Fistan Mesaj tarihi: Mart 28, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 28, 2010 aklıma bi fikir geldi. mesela last.fm de bi şarkı yazıyoruz ya da şarkıcı bize benzerlerini öneriyor ya. bir film yazıcaz site bize benzer tarzda filmleri sıralayacak mesela Alageyik yazıcaz Alyazmalım, Ferhat ile Şirin vs. Ya da kemal sunal yazıcaz filmlerini sıralayacak benzer sanatçılar; ilyas salman, şener şen vs. var mı böyle bi site? ya da kısaca bana No Country For Old Men tadında bi film önerebilir misiniz? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Mart 28, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 28, 2010 flixter.com Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KahnX Mesaj tarihi: Mart 28, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 28, 2010 "Where the wild things are" var en yakın verebileceğim tavsiye ama fikir tutmaz haberin ola Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Akhlaur Mesaj tarihi: Mart 28, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 28, 2010 İlyas salman ı da hiç sevmem ha. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bittus Mesaj tarihi: Mart 28, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 28, 2010 ilyas salman diince aklıma sarı mercedes geliyor direk. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Penthesilea Mesaj tarihi: Mart 28, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 28, 2010 he diyince yapilmiyo abi bu milyon dolarlar akitiyo netflix falan bu ise Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Mart 28, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 28, 2010 olani var mi diyo adam zaten, hadi yapalim demiyo. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kerim Mesaj tarihi: Mart 29, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 29, 2010 peki aynı olayın pc oyunları için olan versiyonu var mı. o güzel olurdu bak Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masticore Mesaj tarihi: Mart 29, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 29, 2010 Bende hep aramışımdır böyle birşey. fede said: flixter.com Bu sitede bulamadım . Mesela surf ile alakalı bir filme(documentary) girdim.''Endless Summer'' Ne yapıcam mesela benzer filmler bulmak için ? Tag tarzi birşeyde göremedim. İmdb'nin var böyle bir etkinliği ama iyi değil ve cok kısıtlı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
burtonesk Mesaj tarihi: Mart 29, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 29, 2010 no country for old men gibi film yok galiba ehue. assasination of jesse james diyebilirim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
FromTheHell Mesaj tarihi: Mart 29, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 29, 2010 lastfmin olayı "bak 239784239784şarkı dinledim, çok iyiyim" demek değil miydi ya :p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sparkcaster Mesaj tarihi: Mart 29, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 29, 2010 burtonesk said: no country for old men gibi film yok Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Mart 29, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 29, 2010 imdb'de vardı bu dediğine benzer opsiyonlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Myshkin Mesaj tarihi: Mart 29, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 29, 2010 Fistan said: bana No Country For Old Men tadında bi film önerebilir misiniz? there will be blood derim ben, izlemediysen mutlaka izle. a serious man i izledin mi? Aksiyon falan hiç yok gerçi bunda, devamlı diyalog. Bunu da beğendim ama no country for old man in diyaloglarla yarışamaz asla. bulursan buraya yaz bu arada, en sevdiğim filmlerden biridir no country for old man. bu arada imdbnin önerileri şunlar sdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kgns Mesaj tarihi: Mart 29, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 29, 2010 www.tastekid.com There Will Be Blood Eastern Promises Burn After Reading Michael Clayton 3:10 To Yuma The Wrestler Zodiac In Bruges Fargo Barton Fink Gone Baby Gone Miller's Crossing A History Of Violence Letters From Iwo Jima I'm Not There. The Darjeeling Limited Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masticore Mesaj tarihi: Mart 29, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 29, 2010 bazen saçmalıyor ama güzel siteymiş tastekid ilk önerdikleri güzel Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reyou Mesaj tarihi: Mart 29, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 29, 2011 amazon.com Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yav Mesaj tarihi: Mart 29, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 29, 2011 ben last.fm'i keşfettiğim vakit aklıma gelmişti bu fikir. Yıl 2006 felandı. Kitaplısını da düşündüm hatta dsdsfsfd. Sonra hepsinin benzerlerinin zaten olduğunu anladım. Gerçi hiç bir last.fm gibi duru ve engin gelmedi bana ama zaten çok kurcalamadım sonraları. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
otsu Mesaj tarihi: Mart 29, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 29, 2011 jinni.com da oluyordu sanırım o dediğin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar