yunusemre Mesaj tarihi: Kasım 13, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 13, 2010 oynanıyor oynanıyor. O Lathspell'e özgü bi sorun, kalanlarda problem yok Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Kasım 13, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 13, 2010 her$eyi denedik olmuyo, var boyle 20-25 tane bozuk sunucu, forumlarda da yazilmi$ zaten. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yunusemre Mesaj tarihi: Kasım 13, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 13, 2010 yauw madem öyle yeni sunucu versinler her sunucu ayrı bir makine değil ya(dimi değil :) ) bu kadar uzatcak nesi varmış anlamadım ki ellerinde başka sunucu mu yok sanki bunu üzerine mi zimmetledir Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
CusTodeM Mesaj tarihi: Kasım 13, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 13, 2010 Biraz bekleyip alıcam acelesi yok Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fizban Mesaj tarihi: Kasım 13, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 13, 2010 LonelyWolf said: fizban steamden ekleşelim. braveheart, lathspell ve ben oynuyoruz aynı serverlarda lonelywolf_c steam acc bu aradaekledim. rusca-ing patch ini indirmediimden kiril alfabesini falan cozdum bugun. yairn devam artik. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LathspeLL Mesaj tarihi: Kasım 14, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 14, 2010 Sadece bende değil, çoğu kişi yaşıyor aynı problemi. Steam forumlarını yada Blackops forumlarını gezin. PS3 olayını iyice araştırdım, Eagle Eye denen bir cihazla klavye mouse bağlanabiliyor ve testini gördüm gayette güzel çalışıyordu yani. PS3'e geçicem gibi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
razzRaziel Mesaj tarihi: Kasım 14, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 14, 2010 fizban said: LonelyWolf said: fizban steamden ekleşelim. braveheart, lathspell ve ben oynuyoruz aynı serverlarda lonelywolf_c steam acc bu aradaekledim. rusca-ing patch ini indirmediimden kiril alfabesini falan cozdum bugun. yairn devam artik. lol japonca tsubasa günlerim aklıma geldi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Chemical Mesaj tarihi: Kasım 14, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 14, 2010 1920x1080 ekranda 60fps çalışıyo lagsız sluttersız fds ama oyun bayık be twitch fps gayet mal bi tür Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BioHazarD Mesaj tarihi: Kasım 14, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 14, 2010 sensin bayık :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Undisclosed Mesaj tarihi: Kasım 14, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 14, 2010 Eh mw2 den daha kısa surdu aimbot cıkarmaları adamların.. ilk cheaterı gormus oldum oyunda boylece.. 42-0 hepsı headshot.. bekle sımdı vac ı da banlasın bunları yakalayıp :S Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Kasım 14, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 14, 2010 LathspeLL said: Sadece bende değil, çoğu kişi yaşıyor aynı problemi. Steam forumlarını yada Blackops forumlarını gezin. PS3 olayını iyice araştırdım, Eagle Eye denen bir cihazla klavye mouse bağlanabiliyor ve testini gördüm gayette güzel çalışıyordu yani. PS3'e geçicem gibi. PS3'te controller ile oynuyorum ben, daha doğrusu sadece 3 saat oynadım şimdiye kadar da sdafsd pc'yi şimdiden özledim. klavye-mouse kombinasyonu gerçekten cod oyunları için vazgeçilmez birşey, mesela bc2'de hiç yokluğunu çekmedim bunu, gayet iyiydim ama bilmiyorum. Bunda öyle değil. birde mapleri çok mu kötü nedir ya multi de? hiç alışamadım, çok karambol labirent gibi yerler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
spankyah Mesaj tarihi: Kasım 14, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 14, 2010 Hiçbişe satın alamıyorum,karakterin ozelliklerini değiştiremiyorum dünden beri... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Hergonan Mesaj tarihi: Kasım 14, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 14, 2010 Undisclosed said: Eh mw2 den daha kısa surdu aimbot cıkarmaları adamların.. ilk cheaterı gormus oldum oyunda boylece.. 42-0 hepsı headshot.. bekle sımdı vac ı da banlasın bunları yakalayıp :S benim serverime hacker gelince direk banliyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Kasım 14, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 14, 2010 sunucuyu duzeltmi$ler. ama pingler hafif yuksek kizlar. 140 gibin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Kasım 14, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 14, 2010 kesin milana parise acmak lazim, yeni alacaklar o lokasyonlari backorder etsinler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Hergonan Mesaj tarihi: Kasım 14, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 14, 2010 milana parise biz gidelim eglenelim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Kasım 14, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 14, 2010 milanda bi bok yok da, parisi bilemiyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Kasım 14, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 14, 2010 ama tabii ki private yapamiyoruz sunucuyu nedense. oyle bi guzellik var ranked olunca asdf. reserved slot adedi de max 5, sunucu actim ecnebiler basti. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Hergonan Mesaj tarihi: Kasım 14, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 14, 2010 sunucunun adini TURKS ONLY yap ya da FUCK EUROPEANS Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LonelyWolf Mesaj tarihi: Kasım 14, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 14, 2010 banla onları biz gelelim :D adı neydi sunucunun? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Hergonan Mesaj tarihi: Kasım 14, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 14, 2010 "Eshek Sevsin Seni" Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fizban Mesaj tarihi: Kasım 14, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 14, 2010 ben goremiom sunucuyu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yunusemre Mesaj tarihi: Kasım 14, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 14, 2010 Halk Ekmek Hc'ydi son adı snrm Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
niggaknow Mesaj tarihi: Kasım 14, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 14, 2010 kopyası çıktımı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Kasım 14, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 14, 2010 çıkmaz burada Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar