Bleeding Mesaj tarihi: Mart 29, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 29, 2010 Merhaba, PS3 için Co-op olarak multiplayer oynanabilecek oyunlar önerebilir misiniz ? Muhteşem grafikli oyunlar olursa sevinirim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Mart 29, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 29, 2010 en mantıklısı uncharted olsa gerek re5 var bide Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BonePART Mesaj tarihi: Mart 29, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 29, 2010 resistance 1 de 2 de sanirim co op bitiriliyo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Anelor Mesaj tarihi: Mart 29, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 29, 2010 multiplayer icin battlefield: bad company 2 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
razzRaziel Mesaj tarihi: Mart 29, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 29, 2010 lost planet 2'yi bekle edit: ha bir de dante's inferno'ya yeni dlc ile co-op gelecek. o tür seviyorsan o da denenebilir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Mart 29, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 29, 2010 Anelor said: multiplayer icin battlefield: bad company 2 valla yeni map eklediler eklediler yoksa bıkıcam Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mardox Mesaj tarihi: Mart 29, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 29, 2010 resident evil 5 şart! Army of two da olabilir ama bana sıkıcı gelmişti. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gangren Mesaj tarihi: Mart 29, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 29, 2010 Ben de benzeri şeylere bakıyordum şimdi, şu site işine yarayabilir: www.co-optimus.com Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
progamer Mesaj tarihi: Mart 29, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 29, 2010 Resident Evil 5 baya iyi co-op olarak. Army Of Two 1-2 idare eder. Warhawk var karşılıklı oynamak için. Guitar Hero /Rock Band de co-op olarak oynanabilir :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar