Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Call of Duty 7: Black Ops

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
yauw madem öyle yeni sunucu versinler her sunucu ayrı bir makine değil ya(dimi değil :) ) bu kadar uzatcak nesi varmış anlamadım ki

ellerinde başka sunucu mu yok sanki bunu üzerine mi zimmetledir
Mesaj tarihi:
LonelyWolf said:

fizban steamden ekleşelim. braveheart, lathspell ve ben oynuyoruz aynı serverlarda

lonelywolf_c steam acc bu arada
ekledim. rusca-ing patch ini indirmediimden kiril alfabesini falan cozdum bugun. yairn devam artik.
Mesaj tarihi:
Sadece bende değil, çoğu kişi yaşıyor aynı problemi. Steam forumlarını yada Blackops forumlarını gezin.

PS3 olayını iyice araştırdım, Eagle Eye denen bir cihazla klavye mouse bağlanabiliyor ve testini gördüm gayette güzel çalışıyordu yani. PS3'e geçicem gibi.
Mesaj tarihi:
fizban said:

LonelyWolf said:

fizban steamden ekleşelim. braveheart, lathspell ve ben oynuyoruz aynı serverlarda

lonelywolf_c steam acc bu arada
ekledim. rusca-ing patch ini indirmediimden kiril alfabesini falan cozdum bugun. yairn devam artik.

lol japonca tsubasa günlerim aklıma geldi
Mesaj tarihi:
LathspeLL said:

Sadece bende değil, çoğu kişi yaşıyor aynı problemi. Steam forumlarını yada Blackops forumlarını gezin.

PS3 olayını iyice araştırdım, Eagle Eye denen bir cihazla klavye mouse bağlanabiliyor ve testini gördüm gayette güzel çalışıyordu yani. PS3'e geçicem gibi.

PS3'te controller ile oynuyorum ben, daha doğrusu sadece 3 saat oynadım şimdiye kadar da sdafsd

pc'yi şimdiden özledim. klavye-mouse kombinasyonu gerçekten cod oyunları için vazgeçilmez birşey,

mesela bc2'de hiç yokluğunu çekmedim bunu, gayet iyiydim ama bilmiyorum. Bunda öyle değil.

birde mapleri çok mu kötü nedir ya multi de? hiç alışamadım, çok karambol labirent gibi yerler.
Mesaj tarihi:
Undisclosed said:

Eh mw2 den daha kısa surdu aimbot cıkarmaları adamların.. ilk cheaterı gormus oldum oyunda boylece.. 42-0 hepsı headshot.. bekle sımdı vac ı da banlasın bunları yakalayıp :S

benim serverime hacker gelince direk banliyorum
Mesaj tarihi:
ama tabii ki private yapamiyoruz sunucuyu nedense. oyle bi guzellik var ranked olunca asdf.

reserved slot adedi de max 5, sunucu actim ecnebiler basti.
  • Yeni Oluştur...