Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Call of Duty 7: Black Ops

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
yani ortaokul okumak yerine counter strike oynamış insan tipi var, sadece refleksle oynuyorsun, yoksa diğer türlü hiç bir taktiksel avantajın yok, oyun twitch fps olmasa, mesela team fortress 2 olsa, oynayamazdın diyor.
Mesaj tarihi:
daha kötü müzik kullanımı olamazdı bravo sdfsd
yav bi de şu oyunda istediin kadar demo/movie yap tf2 frag movieleri kadar olamaz :/
zaten qlive ve tf2 dışında kalmadı bişey elimizde. belki warsow
Mesaj tarihi:
cok da kotu degil, niye ezdiniz ki adami asdf.

yani tamam cok daha kral montajlar var da, sonucta dumduz de oynamiyor, klasik fps taktikleri var arada. en basitinden insta-prone, fake run falan yapiyo yane.
Mesaj tarihi:
insta-prone taktik sayılmaz ya aksine bu tip oyunlarda hayatta kalmak için elzem bi alışkanlık.

ben gerçek hayatta bile sevmediğim birini gördüğümde eğiliyorum refleks
Mesaj tarihi:
Esh said:

cok da kotu degil, niye ezdiniz ki adami asdf.

yani tamam cok daha kral montajlar var da, sonucta dumduz de oynamiyor, klasik fps taktikleri var arada. en basitinden insta-prone, fake run falan yapiyo yane.

Yaparlar tabi hepsi dünyanın en iyilerinden olduğundan beğenmezler öyle her şeyi :)
Mesaj tarihi:
Ahahah cok eglendim beah yorumlara atariz bi ara tf2 dahada eglenirim o zmn ;) karsimda iyi oyuncu olsa ne demekse oda ayri ahahha clanbase ladderlarda oynadiim
Cod 4 ve mw 2 oyuncularini koyarim bi dahakine montagelarma sana ozel <3
Mesaj tarihi:
arezzo789 said:

Ahahah cok eglendim beah yorumlara atariz bi ara tf2 dahada eglenirim o zmn ;) karsimda iyi oyuncu olsa ne demekse oda ayri ahahha clanbase ladderlarda oynadiim
Cod 4 ve mw 2 oyuncularini koyarim bi dahakine montagelarma sana ozel <3

success
Mesaj tarihi:
''öncelikle montaj başarısız insanların başvurduğu bir yöntem adam gibi oynayanlar 74-1 yapıp full video koyuyor beceremeyenler montaj''

işteeee buuuuuu!!!!Bu adam bi harika . yorum bile yapamıyorum fadsjhkfadshj <3
  • Yeni Oluştur...