oyniyim dedim. ulan onda da cok ta$ devrinde kalmi$iz. millet adam seciyo falan asdf. cs 2 cikti abi gel deseler , cocugumu kesicem lan. o noktaya geldi artik piyasa. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Daesu Mesaj tarihi: Aralık 10, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 10, 2010 ben begendim ya baya oyunu az söle bi +20 fps daha alsam bi şekilde tadindan yinmez bu killstreaklerin ekmegini kaçtan sonra yiyoruz 6 da hava bombardımanı aldım hq da ama 3 yada 4 te ne oluyor anlamıyorum basıyorum 6 ya bi uzaktan kumanda gibi bişeye basıyor eleman +100 geliyor. ne oldugunu anlamadım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar