romslayer Mesaj tarihi: Kasım 21, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 21, 2010 normal oyun zaten arezzo nun gosterdigi gibi ya sniper olucaksin ya bicak aticaksin hardcore da gorelim boyle montajlari :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Meabbics Mesaj tarihi: Kasım 21, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 21, 2010 romslayer said: normal oyun zaten arezzo nun gosterdigi gibi ya sniper olucaksin ya bicak aticaksin hardcore da gorelim boyle montajlari :D ahahahahahahaha iyi güldüm. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arezzo789 Mesaj tarihi: Kasım 21, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 21, 2010 ^^ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
NolaxThensbane Mesaj tarihi: Kasım 21, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 21, 2010 arezzo789'nun videosunu izledikten sonra almamaya karar verdim oyunu.MW2 den devam. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Anelor Mesaj tarihi: Kasım 21, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 21, 2010 arezzo789 said: Yeni montage'ım. http://www.youtube.com/watch?v=lGTTIWhJ9yw&hd=1 abi botlara karşımı oynuyosun nedir ps3 de millet daha iyi oynuyo herifler resmen tepkisiz radara bakmıyo kimse kazma adamlar falan acaip enteresan :D bu sefer şarkı daha iyi olmuş bide Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mighty_THoR Mesaj tarihi: Kasım 21, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 21, 2010 tepki veren adamları vurabilmek skill istiyor :) zaten tepki verenler arkadaşı öldürdüğü için parça pinçik montaj izliyor bir kere öldür 20 kere öl aradan bir taneyi al, al sana montaj Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Anelor Mesaj tarihi: Kasım 21, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 21, 2010 yani bilmiyorum ama adamlar ÇOK KÖTÜ yani oynadığı herifler ps3 de bu kadar kazma yok Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pronoit Mesaj tarihi: Kasım 21, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 21, 2010 Mighty_THoR said: tepki veren adamları vurabilmek skill istiyor :) zaten tepki verenler arkadaşı öldürdüğü için parça pinçik montaj izliyor bir kere öldür 20 kere öl aradan bir taneyi al, al sana montaj 20 kere ölüp 1 tane öldürdüğünün monytajını koyuyorsa nasıl steak oluyor? izlesen adamın bir çok 7 yaptığını görceksin. hayır onu geçtim adam en iyiyim diye etrafta dolanan birisi de değil. yapmış koymuş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Kasım 21, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 21, 2010 arkadaslar adamlar köü değil, yanı nerden bliceksinki kötü olduklarını, bazıları kötü arada reziller var o kutunun tepesinde cıkmışken ölmemen komik tabiki, veya bikac köşeyi döndüğünde. onun dısında bi iki yer dısıdna arkaları dönük hep. e bu oyundada ghost diye bişi var. zaten ghost+suppressor suz gecen kimsenın mantığını nalamıyorum ben Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aluriel Mesaj tarihi: Kasım 21, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 21, 2010 montaj yapan adama hep vurduğun yerleri koymuşsun demek ne kadar doğru olur bilemiyorum. e videonun amacı zaten o. sürekli bu şekilde oynamadığını kendi dahil herkes biliyor zaten. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yunusemre Mesaj tarihi: Kasım 21, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 21, 2010 aim'i çok iyi yanlız takdir ediyorum daha bıçak fırlatarak 3 adamdan fazlasını öldüremedima sdasd Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Anelor Mesaj tarihi: Kasım 21, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 21, 2010 Cuce said: arkadaslar adamlar köü değil, yanı nerden bliceksinki kötü olduklarını, bazıları kötü arada reziller var o kutunun tepesinde cıkmışken ölmemen komik tabiki, veya bikac köşeyi döndüğünde. onun dısında bi iki yer dısıdna arkaları dönük hep. e bu oyundada ghost diye bişi var. zaten ghost+suppressor suz gecen kimsenın mantığını nalamıyorum benbenim bildiğim ateş ettiğinde ghost olsada radarda görünüyosun. neyse adam montaj yapmış güzelde olmuş iyide aim alıyor ama bu kadar kazma oyuncu görmedim ben ps3 te oynamama ramen şaşırdım biraz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sereglin Mesaj tarihi: Kasım 21, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 21, 2010 yunusemre said: Bc2 de böyleydi ilk zamanlar oynatmıyordu da sorunun bu kadar uzun sürdüğünden şüpheliyim bekliyecegiz de oyundan bayacaz bekleye bekleye. Sogudum resmen oyundan simdiden. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Skyfire Mesaj tarihi: Kasım 21, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 21, 2010 bu son patch yamulttu mis gibi oyunu ya, çöküyor bariz oyun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Kasım 21, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 21, 2010 bu arada bendede oyun bozulmus Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Revangelis Mesaj tarihi: Kasım 21, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 21, 2010 Mighty_THoR said: tepki veren adamları vurabilmek skill istiyor :) zaten tepki verenler arkadaşı öldürdüğü için parça pinçik montaj izliyor bir kere öldür 20 kere öl aradan bir taneyi al, al sana montaj orda 7 kill streak falan 20 kere ölüyo diye yazıyo evet :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Revangelis Mesaj tarihi: Kasım 21, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 21, 2010 bi de ne pis adammışsın arkadaş, hiç tanımadığın, bir kere beraber oynamadığın adam hakkında bu şekilde laflar etme hakkını kendinde nasıl buluyorsun anlamıyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arezzo789 Mesaj tarihi: Kasım 21, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 21, 2010 Mighty_THoR said: tepki veren adamları vurabilmek skill istiyor :) zaten tepki verenler arkadaşı öldürdüğü için parça pinçik montaj izliyor bir kere öldür 20 kere öl aradan bir taneyi al, al sana montaj http://i1011.hizliresim.com/2010/11/22/347.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
razzRaziel Mesaj tarihi: Kasım 21, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 21, 2010 adı üstünde montaj, anlık iyi hareketleri göstermek için yapıyor millet. iyi bir sunum ile izlemelik bişi. ben de koyvericem de vakit yok bu aralar. ama bot gibi oynuyosun ha sabah akşam dimi, kaç prestige oldu? bi de video yapmaya kasıyon vakit bol tabi sdf ek: bi de çok ilginç geldi aim alışın, sanki analog stickle oynuyomuş gibi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arezzo789 Mesaj tarihi: Kasım 21, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 21, 2010 razzRaziel said: adı üstünde montaj, anlık iyi hareketleri göstermek için yapıyor millet. iyi bir sunum ile izlemelik bişi. ben de koyvericem de vakit yok bu aralar. ama bot gibi oynuyosun ha sabah akşam dimi, kaç prestige oldu? bi de video yapmaya kasıyon vakit bol tabi sdf ek: bi de çok ilginç geldi aim alışın, sanki analog stickle oynuyomuş gibi Yoo hayır bot gibi oynamıyorum :) prestige 4.Tek oynadığım oyun olsa tam bot olurdum heralde ama işte malum sc2 daha fazla zaman alıo.bide okul tez falan. ya bırak boşver zaman harcama yaa sonra çıkar ordan biri ''Thor is here'' diyip 8 saatlik emeği 2 satırda siler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BioHazarD Mesaj tarihi: Kasım 22, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 22, 2010 nvidia driverını güncelleyince düzeldi benim freeze problemim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arezzo789 Mesaj tarihi: Kasım 22, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 22, 2010 Bu arada gelen update'ten yararlanamayan çok kişi varmış(en azından steam friendsten 15-20 kişi sordu) Çözüm config_mp 'yi silmek steam klasöründe ki. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sereglin Mesaj tarihi: Kasım 22, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 22, 2010 BioHazarD said: nvidia driverını güncelleyince düzeldi benim freeze problemim freeze'i test edemiyorum ki crash yemekten. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LathspeLL Mesaj tarihi: Kasım 22, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 22, 2010 Şimdi adam gibi multi oyniim dedim, FPS düzeldi ama stuttering geldi feci bir şekilde. Yine adam öldüremiyorum dkfmfds. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mighty_THoR Mesaj tarihi: Kasım 22, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 22, 2010 Revangelis said: bi de ne pis adammışsın arkadaş, hiç tanımadığın, bir kere beraber oynamadığın adam hakkında bu şekilde laflar etme hakkını kendinde nasıl buluyorsun anlamıyorum. adamı tanımadığmı nereden biliyorsun ? bu durumda benim hakkımda laf etme hakkını kendinde nasıl buluyorsun B)- bu arkadaş 6 ay önce geldi yine montaj koydu "ben mw2 yi quickscope oynuyorum" dedi.Halbuki video içeriği quickscope dan ziyade hakkını vereyim hızlı hard scope lardan yada no scopelardan oluşuyordu bende basit bir iddia da bulundum oda şu pc de quick scope olmaz zira consolda atılan quickscopeların temelinde auto aim yatıyor.O da olur dedi zira makul bir karşılık ama 6 aydır baştan sona quickscope oynanmış mw2 videosu bekliyoruz ki nasıl oynandığını görelim ama yok. şimdi yine aynı terane,ben madem vuruyorum diyorsun montaj değilde full gameplay koy diyorum, o koyamıyor.halbuki en kötü oyuncunun bile bir tane düzgün oyunu vardır. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar