arezzo789 Mesaj tarihi: Kasım 19, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 19, 2010 Metalcore sevmede rezalet demen über bi saçmalıkmış fasdfjkldsafjkads Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Kasım 19, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 19, 2010 yok, rezalet yerinde olmus. intron iyiymis ama. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
inalkac Mesaj tarihi: Kasım 19, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 19, 2010 utility yok oynayısında reflex dısında Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LathspeLL Mesaj tarihi: Kasım 19, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 19, 2010 said: We are on track so far to release MP patch sometime tomorrow and SP patch the following day, pending good test results. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arezzo789 Mesaj tarihi: Kasım 19, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 19, 2010 Pc'ye oncelik verilecekti sozde -.- gelsede patch maclara baslasak beah ... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GotterdammerunG Mesaj tarihi: Kasım 19, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 19, 2010 inalkac said: utility yok oynayısında reflex dısında ben gerizekalıyım. bu ne demek? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kharon Mesaj tarihi: Kasım 19, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 19, 2010 ortalikda bos bos gezmissin, el cabukluguyla adam oldurmussun; karsinda iyi oyuncu olsa nanay olursun demek istemis yazar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Chemical Mesaj tarihi: Kasım 19, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 19, 2010 yani ortaokul okumak yerine counter strike oynamış insan tipi var, sadece refleksle oynuyorsun, yoksa diğer türlü hiç bir taktiksel avantajın yok, oyun twitch fps olmasa, mesela team fortress 2 olsa, oynayamazdın diyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aluriel Mesaj tarihi: Kasım 19, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 19, 2010 müzük iğrenç, video fena değil pug için Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
knoxville Mesaj tarihi: Kasım 19, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 19, 2010 daha kötü müzik kullanımı olamazdı bravo sdfsd yav bi de şu oyunda istediin kadar demo/movie yap tf2 frag movieleri kadar olamaz :/ zaten qlive ve tf2 dışında kalmadı bişey elimizde. belki warsow Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Kasım 19, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 19, 2010 cok da kotu degil, niye ezdiniz ki adami asdf. yani tamam cok daha kral montajlar var da, sonucta dumduz de oynamiyor, klasik fps taktikleri var arada. en basitinden insta-prone, fake run falan yapiyo yane. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xanador Mesaj tarihi: Kasım 19, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 19, 2010 insta-prone taktik sayılmaz ya aksine bu tip oyunlarda hayatta kalmak için elzem bi alışkanlık. ben gerçek hayatta bile sevmediğim birini gördüğümde eğiliyorum refleks Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Harir Mesaj tarihi: Kasım 19, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 19, 2010 Ben de böyleyim oynarken durmuyorum yerimde.Sıkıntı basıyor sonra:p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yunusemre Mesaj tarihi: Kasım 19, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 19, 2010 Esh said: cok da kotu degil, niye ezdiniz ki adami asdf. yani tamam cok daha kral montajlar var da, sonucta dumduz de oynamiyor, klasik fps taktikleri var arada. en basitinden insta-prone, fake run falan yapiyo yane. Yaparlar tabi hepsi dünyanın en iyilerinden olduğundan beğenmezler öyle her şeyi :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Phyx Mesaj tarihi: Kasım 19, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 19, 2010 bi fps oyunun montajini sadece refleksle oynuyosun diye elestirmek cok iyiymis lan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arezzo789 Mesaj tarihi: Kasım 19, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 19, 2010 Ahahah cok eglendim beah yorumlara atariz bi ara tf2 dahada eglenirim o zmn ;) karsimda iyi oyuncu olsa ne demekse oda ayri ahahha clanbase ladderlarda oynadiim Cod 4 ve mw 2 oyuncularini koyarim bi dahakine montagelarma sana ozel <3 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Hergonan Mesaj tarihi: Kasım 19, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 19, 2010 benim penisim daha buyuk Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arezzo789 Mesaj tarihi: Kasım 19, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 19, 2010 Gameplay render ve editin 2 saat oldugunu tekrar belrtrsem ve vakit oldurmek amacli oldugunu tekrarlarsam heralde bazi ampuller aydinlanablr ahsgsgahha .esh ftw Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mokoko Mesaj tarihi: Kasım 19, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 19, 2010 Hergonan said: benim penisim daha buyuk bende 123214 metreye işiyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Chemical Mesaj tarihi: Kasım 19, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 19, 2010 arezzo789 said: Ahahah cok eglendim beah yorumlara atariz bi ara tf2 dahada eglenirim o zmn ;) karsimda iyi oyuncu olsa ne demekse oda ayri ahahha clanbase ladderlarda oynadiim Cod 4 ve mw 2 oyuncularini koyarim bi dahakine montagelarma sana ozel <3 success Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
deadwoll Mesaj tarihi: Kasım 19, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 19, 2010 Cuce said: exe cannot find zone hatası veriyo bende... sadece multinin downloadu bitti o yüzdenıolabilirmi? Şunun nedeni neymiş? Ben de ilk multiyi çektim, bu hatayı verdi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mighty_THoR Mesaj tarihi: Kasım 19, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 19, 2010 öncelikle montaj başarısız insanların başvurduğu bir yöntem adam gibi oynayanlar 74-1 yapıp full video koyuyor beceremeyenler montaj ikinci olarak arkadaşın gerçek kimliğini açıklıyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arezzo789 Mesaj tarihi: Kasım 19, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 19, 2010 ''öncelikle montaj başarısız insanların başvurduğu bir yöntem adam gibi oynayanlar 74-1 yapıp full video koyuyor beceremeyenler montaj'' işteeee buuuuuu!!!!Bu adam bi harika . yorum bile yapamıyorum fadsjhkfadshj <3 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arezzo789 Mesaj tarihi: Kasım 19, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 19, 2010 http://www.youtube.com/watch?v=DHxE5WmzwOM Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
inalkac Mesaj tarihi: Kasım 19, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 19, 2010 ben montaj veya vidyo falan yapınca atraksyonlu seyler bekliyorum ondan öyle dedim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar